JagttegnKurser.dk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig godt kursus. Jeg tog jagttegn kurset på én uge i løbet af sommerferien. Materialet var lavet på en overskuelig måde, og Michael som instruere er tydeligt dygtig til både jagt, men også vide... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super sted at tage jagttegn. Min mand og jeg tog det sammen hos Michael. Både Michael og Lasse er super dygtige underviser og de deler med glæde alle de dårlige erfaringer og historier. De vil m... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg synes virkelig at alle på jagttegnkurser.dk er gode til at klæde en på til at få bestået jagtprøven. Man kan mærke, at de alle går op i deres arbejde, er kompetente, hyggelige og de giver en ri... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt kursus. Undervisningen er fint struktureret, så pensum er nemt og overskueligt at gå til, og forudsætningerne for at bestå er optimerede. En ting er dog, at bestå prøven - men det at være... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chasse

Écrit par l'entreprise

# JagttegnKurser.dk – Professionelle jagttegnskurser med fokus på kvalitet, sikkerhed og høj beståelsesprocent Hos **JagttegnKurser.dk** er vores mission at uddanne dygtige, ansvarlige og sikre jægere. Vi tilbyder professionelle **jagttegnskurser**, hvor faglighed, personlig undervisning og praktisk erfaring går hånd i hånd, så du bliver godt forberedt til både **jagttegnsprøven** og livet som jæger. Vi ved, at alle lærer forskelligt og har en travl hverdag. Derfor tilbyder vi fleksible kursusforløb, så du kan tage dit **jagttegn** på den måde, der passer dig bedst: • Weekendkursus • Aftenhold • Ugehold • Daghold Uanset hvilket kursus du vælger, får du en grundig undervisning, adgang til vores e-learning, erfarne undervisere og et gennemarbejdet forløb, der gør dig klar til både den teoretiske og den praktiske del af jagttegnsprøven. ## Mere end et jagttegnskursus Hos os stopper undervisningen ikke, når jagttegnsprøven er bestået. Vi hjælper dig sikkert videre med: • Træning frem mod **haglskydeprøven** • Det obligatoriske **riffelskydeforløb** før riffelprøven • Våbenhåndtering og sikkerhed i praksis • Rådgivning om valg af våben, udstyr og jagtudøvelse Vi ønsker at skabe trygge og kompetente jægere – ikke blot kursister, der består en prøve. ## Specialindrettede undervisningslokaler En stor del af undervisningen foregår i vores unikke lokaler, som er indrettet specielt til jagttegnsundervisning. Her arbejder vi med naturtro præparater af de dyrearter, der indgår i pensum, så du får en realistisk forståelse af vildtet, artskendskab og jagtetik. Det giver en levende undervisning, som er svær at opleve andre steder. ## Erfarne undervisere med passion for jagt Vores instruktører har mange års erfaring med jagt, våbenhåndtering og undervisning. Vi kombinerer teori med praktiske erfaringer fra virkeligheden og lægger stor vægt på: • Letforståelig og engagerende undervisning • Sikker våbenhåndtering • Jagtetik og ansvarlig jagt • Personlig vejledning gennem hele forløbet ## Bliv en del af jagtfællesskabet Som kursist hos JagttegnKurser.dk bliver du en del af et stærkt netværk af nye og erfarne jægere. Du får adgang til vores våbenaftener, arrangementer og attraktive VIP-fordele hos udvalgte samarbejdspartnere, så du også efter kurset kan udvikle dig som jæger. Vi er stolte af at have hjulpet mange kursister med at tage deres **jagttegn**, og vi glæder os til også at hjælpe dig. **JagttegnKurser.dk – din vej til jagttegn, sikker våbenhåndtering og en god start på jagtlivet.**

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

51 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Overskueligt, lærerigt, trygt og hyggeligt

Efter dagkurserne hos Jagttegnskurser.dk følte jeg mig absolut klar til både den teoretiske og praktiske prøve. God undervisning inden for pensum med fokus på jagtprøvens spørgsmål og formuleringer. Relevant, sikker og lærerig undervisning ifm. afstandsbedømmelse, våbenhåndtering og skydning. Jeg kan klart anbefale Jagttegnskurser.dk til øvrige kommende jægere.

15 juin 2023

Helt igennem fantastisk forløb

Helt igennem fantastisk forløb! Jeg føler mig hjulpet og udfordret. Er samtidig glad for at bestå i første forsøg og vil gerne tilskrive teamet en stor del af æren. At det samtidig var meget fleksibelt i forhold til en kalender som for mig på et arbejdsmæssigt plan var lidt knudret er bare ren bonus. Så alt i alt er jeg glad for at blive forberedt på prøven i en sådan grad at man kan bestå i første hug - men målet er at blive en dygtig jæger og der har Michael og Lasse været super fede - med gode instruktioner og ikke mindst anekdoter fra livet som jæger!

Kæmpe anbefaling herfra!!!

22 juin 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Super kurser

Hva skal jeg sige godt med ikke det rigtige for mig da mit arbejde og kurser i passe sammen

16 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for et SUPER GODT forløb Michael!

Min bror og jeg valgte at tage jagttegnskurset hos Michael og det var den helt rigtige besutning! Michael er en af de mest engagerede undervisere jeg har oplevet nogensinde. Man mærker virkelig at Michael brænder for stoffet og det smitter af på kursisterne. Derudover er han meget flexibel hvis og såfremt der skal ændres i aftaler og datoer og andet. Han er meget hjælpsom og forstår at nå ud til alle. Hans ekspertise i stoffet er meget bred og det er man ikke i tvivl om. Han forstår at forklare læringsstoffet således at alle forstår, husker og lærer hurtigt og nemt.

Derudover er Michaels ansatte instruktører virkelig også en liga for sig selv. Meget kompetente og erfarene mennesker, som forstår at skræddersy uddannelsesstoffet til den enkelte kursist.

De mennesker man møder ved at tage sit jagttegn hos JagttegnKurser.dk er søde og rare, de haver en god humor, er flexible i uddannelsen og jeg kan varmt anbefale alle, som ønsker jagttegn, at tage det hos dem.

Tak for jagttegnet JagttegnsKurser.dk! Det var en sand fornøjelse at gå til kursus hos jer!

30 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hjælpsom Michal var den helt…

Altid hjælpsom Michal var den helt store hjælp til mig da jeg skulle op til prøve uden ham og hans store viden ville jeg havde opgivet men Michal ville noget andet tak for det jeg kan kun give kursus det beste anbefalinger ,Hvis i skal være jæger så brug Michal 😊🦌🦆😊

11 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har med største fornøjelse taget…

Jeg har med største fornøjelse taget mit jagttegns kursus hos Michael. Jeg tog det over 2 weekender og det var glimrende. Michael har humor og formår at gøre teorien spændende. Lokaler og setup omkring det hele er også helt i top. Man kan tilkøbe glimrende ekstra træninger osv. det kan anbefales!
Jeg bestod min jagtprøve i første forsøg.

28 janvier 2023

Passioneret personale!

Jeg synes det er skønt at mærke at alle undervisere involveret er meget passioneret omkring jagt og det kan mærkes på undervisningen!
Det er nogle gode folk og en rigtig god undervisning.
En ting vil jeg sige er at der nogle gange giver for stor anledning til at snakke om for specifikke ting i undervisningen fordi én måske har interesse for det og det kan vi andre ikke bruge til særlig meget.

21 janvier 2023

Bedste sted at tage Jagttegn ⭐️

Jeg vil til enhver tid anbefale at tage jagttegn hos Michael.
Alle folk bag Jagttegnkurser.dk er så profesionelle og virkelig dygtige til det de laver, derfor bestod jeg self mit jagttegn i første hug.
Stort tak til Michael og hans team for virkelig god læring og støtte hele vejen.

FEM STORE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HERFRA

17 février 2023

Super godt kursus

Super godt kursus, alt fungere godt med de tegnsprogstolke som jeg havde behov for. Dejlig modtagelse og mange gode huske regler under forløbet som gjorde det var nemmere for mig at huske. De har også super tilbud med øvelser på deres hjemmeside. Husk at øve dig hele tiden, så skal du nok bestå…. Jeg fik kun en fejl 💪🏼✨

17 mai 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus