Banner for Jambo Safari Club

Jambo Safari Club Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij besloten zeer last-minute een safari reis in Tanzania te willen gaan doen. Voor ons gezin met 3 kinderen heeft Jambo een geweldige reis samengesteld met top verblijven en geweldige service! Dit wa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jambo heeft een fantastische reis door Oeganda en Zanzibar voor ons georganiseerd. De planning was perfect, overal was tot in de puntjes nagedacht en er was tot aan de dag van vertrek altijd veel flex... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over Jambo, we zijn op safari geweest in Zuid-Afrika Greater Kruger. Vooraf was de communicatie duidelijk en is alles goed geregeld door Diantha. De vakantie zelf verliep vlekkeloos en d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Werkelijk alles gedurende onze reis klopte en was tot in de puntjes geregeld Kan echt niets bedenken wat beter had gekund. Onze volgende Afrika reis zullen wij zeker weer bij Jambo boeken.

À propos de l'entreprise

1. Voyagiste
  2. Agence de voyages

À propos de Jambo Safari Club

Écrit par l'entreprise

Jambo Safari Club, dé Afrika expert!

Al sinds 1979 organiseren wij met veel passie en motivatie reizen naar Afrika. Wij bezoeken onze bestemmingen zeer regelmatig, waardoor onze kennis van de bestemmingen, accommodaties en mogelijkheden ter plaatse altijd up-to-date is.

Onze reizen zijn zorgvuldig samengesteld aan de hand van onze jarenlange expertise en onze talloze persoonlijke reiservaringen. U kunt één van onze uitgekiende reizen kiezen, maar uw reis ook helemaal naar uw eigen wensen op maat laten samenstellen. Wij bieden uitsluitend reizen naar Oost- en Zuidelijk Afrika aan waardoor wij al onze focus op slechts een aantal landen kunnen leggen. Wij bieden een breed en kwalitatief aanbod binnen Afrika waardoor wij u altijd de reis kunnen voorstellen die het beste bij u past. Wilt u een onbezorgde reis die tot in de puntjes goed is uitgewerkt dan kunnen wij dit voor u regelen. U wordt volledig ontzorgd, voor maar ook tijdens de reis. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Vanzelfsprekend zijn wij lid van ANVR, SGR, en Calamiteitenfonds, zodat u kunt genieten van een zorgeloze vakantie.

Al vele jaren werken wij samen met zeer betrouwbare partners, die zich ruimschoots bewezen hebben op het gebied van expertise, service en kwaliteit. Onze lokale partners hechten net zo veel waarde aan service en kwaliteit als wij. Het zijn partijen die professionele en deskundige gidsen in dienst hebben, over keurig onderhouden auto’s beschikken en snel en adequaat handelen als de reis anders loopt dan verwacht. Uw reis is bij Jambo Safari Club en partners in betrouwbare handen.

Wij hanteren de hoogste kwaliteitsnormen voor zowel voorbereiding als uitvoering van onze reizen. Uiteraard tegen zeer concurrerende prijzen.

Waarom Jambo Safari Club?

Écrit par l'entreprise

Volledig maatwerk, geen standaardreizen
Reizen worden samengesteld op basis van persoonlijke wensen, reisgezelschap en budget. Routes, accommodaties en activiteiten worden in overleg afgestemd en waar nodig aangepast, zodat de invulling volledig aansluit op de specifieke situatie en voorkeuren.
Diepgaande Afrika-expertise sinds 1979
De reisorganisatie richt zich uitsluitend op Afrika safari-bestemmingen en strandbestemmingen zoals Mauritius, de Seychellen en Zanzibar en is actief sinds 1979. Bestemmingskennis wordt onderhouden door frequente bezoeken en landenspecialistaties.
Persoonlijk contact met een echte specialist
Er is doorgaans één vast aanspreekpunt vanaf het eerste contact tot en met de voorbereiding van de reis. De specialist heeft diepgaande kennis van de bestemming en verzorgt het advies, de afstemming en de uitwerking van de reis.
Beleving, gemak en ontzorging
Het samenstellen en organiseren van de reis wordt grotendeels uit handen genomen. Dit omvat onder andere advies, boekingen en praktische afstemming vooraf. Tijdens de reis is ondersteuning beschikbaar indien nodig, wat bijdraagt aan een overzichtelijk en goed geregelde reis.
Persoonlijke service tijdens de reis (24/7 bereikbaar)
Tijdens de reis is ondersteuning beschikbaar via een 24/7 bereikbaar aanspreekpunt. Dit biedt de mogelijkheid om bij vragen of onvoorziene situaties direct contact op te nemen.
Hoge klanttevredenheid en betrouwbaarheid
Klantbeoordelingen geven een consistent beeld van de ervaringen met Jambo Safari Club en de uitvoering van de reizen. Daarnaast is sprake van aansluiting bij brancheorganisaties zoals de ANVR en SGR, wat bijdraagt aan transparantie, vertrouwen en financiële zekerheid.
Bestemmingen van Jambo Safari Club
Het aanbod richt zich op een select aantal landen binnen Afrika, waaronder Kenia, Tanzania, Oeganda, Rwanda, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zambia, Zimbabwe en Madagaskar. Daarnaast worden strandbestemmingen aangeboden zoals Mozambique, Mauritius, de Seychellen en Zanzibar. Deze focus maakt het mogelijk om kennis per bestemming actueel te houden en gericht advies te geven.
Reismogelijkheden, onbeperkt!
Het aanbod bestaat uit verschillende reistypes, waaronder privé-safari’s, selfdrive-reizen, fly-in safari’s en combinaties met strandverblijf. De invulling wordt afgestemd op de bestemming, reisduur en persoonlijke voorkeuren. Geheel privé en afgestemd op de reiziger.
Beleving: uw accommodatie!
Er wordt gewerkt met een zorgvuldig samengestelde selectie van accommodaties, variërend van kleinschalige lodges tot luxere tented camps en hotels. Ook voor het meest uiterst exclusieve segment is Jambo Safari Club dé expert. Het aanbod en niveau worden afgestemd op het beschikbare budget en de gewenste reisstijl. Accommodaties worden frequent en tijdens bezoeken beoordeeld op onder andere ligging, service en algehele kwaliteit.
Vluchten en ticketing
Vluchten maken integraal deel uit van de reis en worden afgestemd op route, reistijd en persoonlijke voorkeuren. Als lid van de IATA mag Jambo Safari Club zelf vliegtickets uitgeven en aanpassen. Dit maakt het mogelijk om flexibel om te gaan met wijzigingen en zorgt voor een directe maar bovenal snelle en klantgerichte verwerking bij vragen of onvoorziene situaties.

Zekerheid en garantie

Erkende brancheorganisaties voor extra zekerheid.

Aangesloten bij de SGR, het Calamiteitenfonds, IATA en de ANVR. Dit biedt financiële zekerheid, ondersteuning bij calamiteiten en duidelijke voorwaarden bij het boeken van een reis.

Coordonnées de contact

Promotion box for Jambo Safari Club

Jambo Safari Club

Privé safari’s, fly in safari's, self drive reizen en strandvakanties.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

898 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

209 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Afrika door Jambo safari reizen

Namibië, Botswana en Zuid Afrika: Vanaf het begin tot aan het eind een fantastische reis gehad met Jambo. Goed georganiseerd, prachtige lodges en iedereen stond er op tijd waar dat moest zijn.
Dit is onze derde reis met Jambo en zeker niet de laatste.

3 juillet 2026

Beste mevrouw Aandewiel,

Fijn dat u wederom tevreden terugkeert van uw reis! Goed om te lezen dat het opnieuw een succes is geweest. Wanneer het weer begint te kriebelen help ik u graag verder met een volgende reis.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een geweldige vakantie waarin…

Het was een geweldige vakantie waarin alles volledig verzorgd was, uitstekende communicatie tussen de onderlinge lodges waarin wij verbleven. Eén ervaring om nooit meer te vergeten. Het uitgewerkte programma oversteeg onze verwachtingen en waar we op gehoopt hadden. Een zeer ervaren chauffeur met zeer veel kennis van natuur en bereid om dingen onderweg aan te passen zodat we de volledige big five hebben kunnen zien. Al met al een ervaring die niet in woorden valt uit te drukken.

3 juillet 2026

Beste mevrouw Leijendekker,

Wat leuk om deze positieve review te lezen! Goed om te zien dat ook de logistiek ter plaatse soepel is verlopen en fijn dat de gids zijn flexibiliteit heeft kunnen laten zien. Nu is het tijd om lekker na te genieten en graag tot een volgende keer!

Joyce van Jambo Safari Club

Noté 5 sur 5 étoiles

Wederom een top ervaring met Jambo!

Voor de 2e keer via Jambo onze reis geboekt naar Tanzania en Zanzibar.
En het is ons wederom super goed bevallen. Vanaf het eerste gesprek tot aan de laatste minuut van de reis alles is verzorgd. Ze snappen heel goed wat de klant wilt en zorgen dat alles is geregeld. Wij zijn blij met Jambo en gaan zeker nog een keer bij ze boeken!

3 juin 2026

Beste mevrouw Van Deijk,

Leuk dat wij ook deze reis voor u mochten verzorgen en fijn dat de reis zo goed aansloot bij uw wensen. Een volgende keer sta ik uiteraard graag weer voor u klaar!

Geweldig

Geweldige vakantie naar Namibië.
Met geen woorden te beschrijven hoe mooi het was. De lodges waren stuk voor stuk prachtig en zeer luxe. Ook de gamedrives waren perfect georganiseerd en zorgden voor onvergetelijke safari-ervaringen. Onze reis was perfect samengesteld door Edo, waardoor we zorgeloos hebben kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie.
Ben je van plan een reis naar Afrika te maken? Dan raden wij Jambo Safari Club zeker aan. Alles was tot in de puntjes geregeld en werkelijk perfect. Bedankt voor deze fantastische reis!

19 juin 2026

Beste Anja,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Wat fijn om te lezen dat Namibië zo'n geweldige indruk op u heeft gemaakt en dat alles naar wens is verlopen.

Bedankt voor het vertrouwen. Ik heb de reis met veel plezier voor u samengesteld en hoop u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij een bijzondere reis naar Afrika.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jambo safari regelt je reis van A tot Z precies zoals je wilt

Berry Fuselier van Jambo Safari regelt altijd alles tot in de puntjes voor ons. Deze reis was een 10+. We zijn goed geholpen voor onze reis naar Zuid-Afrika, met keuze vd lodges, transfers en "rust locaties". Alles verliep volgens plan en de ene locatie was nog mooier/beter dan de ander. Volledig ontzorgd tav organiseren van deze reis

Beste mevrouw van Zuuren,

Bedankt voor deze prachtige review en het vertrouwen. Wat fijn om te lezen dat uw reis naar Zuid-Afrika zo goed is bevallen en dat alles precies aansloot bij uw wensen. Mooi om te horen dat dit voor u heeft geleid tot een reis die een 10+ waard was.

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij hebben weer voor Jambo gekozen omdat de service en kwaliteit van lodges ed ons heel goed bevalt.

Wij hebben weer voor Jambo gekozen omdat onze eerdere ervaringen heel goed waren. Natuurlijk gaan er wel eens dingen verkeerd maar deze worden goed opgelost. Ze hebben voor ons weer een ontzettend mooie reis met hele mooie locaties en super mooie lodges geboekt. Met dank aan Berry Fuseliers met wie ik een heel fijn contact heb gehad tijdens het boekingsproces en evaluatie van de reis na afloop.

Beste mevrouw Baselmans,

Dank voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. Fijn dat u opnieuw voor ons heeft gekozen en dat ook deze reis goed is bevallen. Het was prettig om samen met u de reis samen te stellen en na afloop terug te kijken. Bedankt voor uw mooie woorden en graag tot een volgende keer.

Dankzij Jambo was onze reis naar Namibië een onvergetelijke ervaring

Jambo heeft onze reis naar Namibië perfect voorbereid en dit voor ons een onvergetelijke ervaring gemaakt. Mede dankzij Diantha Schipper hebben wij ons goed kunnen voorbereiden op deze rondreis. Dankzij de suggesties voor deze reis en de geboekte onderkomens was het werkelijk fantastisch!

Réponse de Jambo Safari Club

Nogmaals dank voor het fijne gesprek gisteren. Ik ben blij dat u zo'n onvergetelijke reis door Namibië heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw mooie complimenten en deze 5-sterren beoordeling. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een volgende reis.

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor een mooie reis moet je bij Jambo zijn

Vanaf het eerste ogenblik dat we contact hebben opgenomen met Jambo werden onze vragen met veel geduld en vriendelijkheid beantwoord. De reis was tot in de puntjes geregeld en verliep vlekkeloos. We waren (en zijn nog altijd) heel enthousiast over deze reis. We kunnen Jambo zeker aanbevelen.

Beste Martine,

Hartelijk dank voor uw mooie terugkoppeling over uw reis en de complimenten over onze service. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij een mooie reis.

Tegenslagen en oplossingen

Er kwamen veel tegenslagen tijdens het voortraject van onze reis. Door Ebola werden de vluchten gewijzigd en ook de Afrikaanse vliegmaatschappij veranderde de vlucht van morgen naar avond. Hierdoor moesten we naar goede oplossingen zoeken. Door ons tegemoet te komen in de extra kosten konden we de reis eerder starten waardoor we niet vanuit het holst van de nacht meteen in de vroege ochtend met ons reisprogramma moesten starten. En ook het diner wat we misliepen in Zanzibar door de wijziging van vlucht werd opgelost door in Stone Town te dineren en daarna door te gaan. Hiervoor namen ze de extra wachttijd van de taxi en daarmee gemoeide kosten voor hun rekening. Dus met wat aanpassingen en de moed die ons flink in de schoenen was gezakt is het uiteindelijk toch helemaal goed gekomen. Het was een echte puzzel die gelegd moest worden en waarbij we echt elkaar tegemoet moesten komen.

Beste mevrouw Krooshoop,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Het was fijn om tijdens en na uw reis regelmatig contact met u te hebben. U heeft mij al tijdens de reis laten weten dat jullie van iedere minuut van de rondreis door Oeganda hebben genoten en dat een langgekoesterde droom is uitgekomen. Dat was voor mij een fijne bevestiging dat alle inspanningen uiteindelijk hun doel hebben bereikt.

De wijzigingen als gevolg van externe omstandigheden lagen helaas buiten onze invloedsfeer en vroegen om de nodige aanpassingen. We begrijpen goed dat dit vooraf voor onzekerheid heeft gezorgd. Juist in zulke situaties vinden we het belangrijk om met u mee te denken en samen tot passende oplossingen te komen.

Fijn om te lezen dat de aanpassingen goed hebben uitgepakt en dat u ondanks deze tegenslagen met een heel goed gevoel op uw reis kunt terugkijken. Bedankt voor uw vertrouwen en de prettige samenwerking tijdens het vinden van de beste oplossingen. Heel graag tot de volgende keer.

10 daagse safari Kenia

Net terug uit Kenia, 10 dagen safari. We hebben genoten!!! Alles was tot in de puntjes geregeld, verbleven in prachtige lodges op mooiste plekken. Voor onze driver/gids Sammy alleen maar lof, niks was hem teveel om ons al het wild te laten zien en kon er veel over vertellen. Voor ons 30 jarige huwelijk werd er zelfs een private diner geregeld. Helemaal geweldig!!! Antje v/d Wal, travelagent, wat heb je weer een prachtige reis voor ons samengesteld 👍

10 juin 2026

Beste mevrouw De Jong,

Leuk om te lezen dat u zo genoten heeft van uw reis naar Kenia! Fijn ook dat Sammy goed is bevallen, hij is een topper en we geven het uiteraard aan hem door. Het private diner was de kers op de taart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze reis 21 dagen door Namibië was…

Onze reis 21 dagen door Namibië was perfect en onvergetelijke . Zowel de huurwagen die amper 4000 km had . als de lodge waren zeker 3 sterren. Met dank aan Jambo. NL

22 juin 2026

Réponse de Jambo Safari Club

Wat leuk dat u zo'n mooie ervaring heeft gehad in Namibië! Bedankt voor uw review.

Unieke ervaring!

Alles was tot in de puntjes geregeld. Overal waar we kwamen was alles perfect; de inrichting op de accommodaties, de service, het eten en de planning rondom alle game drives en andere ervaringen. En dat alles op zo'n manier dat het super relaxed voelde zonder dat het leek alsof er een schema was.

De reis zelf was een unieke ervaring! Tanzania is een prachtig land en safari is iets heel bijzonders. Alle accommodaties waren geweldig en maakten deze reis echt compleet!

9 juin 2026

Beste Thom,

Wat leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over de reis naar Tanzania! Fijn dat alles soepel is verlopen en dat jullie optimaal hebben kunnen genieten. Een volgende keer staan we graag weer voor u klaar!

Ruchama van Jambo Safari Club

Heerlijk ontspannen op de Malediven

We hebben echt genoten van onze reis naar de Malediven! Nogmaals Jambo Safari Club dankjewel, goede adviezen gekregen die aansloten bij onze wensen. Voor de volgende keer gaan we zeker weer met Jambo.

10 juin 2026

Réponse de Jambo Safari Club

Bedankt voor uw complimenten! Fijn u genoten heeft van uw reis. Tot binnenkort.

Lydia van Jambo Safari Club

Zeer goed georganiseerd.

Wij hebben een erg mooie reis gehad. Jambo heeft een reis samengesteld die perfect aan sloot op onze ideeen en verwachtingen.

11 juin 2026

Réponse de Jambo Safari Club

Bedankt voor uw enthousiaste review. Graag gedaan!

Mike van Jambo Safari Club

Prachtige reis gemaakt

Goed, eerlijk en inspirerend advies bij het boeken van de reis. Goede lokale partners die je ter plekke begeleiden.

3 juin 2026

Réponse de Jambo Safari Club

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vakantie Malediven. Perfect georganiseerd.

Mooie reis geboekt naar de Malediven via Jambo Safari Club. Goede uitleg ontvangen over de mogelijkheden, de verschillende atollen en resorts. Alles is perfect georganiseerd en volgens plan verlopen. Bedankt nogmaals Diantha voor je advies en hulp.

29 mai 2026

Réponse de Jambo Safari Club

Wat fijn om te horen dat de reis goed is verlopen en dat u zo tevreden bent over onze service. Ik heb het graag voor u samengesteld!

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitermate goed geregelde reis naar Namibië

Uitermate goed geregelde reis naar Namibië. Alles volledig naar onze wensen wat aanvoelde als een maatpak. Huurauto, lodges, gamedrives, top geregeld. Voor ons zeker een reden om een volgende reis weer bij Jambo Safari Club te boeken. Ook de lokale agent van Jambo in Namibië was zeer behulpzaam en heeft geassisteerd toen bleek dat onze bagage er niet was en heeft er voor gezorgd dat dit op de volgende locatie werd nagestuurd.

21 avril 2026

Beste Mieke,

Dank voor uw 5-sterren waardering! Fijn om te lezen dat de reis volledig aansloot op uw wensen en voorkeuren. We geven uw complimenten uiteraard ook door aan onze lokale collega's. Graag tot de volgende keer.

"Een topvakantie gehad

"Een topvakantie gehad! Er werd bij het organiseren erg goed meegedacht en flexibel omgegaan met onze wensen, wat resulteerde in mooie voorstellen van accomodaties. Deze accommodaties bleken ook stuk voor stuk erg fijn en comfortabel. De organisatie heeft alles goed op elkaar afgestemd en geregeld. Zowel vluchten, accomodaties als autohuur.

29 mai 2026

Beste Carolien,

Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat alles zo goed op elkaar aansloot en dat de accommodaties naar wens waren. We hebben met veel plezier met u meegedacht en zijn blij dat dit heeft bijgedragen aan een geslaagde vakantie.

Loïs van Jambo Safari Club

Noté 4 sur 5 étoiles

Een fantastische reis met heerlijke accommodaties.

Communicatie en adviezen over de reis, inclusief de vluchten, waren goed. Ook de verstrekte informatie over de accomodaties en de reis waren zeer volledig. Jambo reageerde ook snel en professioneel op vragen.

5 juin 2026

Réponse de Jambo Safari Club

Dank voor uw complimenten. We zijn blij dat u een fantastische reis heeft gemaakt.

Reis Zuid Afrika mei/juni 2026

De voorbereiding van de reis was heel prettig op kantoor bij Jambo. Er werd alle tijd genomen om de reis voor te bereiden naar onze wensen. Goede advisering door deskundige medewerker (Edo). De reis zelf is volledig en zonder problemen volgens het programma uitgevoerd. Wij kunnen voor reizen naar Afrika Jambo van harte aanbevelen!

5 juin 2026

Beste meneer Maurits,

Nogmaals bedankt voor uw positieve terugkoppeling op onze service en uw reis. We zijn blij met uw aanbeveling!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus