Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ingen problemer, det hele kørte som det skulle! Mikkel var meget serviceminded. Nu bliver mine møbler opbevaret i container indtil jeg skal bruge dem igen, så håber jeg alt kører ligeså smidigt og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

JD Logistik og alle deres søde og professionelle medarbejdere får vores varmeste anbefalinger efter en stor flytning fra forstadshus til lejlighed i byen. Alt har klappet fra start til slut !

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god service. Der mødte to meget effektive og hjælpsomme medarbejdere op til aftalt tid, som fik styr på flytningen meget hurtig. Mine ting er sat i depot hos JD, hvor det også er muligt at få... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores flytning har hele vejen igennem været en god oplevelse. JD Logistik har leveret proffessionel arbejde både før, under og efter flytningen. Altid med venlighed og hjælpsomhed. Kæmpe erfaring o... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service logistique
  2. Services de déménagement et de stockage
  3. Déménageur
  4. Centre de stockage
  5. Entrepôt

Informations provenant de diverses sources externes

Hos JD Logistik (tidligere kendt som JD-Transport) er vi specialister i at flytte for virksomheder, offentlige institutioner samt private. Vi har desuden store moderne lagerfaciliteter, der alle er sikret for at yde den bedst mulige tryghed. JD Logistik er en fleksibel samarbejdspartner, der klarer samtlige opgaver i forbindelse med flytning og opbevaring gnidningsløst og professionelt. Vi tilknytter altid en fast flyttekonsulent, så samme person besigtiger opgaven, udarbejder tilbud, planlægger og koordinerer flytningen. På den måde bliver der taget hånd om alting hele vejen igennem flytteprocessen. Det giver tryghed, og det synes vi er vigtigt.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Super effektive og dygtige folk

Super effektive og dygtige folk - kan varmt anbefales.

19 avril 2024

Hej Kim

Tusind tak for den gode anbefaling.

De bedste hilsner,

Mikkel Ditlev Stange // JD

Excellent service

Kind staff, easy to drop off items

11 avril 2024

Hi Jens.

Thank you very much. We appreciate your kind review.

I wish you a lovely day.

Charlotte, JD Logistik.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flytteboks hos JD er en super…

Flytteboks hos JD er en super opbevaringsløsning til en rimelig pris - også er de superflinke på kontoret og hurtige til at svare tilbage.

15 avril 2024

Hej Martin,

Tusind tak for den gode anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Rigtig god aften 😊

- Mikkel Ditlev Stange / JD

Perfekt udført flytning

Havde bestilt en kombineret flytning og en efterfølgende tømning dagen efter.

Alt gik lige efter bogen, og både de udleverede flyttematerialer og flyttefolkene var top professionelt.

Hele pakken gav mig den fornødne ro og flyttefolkenes udførsel gjorde at de to dage gik lige efter plan og aftaler.

Lars J

4 avril 2024

Hej Lars,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Jeg er super glad for at høre, at alt gik som det skulle og det gav dig ro i maven.

Alt det bedste.

Bedste hilsner,
Mikkel fra JD

Flyttefolk

Flyttefolkene har overblik over processen, og passer godt på vores ting. De spørger ind og får tingene placeret hvor vi ønsker. Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor jeg har følt mig i trygge hænder fra start til slut.

22 mars 2024

Hej Stina.

Hvor er vi glade for at høre, at du har følt dig i trygge hænder hele vejen fra start til slut. Tusinde tak for din fine anmeldelse.

Du ønskes en rigtig god påske.

Noté 5 sur 5 étoiles

Evnen til at løse såvel større som…

Evnen til at løse såvel større som mindre opgaver med kort varsel - også selvom egne ressourcer er pressede.

Det er en fornøjelse, at benytte Jer til glæde for vores store Kunder - i hele Danmark - ikke blot denne enkelte udfordring, men opgaver generelt set over de seneste mange år !

20 mars 2024

Hej Søren.

Sikke en dejlig anmeldelse at møde ind til efter weekenden. Vi er glade for vores samarbejde, og ser frem til at fortsætte dette de næste mange år.

Rigtig god påske.

Noté 4 sur 5 étoiles

Virkelig god service fra start til…

Virkelig god service fra start til slut.
Med det mener jeg, fra den første telefonsamtale med kontoret, til manden med boxene kørte fra min adresse.
En helt igennem god oplevelse. Jeg vil varmt anbefale jer til andre.

8 mars 2024

Hej Charlotte.

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Dem bliver vi aldrig trætte af! Vi må se om vi en anden god gang kan lykkedes med at få det op på en 5 stjernet anmeldelse.

Rigtig god weekend!

Super dygtige flyttefolk

Super dygtige flyttefolk - alt gik glat og hurtigt. Kun den bedste anmeldelse herfra.
Kenneth

13 mars 2024

Hej Kenneth.

Tak for den flotte anmeldelse og anbefaling ikke mindst. Det er meget værdsat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Som altid styr på sagerne

Som altid styr på sagerne, god kommunikation, professionelle folk og tryghed hele vejen igennem flytningen. Har brugt JD i snart 20 år både privat og professionelt og det vil jeg da helt klart fortsætte med.

11 mars 2024

Hej Lisbeth.

Tak for din finde anmeldelse af vores flytteforretning. Det sørger jeg for at give videre til de involverede parter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Deliver as promised. Polite and efficient

Easy to get in touch with: By phone, e-mail and txt. They do a very nice thing: Answer all your calls and deliver as promised. Polite and efficient.

16 mars 2024

Hi Anders,

thank you very much! Your kind words are deeply appreciated.

JD's flytning var super!

Vores flytning med JD logistik var virkelig super Den gik over al forventning og de var færdige fær forventet. De kom til aftalt tid, kl 07. De var 4 mand, hvor af én koordinerede og styrede det hele for de andre. Det var super fedt. De håndterede alle vores ting med forsigtighed og var i det hele taget bare professionelle, ordentlige og samtidig effektive. Vi vil til en hver tid anbefale JD og selv bruge dem igen hvis vi skal flytte.

22 février 2024

Hej Ditte.

Tusinde tak for din meget fine anmedelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til at høre fra jer, hvis I skulle finde på at flytte igen i fremtiden.

Flytning og opbevaring

Det er 3. Gang JD Logistik flytter for os, og det er altid en fornøjelse.

16 février 2024

Hej Bo.

Tusinde tak. Fornøjelsen er helt bestemt gengældt.

Great service

13 février 2024

Hej Emil.

Tusinde tak for din anmeldelse.

Rigtig god dag

Noté 5 sur 5 étoiles

Når kun det bedste er godt nok

Kan på det varmeste anbefales er brugt til flytning 2 gange, de er i alle faser super professionel hjælpsomme og søde, kunne ikke drømme om at bruge andre

9 février 2024

Hej Annelise.

Tusinde tak for din fine anmeldelse den sætter vi stor pris på.

Rigtig god weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super friendly reliable and efficient…

Super friendly reliable and efficient service.

26 janvier 2024

Hi R. Jacobs.

We appreciate the kind words, thank you very much.

Have a lovely day.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ting går i stykker og de flygter fra ansvaret

Ting går i stykker, ting vælter rundt i bigboxe, ting bliver væk, vilkår ændres og JD frasiger sig deres åbenlye ansvar med dårlige bortforklaringer.
Senest havde JD forestået vores flytning og pakket bigboxene for os. Da vi så kommer ud og skal afhente min tipoldefars antikke chatol, så er det væltet og skrammet og lister er gået i stykker. EN ledende medarbejder kommer over og ser på det. Han mener at det er fordi boxen er pakket forkert. Det virker besynderligt, at et chatol på over 100 kg kan vælte når det stå ordentligt ret op ad en væg i en bigbox. Jeg foreslår at den måske er væltet. Uden at besigtige boksen fortæller medarbejderen straks, at det kan han afvise, trods at jeg peger på et beskadiget hjørne på boxen. Da det så går op for JD, at det er dem selv der har pakket boxen, så mener de, at vi selv har haft tingene ude af den box og har pakket den igen - men at vi har pakket den forkert. medarbejderen mener, at det står i aftalevilkår og på hjemmesiden, hvordan en boks skal pakkes. begge dele er simpelthen løgn. De siger at boksene bliver vippet når de flytter dem rundt. Men de vil ikke fortælle hvor mange grader de bliver vippet. Derfor: regn med at de kan finde på at lægge dem ned hvis du overlader dem dine ting i deres varetægt.
Iøvrigt ændrer JD på vilkår uden at informere om det, således at man pludselig får besked om, at man skal varsl at man skal have adgang op til tre hverdage før man kan komme til dem. Det var slet ikke den aftale vi indgik, og ændringen er foretaget helt uden varsel.
JD fraskriver sig ansvaret, og mener, at vi har placeret et chatol på over 100 kg på en anden måde end de selv havde placeret det i boksen. Ud over at det selvfølgelig ikke passer, så er det også endnu et eksempel på en pinlig bortforklaring. Hvis du vil være kunde hos dem, så løber du ihvertfald en risiko.
Den dygtige snedker har vi haft fornøjelsen af før, da afstiver til spisebord forsvandt i JD’s varetægt. Boret har stået og rokket siden, det nye stykke er både mindre og i en anden farve, og det tog tre måneder for at få JD til at erkende og udbedre det. Så nej tak, jeg ringer til en professionel og sender en regning.

26 janvier 2024

Hej Michael.

Det er en meget beklagelig situation, det kan vi hurtigt blive enige om.

Det er helt korrekt at vi i første omgang pakkede jeres Big Boxe, hvorfor vi på daværende tidspunkt havde ansvaret for, at det var pakket forsvarligt.

I har dog været i jeres Big Boxe ved flere lejligheder derefter, hvorfor vores ansvar for pakningen og skader deraf frafalder.
Dette er I informeret om skriftligt flere gange.

Det vil slet ikke give mening for os at lægge en Big Box ned, da de er opbygget på pallerammer.
Jeg er ked af hvis du har fået det indtryk, da grunden til vi ikke kan sige hvor meget de vippes, er at der er tale om ganske få grader, når man fx. skal køre dem frem i vores døgnterminaler.
De står altid plant på pallerammerne under opbevaring.

Vi er som sagt meget ærgerlige over at høre at jeres chatol er blevet beskadiget. Vi vil derfor meget gerne sætte jer i kontakt med en dygtig snedker, hvis I er interesserede i dette.

Med ønsket om en god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

JD logistik har hjulpet os på en…

JD logistik har hjulpet os på en byggeplads, hvor vi skulle have båret døre,lister & diverse op i hver lejlighed.

JD Logistik har været utrolig professionelle igennem
hele forløbet og jeg kan kun varmt anbefale dem.

22 janvier 2024

Hej Reiner.

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er altid friske på at hjælpe med en lignende opgave, så I ringer bare hvis der er behov for det.

Charlotte.

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse!

Vi havde en god kommunikation med Jørgen op til flytningen med hurtige svar på løbende spørgsmål. Flytteholdet var professionelt, imødekommende og flinke - vi oplevede at der var stor hjælpsomhed og at vores ting blev håndteret forsigtigt hele vejen igennem

11 janvier 2024

Hej Vibe.

Tusinde tak for din fine anmeldelse, den er meget værdsat.

Hvis du skulle flytte en anden gang i fremtiden, må vi se om vi kan gøre det endnu bedre, så vi kan komme op på 5 stjerner.

Altid super tilfredse!

Vi har flyttet med JD Logistik adskillige gange og det har været en fornøjelse hver gang. Tingene gøres ordentligt og vi er trygge hele vejen igennem proccessen fra de kommer med flyttekasser, garderobekasser, tape og øvrige indpakningsting til selve flytningen (hvor de altid passer godt på vores ting) til efter flytningen, hvor de kommer til aftalt tid og henter kasser mv.

UG kryds og slange herfra!

2 janvier 2024

Hej Pouline.

Sikke en flot anmeldelse vi stået op til. Den varmer her i vinterkulden.
Jeg sørger for at roserne bliver viderebragt til vores dygtige flyttefolk.

Rigtig god weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har lige flyttet vores kontor dec

Vi har lige flyttet vores kontor (dec. 2023) og uden sammenligning er det, den nemmeste flytning jeg har prøvet. JD's folk har været professionelle, venlige, hjælpsomme og lydhøre overfor stort, som småt. Kæmpe anbefaling herfra

28 décembre 2023

Hej Claus.

Tak for den fine ros. Den er meget værdsat.

Rigtig godt nytår.

Venlig hilsen Charlotte.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus