I love my van Gogh bottle, which I've been using daily for over a year. Unfortunately, recently the bottle suffered some damaged on the outside. I contact them through their support email address, a... Voir plus
Ik heb meerdere Izzy bottels in mijn bezit. Ze houden mijn water lang koud en krijg vaak opmerkingen over de moor designs. Recent ook prettig contact gehad met de klantenservice. Bij de laatste l... Voir plus
Topservice! Ik heb een limited edition drinkfles van de Efteling. Het is echt een hele fijne drinkfles. Helaas is de fles gevallen, waardoor de dop kapot is gegaan. Daardoor kon ik de fles ni... Voir plus
Beker als prijs gekregen Postcodeloterij, houd goed warm wel gevaarlijk rubbere sluiter sluit niet goed gevolg hete thee over je heen of tas gevuld met thee. Mezelf beide overkomen. Heel jammer ik... Voir plus
IZY Bottles
Pays-Bas
- izybottles.com
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Snelle service en een pracht van een…
Snelle service en een pracht van een fles. Ben zeer tevreden
Foutieve levering
Door een fout in de logistiek heb ik een trui en een muts toegestuurd gekregen. Diezelfde dag nog heb ik het goede item ontvangen. Dan ben je goed bezig.
Fijne schoolbekers
Zojuist nummer 3 besteld. Drinken blijft heerlijk koel. Mijn dochter gebruikt ze thuis en naar school ze drinkt nu meer op een dag dan uit andere bekers. Wij zijn fan!!
Snel verzonden goede kwaliteit
Snel verzonden, netjes met de GLS. De flessen zijn prachtig!
Snelle verzending bestelde arikel
handwash only
van gogh editie aangeschaft, dacht dat print iets duurza,er aangebracht zou zijn. hopelijk gaat de print net zo lang mee als de fles
Snelle en nette service
Fles gewonnen via instagram
Fles gewonnen via instagram. Super leuk zou je denken! Fles kwam binnen en heeft alles ondergelekt in de tas van onze zoon. Ik heb gekeken of ik het probleem kon oplossen maar blijft lekken. Ik heb ze een maand geleden via instagram benaderd ik moest een mail schrijven nog niks gehoord. Ik raad de fles niet aan.
Mooi uitziende beker voor op school
Mooi uitziende beker voor op school. Onze dochter kan Niet wachten om hem na de vakantie te gebruiken.
Snelle en correcte levering
Alles naar wens
Alles naar wens, snelle levering. Product klopt, geen afwijkingen van de foto.
Snelle service en mooie flessen!
Superleuke drinkfles voor onze…
Superleuke drinkfles voor onze kleindochter gekocht. Heel handig omdat je er warme en koude dranken in kan doen. En het ziet er heel leuk uit voor kleine kindjes
Snel kapot
Mooie fles van 22 euro besteld. Binnen 2 dagen sprong er een barst in. Dit resulteerde in een scherpe rand. Er zat kraanwater in en er waren geen extreme temperatuurverschillen. Volgens Izy Bottles gebeurd dit incidenteel.. maar vergoeden zij niks.
Weggegooid geld!
The worst customer service ever
The worst customer service ever. I never got the bottle, they didn't reply to my emails, and I never got a refund.