Noté 5 sur 5 étoiles

Odkąd mam ten plecak to nie nadaje bagażu - to jest mój jedyny podręczny. Plecak przeszedł 3 podróże kilkudniowe do Włoch, tygodniowy do Czech i 2 tygodniowy do Stanów Zjd. Oczywiście pranie rzeczy na... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety również nie polecam. Towar doszedł szybko, ale nie spełnił oczekiwań. Od zwrotu minęło 13 dni, a nawet nie został jeszcze zaakceptowany, wiec o zwrocie środków w ciągu 14 dni mogę pewnie zap... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Aktualizuje opinie. Po początkowej opinii o przyznaniu dwóch gwiazdek związanej z wysłaniem niesprawdzonego plecaka, który posiadał wadliwy jeden zamek przyznaje 5 gwiazdek! Uzyskałem szybką od... Voir plus

3,9

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de jameshawk.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa 🌟Ta opinia wiele dla nas znaczy. Serdecznie pozdrawiamy, Team James Hawk

Torba podróżna

Torba jest cudowna, tzn. pakowna, fajnie przemyślana jeśli chodzi o rozkładanie i schowki. Bardzo fajny materiał. Zobaczymy jak sprawdzi się w zagranicznej podróży. Na ten moment mąż zachwycony. Był to prezent dla niego.

29 juillet 2023

Réponse de jameshawk.pl

Bardzo dziękujemy za Pani recenzję! 💛 Cieszymy się, że nasze produkty przypadły mężowi do gustu :) Serdecznie pozdrawiamy, Team James Hawk

SUPER

SUPER ! Pozdrawiam !

1 août 2023

Réponse de jameshawk.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i polecamy się na przyszłość 🙌 Serdecznie pozdrawiamy, Team James Hawk

Wszystko perfekcyjnie zagrało

Wszystko perfekcyjnie zagrało, portfel jakościowo bez zarzutów👍

28 juillet 2023

Réponse de jameshawk.pl

Jesteśmy bardzo wdzięczni za opinię! 💛 To naprawdę wiele dla nas znaczy 🚀 Pozdrawiamy, Team James Hawk

Noté 5 sur 5 étoiles

Przede wszystkim fajne i ładne, urokliwe robią wrażenie, cała przyjemność je nosić..

Przede wszystkim fajne i ładne produkty. Drugi raz zamawiałem bransoletki. Pierwszy raz mi się nie udał zakup gdyż były za duże, więc zwróciłem , i tutaj wolałbym żeby od razu wymienić na mniejszy rozmiar, niestety pieniądze zostały zwrócone, a mnie został niesmak, bo tak chciałem wówczas te bransoletki. Minęło chyba pół roku i zamówiłem jedną z tych wcześniejszych bransoletek. Przyszła i jestem zachwycony wyglądem, daje czadu.

31 juillet 2023

Réponse de jameshawk.pl

Bardzo dziękujemy za Pana opinię 🌟 To wiele dla nas znaczy. Serdecznie pozdrawiamy, Team James Hawk

Plecak

Cieszę się i jestem zadowolony z produktów firmy "Jameshawk". Ich ergonomiczność i przepiękny design idealnie pasują do mojego stylu biznesowego. Mimo że zdarzyła mi się reklamacja, muszę podkreślić, że zostałem świetnie obsłużony i zaopiekowany przez firmę. To naprawdę buduje moje zaufanie do nich, i na pewno skorzystam jeszcze raz z usług tej wspaniałej firmy.

Jestem wdzięczny za profesjonalną i rzetelną obsługę, która przyczyniła się do rozwiązania problemu z reklamacją. Dzięki takim działaniom, czuję się pewnie podejmując decyzję o kolejnym zakupie produktów od firmy "Jameshawk".

Dziękuję za Wasze zaangażowanie w zapewnienie jakości usług i produktów. Będę polecać Waszą firmę znajomym i współpracownikom, mając pewność, że zostaną oni równie dobrze obsłużeni jak ja.

18 avril 2023

Réponse de jameshawk.pl

Bardzo dziękujemy za Pana recenzję! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z produktów oraz naszych usług :) Serdecznie pozdrawiamy, Team James Hawk

Noté 5 sur 5 étoiles

Zakupiona rzecz została wysłana…

Zakupiona rzecz została wysłana błyskawicznie a jakość produktu jest bardzo dobra. Nic dodać, nic ująć… Zachęcam do zakupów

25 juin 2023

Réponse de jameshawk.pl

Bardzo dziękujemy za Pana recenzję! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z produktów i naszych usług :) Serdecznie pozdrawiamy, Team James Hawk

Noté 5 sur 5 étoiles

Zapięcie jest zrobione zbyt…

Zapięcie jest zrobione zbyt precyzyjnie, przez co ciężko je zapiać, powinniście stożkowy otwór zrobić. Chciałbym wersje tej bransoletki ( koraliki, plecionka ) w postaci koraliki i brązowy rzemyk zobaczyć w waszej ofercie. Czarna plecionka tez trochę swieci wolałbym coś bardziej matowego co bardziej jak skóra wyglada

3 juillet 2023

Réponse de jameshawk.pl

Dziękujemy za Pana opinię oraz sugestie odnośnie zapięcia 🙌 W przypadku problemów z produktem zawsze prosimy o kontakt na adres mailowy support@jameshawk.pl - chętnie pomożemy :) Pozdrawiamy, Team James Hawk

Réponse de jameshawk.pl

Cieszymy się, że bransoletka spełnia oczekiwania 💛 Serdecznie dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy, Team James Hawk

Noté 5 sur 5 étoiles

Szybki czas realizacji zgodny z…

Szybki czas realizacji zgodny z zamowieniem, gdyby jeszcze byla instrukcja skrecenia produktu byloby idealnie. Chociaz bez tego rowniez mozna sobie poradzic.

25 juin 2023

Réponse de jameshawk.pl

Bardzo dziękujemy za opinię :) Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z produktu, to naprawdę wiele dla nas znaczy! Pozdrawiamy, Team James Hawk

Miejski plecak

Świetny ten plecak, spodobał mi się od pierwszego zobaczenia, po zakupie stwierdzam, że nic się nie zmieniło i nadal mi się podoba, czyli zdjęcia nie czarują.

26 juin 2023

Réponse de jameshawk.pl

Zadowolenie naszych klientów naprawdę wiele dla nas znaczy! Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią :) Pozdrawiamy, Team James Hawk

Organizer na kulczyki genialny

Organizer na kulczyki genialny. Mogli byście jedynie dołączyć instrukcję montażu lub filmik instruktażowy na Waszej stronie. Na pewno wrócę do sklepu, bo upatrzyłam sobie już kolejne produkty ;)

Réponse de jameshawk.pl

Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z produktu 🙌 Dziękujemy za sugestię oraz Pani opinię. Serdecznie pozdrawiamy, Team James Hawk

Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam, usługa wykonana szybko i sprawnie.

19 juin 2023

Réponse de jameshawk.pl

Bardzo dziękujemy 🌟 Satysfakcja naszych klientów wiele dla nas znaczy! Serdecznie pozdrawiamy, Team James Hawk

Szybko

Szybko, sprawnie i dokładnie to co zamawiałem.

19 juin 2023

Réponse de jameshawk.pl

Bardzo się cieszymy, że jest Pan zadowolony z naszych produktów oraz usług 🙌 Dziękujemy za Pana opinię. Serdecznie pozdrawiamy, Team James Hawk

Portfel męski

Portfel super! Taki jakiego oczekiwałem. Myśle ze kupię jeszcze na prezent. Szybka Przesylka. Dziękuje i Polecam!!!!

Réponse de jameshawk.pl

Bardzo się cieszymy, że jest Pan zadowolony z portfela :) Dziękujemy za Pana opinię 🙌 Serdecznie pozdrawiamy, Team James Hawk

Świetne wykonanie

Świetne wykonanie, skóra ma ładny kolor. Na pewno posłuży na lata.

Réponse de jameshawk.pl

Bardzo dziękujemy za Pani recenzję! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zamówionych produktów :) Serdecznie pozdrawiamy, Team James Hawk

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus