L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

Die meisten Mitarbeiter sind sehr hilfsbereit.Hatte bis jetzt nur ein unfreundliches Gespräch.Leider hat das Kassensystem öfter Probleme.Mal brauchte ich eine Gutschein aber nichts ging oder ich wollt... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Op 22/10/2025 in de winkel van JBC een kledingstuk retour binnengebracht. Tot op heden nog altijd geen terugbetaling ontvangen. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Elke keer een ander 'exc... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 5 sur 5 étoiles

Dat er meer zulke gerantes-verkoopsters hun werk doen.

Beste,Ik ben heel goede klant bij Jbc Oudenaarde,al vanaf de Jbc geopend is hier. Tot een paar maand geleden waren dat geregeld andere personeelsleden,waaronder heel onvriendelijke ,als ze zagen dat je op hun af kwam om een vraag te stellen ,waren de meeste direct verdwenen. Nu hebben we een gerante ,personeelslid,nl Lesley Janssens,wel dat is een creme van een personeelslid. Steeds als je iets vraagt aan Lesley is dat altijd met de glimlach,vraag je om even te komen kijken aan het pashokje dat is steeds met een lach,gisteren heb ik nog aankopen gedaan bij jullie ik vroeg welke maat ik best zou nemen en Lesley nam de tijd om mij een idee te geven welke zij de best zittende rok vond. Ik had ook nog 3bloesjes mee,het witte had ik niet gevonden in xs,ik zei dat tegen Lesly en ze had direct een xs mee voor mij , het blauwe hadden ze niet meer,ook niet online,Lesley heeft direct gebeld naar Ronse en ik had geluk daar hadden ze het nog. Lesley heeft dat doen overkomen ,ik heel blij. Als je dingen gekocht hebt is ze heel vriendelijk,maar als je eens niks vind of gewoon eens gaat kijken wat er is ,Lesley zegt steeds met de glimlach ,bedankt,tot de volgende keer ,fijn weekend of een leuke dag. Met Lesley in Jbc,is het een plezier om te gaan winkelen. Lesley doe zo voort,je bent echt het uitgangsbord van Jbc ,doe zo verder,maar daar twijfel ik niet aan . MVG Caroline Bekaert Cavaleriestraat 14 9700 Oudenaarde -Eine.

13 mars 2026

Dag Caroline

Bedankt voor je berichtje

Wat fijn om jouw uitgebreide en warme feedback te mogen ontvangen. Het doet ons enorm plezier te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt in onze winkel in Oudenaarde en in het bijzonder met Lesley.

We geven jouw mooie woorden met veel plezier aan haar en het team door. Het is voor ons heel waardevol om te horen dat haar inzet, vriendelijkheid en persoonlijke aanpak zo gewaardeerd worden.

Bedankt om dit met ons te delen. Groetjes Team-JBC 💛

retour webshop

Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Elke keer een ander 'excuus' en er wordt niet geantwoord op mijn vragen. Tot op heden geen terugbetaling of compensatie, dus bij deze 1 ster. Bravo JBC.
Beste winkelketen 2025-2026? Veel succes.

22 octobre 2025

Heel slecht

Heel slecht! De bestelling zou binnen 5 dagen geleverd zijn. Na 1,5 week nog geen een bevestiging gehad via de mail van verzenden. Via de telefoon geen gehoor en op de e-mails worden niet gereageerd. Niet aan te raden. Hopen dat ik nog m’n geld terug krijg…

7 octobre 2025

Réponse : JBC

Bedankt voor je berichtje. Wat jammer dit te ontvangen. Zou je een mailtje met jouw ordernummer en ervaring kunnen sturen naar customercare@jbc.com? Dan nemen we dit graag verder met je op.💛 Groetjes, team JBC

Unseriöser Onlineshop

Habe eine Bestellung getätigt und einen Monat lang weder die Bestellung erhalten noch etwas vom Verkäufer gehört. Nach einem Telefonat haben wir uns darauf geeinigt, dass wir weitere zwei Wochen abwarten. Danach wiederum weder per Email noch per Telefon eine Antwort auf meine Anfrage auf Rückzahlung des bereits getätigten Kaufpreises erhalten. Schlussendlich habe ich die Ware nie erhalten und es bedurfte eines Einschreibens mit Betreibungsandrohung, ehe ich mein Geld zurückerhalten habe.

29 juin 2025

Die Bestellung war keine Uhren!!! Sie war Bekleidung

Die Bestellung wurde am 25.03.2024 gegeben und bestätigt. Nach 2 Tage hebe ich gemerkt, dass die Bestellung noch nicht versendet ist. Als Antwort auf meine Frage am 27.03 "Warum?" habe ich bekommen, dass die Bestellung 24-36 Std. nach der Zahlung versenden würden kann( Die Zahlung war am 25.03) Heute ist schon 2.04. und ich habe noch keine gelieferte Bestellung, die schon lange bezahlt wurde.

2 avril 2024

Ich glaube, Sie irren sich, weil wir keine Uhren verkaufen.
Sie können die andere Firma mit dem gleichen Namen auf folgende Weise kontaktieren:

Mit freundlichen Grüßen, das JBC-Team 💛

MEISJESBROEK versleten na 3 maand school

Beste,

Hierbij wil ik een klacht indienen voor de kwaliteit van een aankoop in september 2023 in de winkel in OUDENAARDE, van een meisjesbroek FISH & CHIP maat 158 blauw.

Deze broek werd aangekocht voor ons kleinkind van 12 jaar.
De broek werd aangekocht in Oudenaarde in september, maar mijn dochter heeft het etiket niet meer, maar in Oudenaarde wist men de aankoop direct terug te vinden in de kassa, op naam van xxxxxxxx
Na de aankoop werd deze fluwelen broek nog niet onmiddellijk gedragen, maar wel vanaf OKTOBER 2023, maar ook niet dagelijks, maar afhankelijk van het weer, omdat de kleindochter bij beter dagen nog met de fiets kon reed, maar bij slechter weer de bus nam naar school op 10 km.
Oma, bood zich aan in de JBC winkel, maar daar wees men tegemoetkoming af, voor het feit dat die broek nog maar 3 maand oud (jong) is, maar reeds zodanig versleten is dat men er dwars door kan kijken, en dus niet meer draagbaar. Het argument was dat dit zou komen door het “fietsen”.

Ik vraag men af of dit nog normaal kan genoemd worden. Ik weet niet welke garantie er is hiervoor, maar een broek op 4 maand tijd verslijten tot je er kan door kijken, is wel kort door de bocht. Is dit wel velours ? Zijn er geen meerdere klachten over die broeken ? Of is stof met “défaultje”. Wij hebben dit al aan meerdere mensen voorgelegd en niet kan dit begrijpen voor een normaal “sterke velours” broek !

Oma is nu gepensioneerd, maar heeft meer dan 40 jaar ervaring door haar werk in een confectie- & textielbedrijf, en kan dit niet begrijpen !
Wij hebben ook 3 kleindochters die regelmatig aankopen doen bij JBC en tot nog toe tevreden waren over alle aankopen, maar dit is erover.

Ik vraag dan ook de terugstorting van de betaling van deze aankoop of een waardebon voor dit bedrag, betaald in september door Mieke De Paepe.
Zoniet, zullen wij na jarenlang vertrouwen in JBC, toch conclusies moeten trekken …

Hierbij een foto van jullie online-folder en dergelijke broek.
Daarnaast nog een paar foto’s van hoe het broekje er na 3 maand (niet dagelijks gebruik) eruitziet ! Kinderen die studeren is duur, maar als men elke 3 maand een nieuw broek moet kopen, zeker !
Hieronder 3 foto’s, 1) van de versleten achterkant 2) versleten achterzijde 3) de nog intacte kant van de een broekspijp ! (wat een verschil, of mag men niet gaan zitten met dergelijke broek?
Ondertussen heb ik al 3 EMAILS gestuurd naar JBC customer services, maar kreeg geen enkele reactie, ook geen antwoord op mijn emails. DIT IS SCHANDALIG. Wij zijn al vele jaren klanten, en niet alleen wij, maar ook onze kinderen en de kleinkideren dragen veel JBC. JAMMER dat ik hier de foto's niet kan bijsturen van een versleten broekje, waar wel degelijk héél veel zorg voor gedragen werd en in een net gezin werd aangekocht. De foto's vergeleken met een ankele velouren broekje van jaren oud spreekt boekdelen !!! Wij trekken onze concluses ...

23 décembre 2023

Réponse : JBC

Dag Jean-Pierre, wij hebben meermaals via mail met jou contact gehad. En we zien dat je intussen werd verder geholpen in een van onze winkels. Groetjes team JBC

Noté 4 sur 5 étoiles

winkel

zijn mooie kleren goede kwaltijd

7 octobre 2023

Réponse : JBC

Beste Scott, bedankt voor jouw leuke feedback :) Dit doet ons steeds plezier :) Fijne dag verder! Groetjes, team JBC

JBC ist nicht das JBC

Bitte an alle, wenn Sie mit ihre Uhr Probleme
haben den richtigen JBC
Bewerten

19 octobre 2021

Réponse : JBC

Guten Tag, Ich glaube, Sie irren sich, weil wir keine Uhren verkaufen.

Mit freundlichen Grüßen, das JBC Fashion Team Belgien

Absolut NICHT zu empfehlen

Absolut NICHT zu empfehlen. Bestellte Ware wird nicht geliefert, auf Nachfragen wird nicht reagiert. Totale Servicewüste!!! Nie wieder JBC

5 octobre 2021

Mit freundlichen Grüßen, das JBC-Team 💛

Preis-Leistungs-Verhältnis stimmt…

Preis-Leistungs-Verhältnis stimmt leider überhaupt nicht. Zudem ist der Support unbefriedigend. Ich hatte am Anfang Schwierigkeiten die Uhr zu synchronisieren. Bis mir der Support nach Stunden der Versuche mitteilte, dass die App gerade aktualisiert wird und es deswegen zu Schwierigkeiten kommen kann. Dann lief die Uhr mal und mal wieder nicht. Die Uhr ließ sich nicht immer orten und synchronisieren. Der Support war zum Teil sehr unfreundlich.
Nach drei Monaten ging das Armband immer von der Uhr ab, weil der Stift sich gelöst hat. Irgendwann war die Uhr dann weg. Aufgrund der geringen Akkulaufzeit konnte die Uhr auch nicht mehr geortet werden. Die Uhr hatten wir somit gerade mal 5 Monate. 85 € + 15 Euro SIM Karte aus dem Fenster geworfen. Angeblich sei das noch nie passiert. Das kann ich allerdings nicht glauben. Aber der Kunde ist bei JBC auch immer selber Schuld. Schade, ich hätte dieses Label gerne unterstützt, weil es aus meiner Heimat kommt.

16 août 2021

Mit freundlichen Grüßen, das JBC-Team

Gefahr!

Die Uhr von JBC wurde für meine 9 jährige Tochter gekauft, ich habe alles eingetragen, Kontakte Standort Nachrichten mit meiner Tochter ausgetauscht. Nach einigen Wochen bekam jeder in ihrer Kontaktliste einen Anruf von einem und fremden Mann. Dieser hat uns darüber informiert, dass er seinem Sohn solch eine Uhr gekauft hat und nun alle unsere Daten sehen kann, weil seine Uhr mit der Uhr meiner Tochter verbunden war. Als ich also wieder nach schaute, staunte auch ich nicht schlecht als ich den Standort des Jungen sah!!!! Die Uhr ging sofort zurück an den Verkäufer! Ich kann nur dringend davon abraten eine Uhr von JBC zu kaufen! Das hätte mehr als gefährlich enden können wenn ein falscher darauf Zugriff gehabt hätte!!! Bis heute haben wir das Geld für die Uhr nicht mal zurück bekommen!

28 janvier 2021

Réponse : JBC

Sie haben Ihre Email an dem falschen JBC geschrieben. Wir sind eine Belgische Kleidungs-Retailer in Belgien und verkaufen keine Elektro-Ware. Deren Website:https://www.jbc-onlineshop.com
Kundenservice: tel: 0381 87399232
Email: info@innovationforyou.de

Ich bin sehr enttäuscht

Ich bin sehr enttäuscht. Wir haben eine GPS Uhr für unsere Tochter bestellt, damit sie uns anrufen kann wenn sie zu ihren Freundinnen im Ort läuft,
zu der wir eine SIM Karte kaufen mussten. Leider ist diese bei der Benutzung immer wieder rausgefallen. Für uns war das ein klarer Mangel. Also habe ich bei JBC angerufen. Erst hat die Dame versucht mir zu erklären, dass wir einfach so doof sind die SIM richtig einzulegen, dann wollte sie aber nachfragen ob sie die Uhr austauschen und noch am gleichen Tag zurückrufen. Der Rückruf kam nicht. Eine Woche später habe ich eine Email geschrieben, mein Problem nochmals geschildert und geschrieben, dass ich noch auf Rückruf warte. Diese Mail blieb unbeantwortet also habe ich eine Woche später wieder angerufen. Wieder wurde mir versichert es wird sich gekümmert, wieder hat sich keiner mehr gemeldet. Wie man so mit seinen Kunden umgehen kann ist mir ein Rätsel, für uns hat diese Uhr eine Menge Geld gekostet.

25 août 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Op tijd geleverd, maar dan....

Op 5 februari mijn bestelling teruggestuurd.
Op 9 februari van jbc een retour bevestiging ontvangen. Binnen 2 weken zou het geld teruggestort worden.
Inmiddels is het 4 maart en heb ik het geld nog niet ontvangen. Zelfs nadat ik vorige week contact heb gehad met de klantenservice en deze mij berichtten dat er problemen waren geweest met de terugbetalingen maar dat het geld uiterlijk afgelopen week binnen moest zijn

4 mars 2018

Beoordeling JBC

Mijn pakket is onwijs snel binnen gekomen en ik ben er erg blij mee. De maat past perfect en de stof is van goede kwaliteit. Ga zo door!

10 février 2018

Super

Top. Sehr schnelle Lieferung. Tolle Artikel. Genau wie beschrieben.

8 février 2018

Super Service!

Super Service!
Absolut Fair: Gleiche Rabatte wie im Laden, Faire Preise, keine Versandkosten. Perfekt.

8 février 2018
Noté 4 sur 5 étoiles

Besteld K 3 jurkje

Het bestellen en de hele (verzend) logistiek er omheen is prima in orde. Wij vonden het K3 jurkje maat 104 echter veel te klein en hebben het geretourneerd. Als nu ook de creditering van het reeds betaalde bedrag vlot verloopt dan krijgt JBC een vette voldoende.

7 février 2018

Super Preis Leistung

Super Preis Leistung, sehr gut geschnitten, enger als viele Hersteller, gut für schmale Babys wie unser. Sale super genutzt. Gern wieder.

5 février 2018
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus