Perfekt sted at købe forlovelsesringen. Smukt design og glimrende service i butikken. Især når man er i tvivl om hvad kæresten (og nu forlovede) skulle have af ring. Kan kun anbefale Jan Jørgen... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Fabricant de bijoux
- aussi dans
- Bijouterie
- Bijoutier
- Diamantaire
- Entreprise de négoce de l'or et de l'argent
- Joaillier
Écrit par l'entreprise
Siden 1989 har Jan Jørgensen Smykker stået som et symbol på uovertruffen håndværksmæssig dygtighed og æstetisk design indenfor dansk smykkekunst. Virksomheden, grundlagt af den talentfulde guldsmed Jan Jørgensen, er anerkendt for sin unikke evne til at kombinere traditionelle teknikker med moderne design, hvilket resulterer i enestående og personlige smykkekollektioner. Jan Jørgensen Smykkers signatur er de ekstraordinære diamantsmykker, der omfatter alt fra forlovelses- og vielsesringe til skræddersyede specialdesigns. Hver eneste smykke er omhyggeligt håndlavet i Danmark på det åbne guldsmedeværksted i Blokhus, hvilket sikre en unik kvalitet og originalitet. Det er denne forpligtelse til håndværket og opmærksomhed på detaljen, der har gjort Jan Jørgensen Smykker til et foretrukket valg for smykkeelskere.
Coordonnées de contact
Springvandstorvet 4-6, 9492, Blokhus, Danemark
- kontakt@janjsmykker.dk
- janjorgensensmykker.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Smukke ringe og glimrende service
Perfekt sted at købe forlovelsesringen.
Kan kun anbefale Jan Jørgensen til andre der skal have lave forlovelses- og vielsesringe.
God service og nem at handle med
Rigtig god vejledning og betjening i…
Rigtig god vejledning og betjening i butikken i Blokhus under vores ferie. Vi ender med at få skrevet ned hvilke ringe vi har prøvet og bestiller dem efterfølgende online efter betænknings tid. Bestilling og forsendelse virker upåklageligt!
Virkelig flotte og unikke smykker.
Jeg har købt 2 new nordic vielses ringe…
Jeg har købt 2 new nordic vielses ringe - Hold nu op, først bliver jeg mødt af smilende medarbejdere, der hurtigt står klar til at betjene mig. Da jeg fortæller jeg er her for at kigge på vielses ringe, er de hurtige til at finde dem frem og tilbyder en kop kaffe, imens vi taler om målene til min partner og jeg.
Vi er utrolig glade for vores nye flotte ringe, og den imødekommende og varme velkomst vi fik i butikken!
Fin service og unikt smykkedesign
Jeg fik en engageret hjælp til valg af smykke til min søsters fødselsdag. Jeg fik lavet et specielt design, og kunne genbruge mit eget gamle guld til det. Det var en helt igennem fin service og ekspedition - og det blev et virkeligt smukt smykke, med inspiration fra havet.
Vielsesring og uprofessionel forretning
Vi købte en vielsesring og fin arvestykkes ring tilpasset hos Jan Jørgensen. Her var der en tydelig aftale om at det forholdsvis store stykke guld, der ville være tilbage, skulle gemmes og vi skulle have det med hjem igen. Da vi ringer for at høre om hvad status er på ringene, er de endnu ikke påbegyndt ved den af guldsmedene, som det var aftalt skulle lave dem. En uge efter kan vi så hente ringene, og her går det da helt galt. For det først så var det aftalt at prisen for herre ringen var 15.000,- dette stå endda på deres eget papir. Men her begynder de at påkræve mere end aftalt! Betalingen bliver klaret og prisen forbliver som aftalt, da vi så tjekker ring æsken er det ekstra stykke guld ikke med i kassen og spørger efter det. Her er der ingen der ved noget om det og på trods at at der ligger en lille pose med stor skrift “må ikke smides ud!”. Men der er intet guld i! Dette ender med at jeres personale finder guldet i jeres bunke med guld der skulle omsmeltes (og vi ved at det heldigvis er det rigtige grundet at der var gravering med blomster på det). Efter der er kommet mere styr på dette tjekker vi så herre ringen og her er der kun skrevet navn i men ikke dato for vielsen som aftalt! Jeres personale får dette gjort med det samme, men hold kæft hvor er det en sløj omgang! Ikke engang noget med at godtgøre for sådan en omgang uprofessionelt. Vi havde ellers kun gode ting at sige om Jan Jørgensen men efter denne oplevelse kommer vi ikke til at anbefale nogen at handle her!

Réponse de Jan Jørgensen Smykker
Jeg har købt den smukkeste halskæde hos…
Jeg har købt den smukkeste halskæde hos Jan Jørgensen til min mand.
Jeg var i tvivl om str så jeg kontaktede butikken. Jeg fik hjælp med det samme, og de mailede billeder hvor jeg bedre kunne bedømme str. ( jeg bor i den anden ende af landet)
Fantastisk kundeservice og smykket er så smukt. Tak for mega god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale at handle her..
et helt fantastisk spændende sted
Betaler 25% mindre for guld!!!
Trods forudgående henvendelse, blev jeg ikke, før jeg mødte op i forretningen, gjort bekendt med, at JJ afregner godt 25% mindre for guld end andre steder. Havde de oplyst dette på forhånd, ville jeg have sparet turen.
Heldigvis kunne jeg køre til Aalborg og få den rigtige pris, Nordisk Guld trækker nemlig ikke 25% fra den aktuelle guldpris! Så der er opkøbere så som Nordisk Guld, der betaler fuld pris.

Réponse de Jan Jørgensen Smykker
Sødt personale
Fik hjælp til flere ting. Kan kun være tilfreds. Hilsen vivi
Vi har flere gange handlet hos Jan…
Vi har flere gange handlet hos Jan Jørgensen Smykker og har hver gang fået særdeles god service. Tak for jer👌
Meget højt service niveau og venligt…
Meget højt service niveau og venligt personale. Jeg har købt og modtaget en meget smuk ring fra Jan Jørgensen, og måtte desværre have ændret ringstørrelsen efterfølgende. Jan Jørgensen Smykker sørgede for at processen var nem og uden problemer.
Super kaffe god service
Flot butik
God service, stort udvalg og fine karameller! Så enkelt kan det skrives!!
Har handlet hos Jan Jørgensen nogle…
Har handlet hos Jan Jørgensen nogle gange, og det bliver jeg ved med. Har aldrig set så flot en butik, super sødt personale. Havde en uheldig episode Men mødte kun hjælp. Alle burde prøve at se/handle der. Tak
Super gode service det skal man ikke…
Super gode service det skal man ikke lede længere efter hos Jan Jørgensen Smykker. Købte en diamant til konen og ringeb fik endda 5g guld omkring på deres regning . Anbefaler dette smukke sted…
Fantastisk service
Fantastisk service!
Størrelsen på forlovelsesringen passede ikke ad flere omgange. Der var ingen problemer og vi returnerede, de rettede til og sendte tilbage igen. Vi følte os meget besværlige, men de var meget forståelige og serviceminded. Kan helt sikkert anbefale dette sted!
Et vidunderligt smykkeværksted og studio med engagerede og venlige medarbejdere.
Vi er yderst glade for vores vielsesringe. Et meget specielt sted med den bedste service, hvor man straks føler sig velkommen. Det tog kun 5 arbejdsdage at lave vores ringe, så servicen er også super hurtig. Vi kan anbefale dette smukke værksted til alle, der har en særlig dag foran sig. 💍💍
Helt fantastisk sted
Helt fantastisk sted. Jeg fik lavet en ring og modtog den bedste service jeg nogensinde har oplevet. Yderst professionelt personale og meget meget venlige. Derudover er butikken super flot med arbejdende værksted og cafe.
L’expérience Trustpilot