I love my van Gogh bottle, which I've been using daily for over a year. Unfortunately, recently the bottle suffered some damaged on the outside. I contact them through their support email address, a... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik heb meerdere Izzy bottels in mijn bezit. Ze houden mijn water lang koud en krijg vaak opmerkingen over de moor designs. Recent ook prettig contact gehad met de klantenservice. Bij de laatste l... Voir plus
Topservice! Ik heb een limited edition drinkfles van de Efteling. Het is echt een hele fijne drinkfles. Helaas is de fles gevallen, waardoor de dop kapot is gegaan. Daardoor kon ik de fles ni... Voir plus
Beker als prijs gekregen Postcodeloterij, houd goed warm wel gevaarlijk rubbere sluiter sluit niet goed gevolg hete thee over je heen of tas gevuld met thee. Mezelf beide overkomen. Heel jammer ik... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
IZY Bottles
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- izybottles.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Product is snel geleverd en voldoet
Product is snel geleverd en voldoet aan de aangegeven kwaliteit
Snelle levering en goede prijs
Snelle levering en goede prijs.
Mok zit echt dicht met de deksel erop. Houdt koffie ongeveer 5 uur warm.
Heb izy gekozen van wegen mooie design…
Heb izy gekozen van wegen mooie design en veel keuze in verschillende kleuren alles werkt zoals het is omschreven helaas is het openen en sluiten van de beker erg moeizaam.

Réponse de IZY Bottles
Enthousiast!
Ik ben helemaal enthousiast over de bamboo glow bundle uit de Japanse collectie! Top producten, hoge kwaliteit en ik laat voor de verandering mijn koffie niet koud worden op kantoor! Hele fijne producten!
Mooie en gevarieerde keuze
Mooie en gevarieerde keuze, vlotte afhandeling van de bestelling. Verpakking ook erg leuk door gebruik van de kokers, vooral die ism Pip Studio; heel mooi. Zeer tevreden over de kwaliteit, erg blij mee!
snelle levering ,en een mooi product…
snelle levering ,en een mooi product super blij mee
Super blij mee!
De mug kwam de dag na mijn bestelling al binnen, in een mooie verpakking. De mug is best groot, maar past nog wel in mijn cuphouder van mijn auto, wat super fijn is! Ik vind het design enorm mooi en het drinken van de fles is ook heel fijn vanwege de inkeping.
Probleem met Izy mok goed opgelost!
Ik kreeg de thermosmok van IZY van mijn zoon voor mijn verjaardag. Helaas was deze niet lekdicht. De eerste keer dat ik 'm gebruikte was mijn tas drijfnat (thee). Ik had er dus niks aan. Izy heeft gereageerd op mijn ervaring en meteen een nieuwe dop toegestuurd. Nu geen lekkages meer!! Blij mee

Réponse de IZY Bottles
Een beetje een tegenvaller
Na lang twijfelen gekozen voor een thermosbeker van Izy vanwege het mooie design, om mezelf te trakteren.
Ik heb hem nu een maand in gebruik en moet zeggen dat het me helaas wat tegenvalt. Koffie is (ook als ik de mok heb opgewarmd met kokend water vooraf) binnen enkele uren lauw en hoewel ik de beker alleen met de hand afwas, had ik na een week of twee een gek plastic-achtig bijsmaakje aan mijn koffie, door de deksel. De beker lekt gelukkig niet, al met al zou ik hem niet nogmaals kopen.
Producten zijn mooi en handig
Producten zijn mooi en handig, zeker voor in de auto. Goed afsluitbaar en gemakkelijk te reinigen en de prints zijn minder fel maar, nog steeds mooi.
Mooie mok…..
In het verleden een mok gewonnen bij de vriendenloterij. Erg tevreden dus ik wilde een tweede “mooie” mok. Er een uitgezocht met de bloemen van Van Gogh.
Hij is prachtig maar helaas staat er het logo op van het Van Gogh Museum Amsterdam op. Dit was niet te zien op de site, heel jammer. En de vloeistof blijft minder lang warm als ik gewend ben van de andere mok
Zien er prachtig uit.
Zien er beide prachtig uit.
Is alleen nog niet gelukt om de lus om de fles te krijgen.
Mooie fles, topservice!
Mooie fles, snel geleverd.
Ben er heel blij mee.
Dop bleek niet perfect af te dichten. Direct een nieuwe dop ontvangen. Topservice!
Snelle levering, fijn en mooi product
Snelle levering, goed en stevig verpakt. Fijne, handzame fles omdat het 500ml is. Makkelijk schoon te houden door de grote drinkopening in plaats van kunststof rietje. Mooie desins
L’expérience Trustpilot