Jagtbutikken Avis

2 066
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Bestilte vare søndag. De blev leveret tirsdag formiddag. Desværre forkert størrelse. Men ombytning virkede helt perfekt. Den blev sendt tilbage onsdag. Torsdag fik jeg besked om at den var modtaget... Voir plus

Fantastisk køb, jeg købte nogle knive som i første øjskast ligner køkkenknive lidt grove idet, men fantastisk når man spiser en trible burger og dejlig skarpe Troede prisen var en fejl, men rigtig n... Voir plus

L'entreprise a répondu

God oplevelse med at handle på nettet nemt og lige til og synes det er gode priser i forhold til andre butikker. Har handlet der nogle gange men bestemt ikke sidste gang

L'entreprise a répondu

Første gang jeg har handlet hos Jagtbutikken.dk men absolut ikke sidste. Hurtigt overblik over hvilke varer de har, og hurtig levering. Da jeg skulle levere noget tilbage, ringede jeg og fik en yderst... Voir plus

1. Magasin de chasse

Écrit par l'entreprise

Jagtbutikken er en webshop som stræber efter godt udstyr til fair priser, høj service og hurtig levering. Drømmeland for jægere og outdoor folket

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(2 066)

534 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk produkt

Hurtigt levering og mit. Produkt fungerer som det skal

14 mai 2026

Hej,

Tusind tak for de 5 stjerner! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med Jagtbutikken. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

Teamet bag Jagtbutikken 😊

Varen kom hurtigt

Varen kom hurtigt og var billig

5 mai 2026

Réponse de Jagtbutikken

Fantastisk - tak for støtten :)

Hurtig og sikkert ekspedition og…

Hurtig og sikkert ekspedition og levering 👍😊💪

4 mai 2026

Réponse de Jagtbutikken

Hej Jan. Tusind tak, vi er super glade for din fine anmeldelse og opbakning. :)

Lynlevering

Kikkerten blev sendt så jeg modtog den allerede dagen efter. Super produkt og lynlevering giver en god smag i munden!

1 mai 2026

Hej Christian,
Det er præcis sådan, vi gerne vil have, at vores kunder føler efter at have handlet hos os.
Tak for de 5 stjerner :)

Havde en god service derfra

Havde en god service derfra. Billigt og hurtigt levering. Kan varmt anbefales

8 mai 2026

Réponse de Jagtbutikken

Hej Arne, Mange tak for den fine anmeldelse :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

7 mai 2026

Réponse de Jagtbutikken

Hej Ole, Tusind tak for de 5 stjerner. Det betyder meget for os.

I jeres størrelses guide anbefaler i at…

I jeres størrelses guide anbefaler i at gå et nummer op, hvilket i mit tilfælde ikke passede, derefter kostede det 70kr i porto at ombytte til et par i min normale størrelse.

30 avril 2026

Hej Christian,
Jeg beklager meget, at vores størrelsesguide førte til et forkert køb,
og at du oplevede besvær med ombytningen.
Vi bestræber os altid på at gøre vores anbefalinger så præcise som muligt,
da pasformen kan variere fra model til model.

Jeg vil rigtig gerne undersøge din sag nærmere,
da vi selvfølgelig ønsker, at det skal være en god oplevelse at handle hos os.
Jeg vil derfor bede dig sende en mail til os (kontakt@jagtbutikken.com),
med dit ordrenummer - så vi kan finde en fornuftig løsning.

Har ikke før oplevet så god og hurtig…

Har ikke før oplevet så god og hurtig betjening på mail og service generelt.
Det er ikke sidste gang jeg handler her 🙏🏼

10 avril 2026

Réponse de Jagtbutikken

Hej Monaah, Tusind tak! Jeg giver de 5 stjerner videre til resten af teamet - det betyder meget for os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart :)

Hurtig reaktion på reklamation

Efter reklamation sendes ny vare samme dag som de modtager den defekte vare.
Det er bare god service.

7 mai 2026

Hej Klavs,
Mange tak for de 5 stjerner.
Vi gør alt, hvad vi kan, hver dag for at hjælpe alle vores kunder.
Så tak for de pæne ord.

Hurtig levering

Hurtig levering, god kvalitet - whats not to like

28 avril 2026

Réponse de Jagtbutikken

Hej Henrik! Tusind tak for de 5 stjerner :)