Jagtbutikken Avis

2 064
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte vare søndag. De blev leveret tirsdag formiddag. Desværre forkert størrelse. Men ombytning virkede helt perfekt. Den blev sendt tilbage onsdag. Torsdag fik jeg besked om at den var modtaget... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk køb, jeg købte nogle knive som i første øjskast ligner køkkenknive lidt grove idet, men fantastisk når man spiser en trible burger og dejlig skarpe Troede prisen var en fejl, men rigtig n... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse med at handle på nettet nemt og lige til og synes det er gode priser i forhold til andre butikker. Har handlet der nogle gange men bestemt ikke sidste gang

Noté 5 sur 5 étoiles

Oplevede at to af mine batterier til mine handsker ikke kunne lade efter kort tids brug. En telefonsamtale senere fik jeg omkostningsfrit tilsendt 4 nye batterier. Det spiller sgu ;)

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chasse

Écrit par l'entreprise

Jagtbutikken er en webshop som stræber efter godt udstyr til fair priser, høj service og hurtig levering. Drømmeland for jægere og outdoor folket

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(2 064)

534 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

De svarede med det samme

De svarede med det samme. Men når de viste der kunne være et problem, ar de ikke foregreb det

16 juillet 2026

Réponse de Jagtbutikken

Hej Andre, beklager hvis du har oplevet en fejl, tag endelig fat i os og tak for anmeldelsen :)

Mvh Teamet Bag Jagtbutikken

Noté 1 sur 5 étoiles

De sagde på lager med en taske og 1-2…

De sagde på lager med en taske og 1-2 dages leveringstid. Tatonka 140l roller. Valgt farve efter hvad de havde på lager.

Ingen communication på hvorfor ikke afsendt som beskrevet på deres hjemmeside. Tracking i shop appen siger det samme.

3 dage senere har de ikke engang behandlet ordren. Rejser til thailand om 48 timer.

13 juillet 2026

Hej JK

Jeg kan se, at du muligvis allerede har været i kontakt med min kollega på mail.

Vi beklager både ventetiden på din ordre og at oplysningerne om lagerstatus og leveringstid ikke stemte. Som du også har fået oplyst på mail, skyldtes det en fejl i vores system, og det tager vi naturligvis ansvar for.

Fejl kan desværre opstå, men vi forstår fuldt ud din frustration – især når tasken skulle bruges til en nært forestående rejse. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores systemer og vores kommunikation, så lignende situationer undgås fremover.

Vi beklager oprigtigt den oplevelse, du har haft.

Billig lommelygte

Billig lommelygte, der lever op til mine forventninger

9 juillet 2026

Hej Ole, super godt :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har ikke modtaget min vare

Jeg har ikke modtaget min vare, og ingen melding om forsinkelse eller andre forhold. Der er nu gået snart 14 dag fra ordrebekræftelsen.

12 juillet 2026

Hej Marianne,
Vi beklager hvis du ikke har hørt fra os - du må endelig gerne tage fat i os så vi kan finde ud af hvad der er sket med din ordre. Så vi kan få rettet op på det. :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service havde problemer med det…

Super service havde problemer med det kamera jeg købte. Skrev en mail og blev dagen efter ringet op af en af gutterne fra jagtbutikken og problemet blev løst. Så jeg kan anbefale jagtbutikken

2 juillet 2026

Réponse de Jagtbutikken

Hej Preben, dejligt at hører vi fik løst problemet. Vi gør alt vi kan for at gøre alle tilfredse og hjælpe bedst muligt.

Tak for den pæne anmeldelse.

Noté 2 sur 5 étoiles

Bestilt vildtkamera 2.0

Bestilt vildtkamera inkl. sd kort (forkert) for den automatisk lå som "andre bestiller sammen med" - Men at ligge et forkert SD kort sammen med et vildtkamera, lugter af mere salg og returnering koster penge. Vildtkamera 2.0 er af lidt tvivlsom kvalitet, tager uhæmmet med billeder selvom sensitivitet er sat til lav, og en del funktioner ikke tilgængelig fordi den ønsker køb af abonnement via cloud. (selvom der er indsat eget simkort)

15 juin 2026

Hej Nikolaj,

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med dit køb hos os.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere omkring SD-kortet. Vores funktion hedder “ofte købt sammen med”, og vi kan ikke umiddelbart se, at der har været et direkte link til netop det SD-kort, du har tilkøbt, fra det pågældende vildtkamera. Men hvis der på nogen måde er sket en fejl hos os, eller hvis vi har været med til at anbefale et SD-kort, som ikke passer til kameraet, skal du selvfølgelig ikke betale for returfragten på dette.

I forhold til kameraet vil vi også meget gerne hjælpe dig. Hvis det tager for mange billeder, selvom sensitiviteten er sat til lav, kan det i nogle tilfælde skyldes placering, bevægelse fra grene/græs, varmeudsving eller indstillinger. Men hvis kameraet ikke fungerer, som det skal, skal vi naturligvis nok hjælpe med at finde en løsning.

Du må meget gerne kontakte os direkte, så vi kan kigge konkret på sagen og hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Vi beklager ulejligheden og håber, at vi får mulighed for at rette op på oplevelsen.

Picatinny montager

Bestilte et par picatinny montager, de kom få dage efter og de virker fuldstændig fantastisk

2 juillet 2026

Hej Steen,

Mange tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at dine picatinny montager kom hurtigt frem, og at de fungerer helt som de skal.

Tak fordi du handlede hos os!

Fint produkt

Fint produkt, hurtig levering

26 juin 2026

Hej Lotte,

Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og leveringen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Første gang jeg har handlet hos…

Første gang jeg har handlet hos Jagtbutikken.dk men absolut ikke sidste. Hurtigt overblik over hvilke varer de har, og hurtig levering. Da jeg skulle levere noget tilbage, ringede jeg og fik en yderst venlig og kompetent behandling. Kan kun anbefale Jagtbutikken.

21 juin 2026

Hej Annette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.
Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god første oplevelse hos Jagtbutikken – både med overblik, levering og vores kundeservice.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig levering, fine shorts

18 juin 2026

Hej Kirsten,
Dejligt at leveringen var hurtig.
Jeg håber meget, at du bliver glad for dit køb.

Vanvittig hurtig betjening

24 juin 2026

Hej AK,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget overskuelig hjemmeside formidlet…

Meget overskuelig hjemmeside formidlet gennem appetitlig SoMe opslag.

Hurtig bestilling og levering. Så godt!

18 juin 2026

Hej Ebbe,
Mange tak for stjernerne - og for at tage dig tid til at lave en fin anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt levering og hurtig svar ved…

Hurtigt levering og hurtig svar ved spørgsmål

23 juin 2026

Hej Allan,

Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse med både leveringen og vores kundeservice.

11 juin 2026

Hej Morten,
Mange tak for den fine anmeldelse :)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus