Japebo.dk Avis 2 768

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Første gang jeg handlede hos Japebo og er meget tilfreds. Vil bestemt handle hos dem igen, hvis det bliver nødvendigt :) Alt var absolut i orden og modtog ordren hurtigt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ringe service, svarer ikke på reklamationer. Henviser til unavngiven reparatør for reklamationen. Har ikke modtaget reparatørnavn som de påstår. Er også lige meget, da jeg har købt et dyrt produ... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeres hjemmeside er nem og overskuelig og jeg fandt hvad jeg skulle køben meget nemt Hurtig tilbagemelding og hurtig levering problemfrit

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Japebo. Kommunikation og service har været i top hele vejen igennem, og de er både professionelle, hurtige til at svare og nemme at arbejde sammen med. Vi e... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Service de réparation d'appareils auditifs

À propos de Japebo.dk

Écrit par l'entreprise

Japebo logo

Japebo forhandler reservedele, trådløst tilbehør og plejeprodukter til høreapparater fra alle førende mærker. Vi tilbyder originale dele fra blandt andet Oticon, Widex, Phonak, Signia og ReSound – så du nemt kan finde alt til dit høreapparat ét samlet sted.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at dit høreapparat fungerer optimalt i hverdagen. Derfor har vi sammensat et bredt og specialiseret sortiment, der gør det nemt at vedligeholde og pleje dit udstyr – så du får den bedst mulige lydoplevelse og stabil funktion over tid. 🔊

🛒 Brugervenlig webshop
Vores hjemmeside er bygget med fokus på overskuelighed og enkel navigation. Produkterne er tydeligt opdelt efter mærke og type, og med søgefunktion, klare produktbilleder og detaljerede beskrivelser hjælper vi dig med at finde præcis de reservedele og det tilbehør, der passer til dit høreapparat.

Besøg vores webshop

🚚 Hurtig levering og pålidelig forsendelse
Bestiller du før kl. 15, sender vi samme dag – 5 dage om ugen. De fleste pakker leveres allerede næste hverdag, og du modtager altid et trackinglink, så du kan følge din forsendelse hele vejen.

💬 Kundeservice med produktkendskab
Har du spørgsmål? Vores kundeservice står klar på mail og hjælper gerne med at finde de rigtige produkter til netop dit høreapparat. Vi kender vores sortiment indgående og vejleder både før og efter dit køb.

🔒 Tryg og sikker handel
Japebo er en e-mærket webshop, hvilket sikrer en tryg købsoplevelse med 30 dages returret. Vi kombinerer bredt udvalg, brugervenlighed og faglig ekspertise i én samlet løsning.

⭐ Vi værdsætter al feedback og bruger anmeldelserne her på Trustpilot aktivt til løbende at forbedre vores service og kundernes oplevelse.

Coordonnées de contact

Kon hurtigt

Kon hurtigt

3 mai 2026

Hej Claus, tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at leveringen kom hurtigt.

Altid god service

26 avril 2026

Réponse de Japebo.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig levering og altid god service. Vi sætter stor pris på din feedback.
Tak, fordi du handler hos Japebo. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Blev sendt med det samme problemer med…

Blev sendt med det samme problemer med post nord det tog 8 dage at få pakken det kan i jo ikke gøre for

1 mai 2026

Réponse de Japebo.dk

Tak for din feedback og for din bestilling!

Vi er meget glade for at høre, at ordren blev sendt hurtigt fra vores side. Vi beklager dog, at leveringen med PostNord tog længere tid end forventet, selvom vi godt ved, at det lå uden for vores direkte kontrol.
Vi sætter stor pris på din forståelse og tålmodighed.

Tak fordi du handler hos Japebo. Vi sætter stor pris på din støtte og håber at kunne hjælpe dig igen.

Meget tilfreds

28 avril 2026

Réponse de Japebo.dk

Tak for din feedback og for din bestilling!

Vi er meget glade for at høre, at du er meget tilfreds.
Tak fordi du handler hos Japebo. Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at hjælpe dig igen.

god service

Hurtig forsendelse og god service

19 avril 2026

Hej Bjørn,

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering og god service – det er præcis det, vi stræber efter. Vi sætter stor pris på din feedback.
Tak fordi du handler hos Japebo, og vi håber at kunne hjælpe dig igen snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Første gang jeg handlede hos Japebo og er meget tilfreds.
Vil bestemt handle hos dem igen, hvis det bliver nødvendigt :)
Alt var absolut i orden og modtog ordren hurtigt.

11 mars 2026

Hej Rita,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at din første oplevelse hos Japebo levede op til dine forventninger, og at alt forløb godt fra bestilling til levering. Det betyder meget for os, at du vil handle hos os igen.

Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at bestille på jeres hjemmeside og…

Nemt at bestille på jeres hjemmeside og i er hurtig til at sende varerne

22 avril 2026

Hej Carsten,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at det var nemt at bestille på vores hjemmeside, og at vi var hurtige til at sende dine varer – det er lige præcis det, vi stræber efter.

Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at hjælpe dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeres hjemmeside er nem og overskuelig…

Hurtig tilbagemelding og hurtig levering problemfrit

20 avril 2026

Kære Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at handle hos Japebo.

Det glæder os meget at høre, at du fandt vores hjemmeside nem og overskuelig, og at du hurtigt fandt det, du søgte. Det er også dejligt at høre, at både vores svartid og levering levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din støtte og håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Réponse de Japebo.dk

Hej Ove, tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at alt er helt super 😊

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe med fremover.

Réponse de Japebo.dk

Hej Jørgen, tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det er vi virkelig glade for at høre 👍🏽

Alt gik som planlagt

Alt gik som planlagt. Super tilfreds.
Alice Orloff

5 avril 2026

Hej Alice, tusind tak for opdateringen – det sætter vi virkelig stor pris på! 😊

Vi er glade for at høre, at alt gik som planlagt, og at du er tilfreds med din oplevelse.

Du er altid meget velkommen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

God levering og pakket godt.

God levering og pakket godt.

13 avril 2026

Réponse de Japebo.dk

Hej Philip, tak for din anmeldelse og for at du valgte Japebo!

Vi er meget glade for at høre, at leveringen var god, og at pakken var pakket godt.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med fremover, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Nemt oig hurtigt

12 avril 2026

Hej Niels,

Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at din oplevelse var nem og hurtig, præcis som det skal være.

Kind regards

Hej Bent,

Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os at høre, at du oplevede en super hurtig ekspedition.

Kind regards

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering. Nem netshop at arbejde med.

10 avril 2026

Réponse de Japebo.dk

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede både hurtig levering og en nem webshop.

Du er altid velkommen tilbage hos os.

Venlig hilsen,
Japebo

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering.

God service og hurtig levering.

8 avril 2026

Réponse de Japebo.dk

Hej Kim, tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god service og hurtig levering.

Tak fordi du handlede hos os – og du er altid meget velkommen igen.

Kom hurtig frem

30 mars 2026

Hej Bent,

Tak for din feedback – det er dejligt at høre, at din ordre kom hurtigt frem.
Vi sætter stor pris på din støtte og håber at kunne hjælpe dig igen snart.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig ekstedition

30 mars 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Lise 😊

Dejligt at høre, at du oplevede hurtig ekspedition.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kundeservice og hurtig…

Super kundeservice og hurtig ordrebehandling

29 mars 2026

Réponse de Japebo.dk

Tusind tak for din anmeldelse, Kiki!

Det betyder meget for os at høre, at du er glad for både kundeservicen og den hurtige ordrebehandling. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Réponse de Japebo.dk

Tusind tak for din anmeldelse, Jan!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus