Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ingen problemer, det hele kørte som det skulle! Mikkel var meget serviceminded. Nu bliver mine møbler opbevaret i container indtil jeg skal bruge dem igen, så håber jeg alt kører ligeså smidigt og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

JD Logistik og alle deres søde og professionelle medarbejdere får vores varmeste anbefalinger efter en stor flytning fra forstadshus til lejlighed i byen. Alt har klappet fra start til slut !

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god service. Der mødte to meget effektive og hjælpsomme medarbejdere op til aftalt tid, som fik styr på flytningen meget hurtig. Mine ting er sat i depot hos JD, hvor det også er muligt at få... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores flytning har hele vejen igennem været en god oplevelse. JD Logistik har leveret proffessionel arbejde både før, under og efter flytningen. Altid med venlighed og hjælpsomhed. Kæmpe erfaring o... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service logistique
  2. Services de déménagement et de stockage
  3. Déménageur
  4. Centre de stockage
  5. Entrepôt

Informations provenant de diverses sources externes

Hos JD Logistik (tidligere kendt som JD-Transport) er vi specialister i at flytte for virksomheder, offentlige institutioner samt private. Vi har desuden store moderne lagerfaciliteter, der alle er sikret for at yde den bedst mulige tryghed. JD Logistik er en fleksibel samarbejdspartner, der klarer samtlige opgaver i forbindelse med flytning og opbevaring gnidningsløst og professionelt. Vi tilknytter altid en fast flyttekonsulent, så samme person besigtiger opgaven, udarbejder tilbud, planlægger og koordinerer flytningen. På den måde bliver der taget hånd om alting hele vejen igennem flytteprocessen. Det giver tryghed, og det synes vi er vigtigt.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedition til fair pris.

Hurtig ekspedition til fair pris.
Benytter også JG Logistik A/S næste gang.

28 décembre 2021

Hej Søren

Tak for din rigtige fine anmeldelse, vi er glade for du er tilfreds med vores arbejde. Vi ser frem til næste gang

Glædelig jul og godt nytår

Problemfri flytning

Det har været en stor lettelse at lægge flytningen i hænderne på jd logistik. Alt har fungeret, og til tiden!

15 décembre 2021

Hej Mogens

Tusind tak for din rigtige flotte anmeldelse, vi er glade for hører at alt fungeret som det skulle og til tiden :)

-Daniel Skjærbæk

Noté 5 sur 5 étoiles

Der er direkte 5 stjerner til JD…

Der er direkte 5 stjerner til JD Logistik. Ville gerne have givet flere stjerner men der er kun 5 mulige. Jeg kan kun varmt anbefale JD Logistik. Rare mennesker og godt arbejde og en fair pris. Mvh Per Wold Lindqvist

14 décembre 2021

Hej Per

Tusind tak for din rigtige flotte anmeldelse, vi er rigtige glade for at du er tilfreds med vores arbejde samt vores pris.

venlig hilsen

Tre fantastiske flytninger på 1 1/2 år

Tre fantastiske flytninger på 1 1/2 år. God styring og planlægning fra kontoret og super flyttefolk, der med styrke bærer tingene. Men nænsomt så intet går i stykker.
Min bedste anbefaling

11 décembre 2021

Hej John

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse, vi er glade for vi har kunne være så behjælpelige med dine 3 flytninger!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fra vi besluttede os til at bruge JD…

Fra vi besluttede os til at bruge JD logistik som vores foretrukne leverandør af flytninger, har der kun været roser til deres håndtering. Professionelle "for besøg" hvor opgaven tales igennem og nærmere aftales. Når JD sender folk ud til opgaven er det erfarne flyttefolk med smil på læben og arbejdsiver. Ejendele bliver håndteret med respekt og ved spørgsmål er både kontor og mandskab klar med hurtige svar og reaktion. Vi kan derfor varmt anbefale en RIGTIG flytteforretning og deres værdier. Tak til JD Logistik, vi ses helt sikkert en anden gang.

9 décembre 2021

Hej Daniel

Tusind tak for den rigtige flotte anmeldelse

vi er glade for du netop valgte os som din fortrukne leverandør for flytninger, og at vi kunne være behjælpelig med alle dine flytninger! vi ser frem til næste gang!

Noté 5 sur 5 étoiles

I både komplicerede og ukomplicerede…

I både komplicerede og ukomplicerede opgaver er vores oplevelse, at JD-Logistik altid leverer og lever op til forventningerne.
Deres tilgang til en opgave er gennemsyret af godt ´håndværk´ med en indstilling om altid, at ´gå det ekstra skridt´, som gør JD-Logistik til en loyal samarbejdspartner.
Vi har, som rådgiver, anvendt deres ydelser gennem mange år, og kan anbefale uden forbehold.
BH/ Jens Sauer, A2Z Move Management

9 décembre 2021

Hej Jens

Mange tak for din rigtige flotte anmeldelse!

Vi er rigtige glade for at kunne hjælpe jer gennem de mange år, og at vi har levede op til jeres forventninger.
Vi ser frem til endnu flere gode år som samarbejdspartner

Udelukkende ros

Vi har valgt en totalløsning hos JD Logistik, vi fik leveret flyttekasser, indpakningspapir og bobbleplast, afhentning af møbler, opbevaring og flytning igen til ny bopæl samt afhentning af flyttekasser. Alt er gået efter planen, ingenting er gået i stykker. Dygtige og professionelle folk - udelukkende positive ord herfra.

8 décembre 2021

Hej Carina

Vi vil sige tusind tak for den rigtige flotte anmeldelse!
Vi er glade for du har valgt os til hjælpe med din flytning,
samt at kun har oplevede gode og positive ting fra vores side af.

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem god service.

Jeg kan varmt anbefale at benytte dette firma til både opbevaring og flytning. Jeg er blevet mødt med venlighed og behagelige medarbejdere.
Mvh Connie

10 novembre 2021

Hej Connie!

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse, vi er glade for vi har kunne være behjælpelige med både din opbevaring og flytning

Noté 5 sur 5 étoiles

Kontor og lagerservice fungerer…

Kontor og lagerservice fungerer professionelt og fleksibelt - lige efter mine behov og med super service! JDLogistik udfører også både almindelige og vanskellige flytteopgaver, nedtagning af udstyr fra tage, miljørigtig bortskaffelse af udstyr m.m. - jeg er meget tilfreds med vores samarbejde!

8 novembre 2021

Hej ProfaGroup

Tusind tak for jeres rigtige fine anmeldelse, vi er glade over i er tilfredse med samarbejdet vi har bygget op, vi er også aldeles tilfreds med samarbejdet med jer!

Rigtig god dag :)

Perfekt flytning

Perfekt flytning. Professionelle og meget serviceminded. Kan virkelig anbefales. Prisen var yderst fornuftig.

30 septembre 2021

Hej!

Tusind tak for din rigtige gode anmeldelse, det glæder os at hører vi kunne hjælpe dig med din flytning!

Rigtig god dag :)

Noté 5 sur 5 étoiles

vi har brugt dem flere gane og det har…

vi har brugt dem flere gane og det har været en fornøjelse hver gang.
i kan roligt bruge dem

29 septembre 2021

Hej Peter

Tusind tak for din fine anmeldelse, vi er glade for du har valgt os så mange gange, vi ser frem til næste gang! :)

Rigtig god dag Peter

Den varmeste anbefaling af JD Logistik

Den varmeste anbefaling af JD Logistik.
Vi har indenfor seks måneder brugt dem til 2 flytninger, opbevaring af et helt hjem i container og endnu en mindre flytning.
Super højt serviceniveau, skarp kommunikation og top professionelle medarbejdere der værner om tingene.
Fem stjerner herfra!

14 septembre 2021

Hej Ann Sofie

Tusind tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for du netop valgte os, og at vi kunne være behjælpelig med dine 2 flytninger!

Rigtig god dag Ann Sofie :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Anden gang jeg har benyttet JD…

Anden gang jeg har benyttet JD Logistik, og endnu engang leverede de en perfekt flytning.
Kan på varmeste anbefale JD Logistik.
Mvh Steen Rocatis

9 septembre 2021

Hej Steen

Tusind tak for din gode anmeldelse, vi er glade for vi endnu engang kunne hjælpe dig med din flytning!

God weekend Steen

A complicated moving made easy

A complicated moving made easy

So happy and satisfied with the moving done by JD Logistik. All boxes were delivered 3 weeks in advance and we were ready on the agreed date. Communication was on point and they were quick to answer any question!
JD Logistik brought a lift to move out from 3rd floor which was really fast. Heavy furniture were moved by stairs. In the new apartment on 4th and 5th floor they used the lift as well and managed to bring in most of my things through a window. The larger things were moved up by the stairs. The dining table and bed caused some doubt by me, but never the guys who were positive and with a problem solving mindset managed to bring everything in - and without even a single complaint on anything.
Great experience and I will happily recommend JD Logistik and use them myself another time though I don't plan on moving any time soon.
Once again, thanks!

7 septembre 2021

Hi Mads!

Thank you for the great review! Glad we could help you out with everything :)

Kind Regards

Noté 5 sur 5 étoiles

Endnu engang har JD Logistik brilleret…

Endnu engang har JD Logistik brilleret - en flytning fra hus til hus med 9 mdr opbevaring. Klaret seriøst, nemt og professionelt. Kundeservice + flyttemænd på begge adresse med stor og høj engagement og service.
Jeg vil til enhver tid anbefale JD Logistik.

26 août 2021

Hej Henrik!

Først og fremmest vil vi sige tusind tak for din rigtige gode anmeldelse
Vi er glade for vi har kunne være så behjælpelig med din flytning fra hus til hus!
Det varmer vores hjerter at vide du kun har haft gode oplevelser med at arbejde med os. Vi ser frem til mange flere af dem :)

Rigtig God Weekend Henrik

Punktlig, Professionel og Serviceminded flytning

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger med på vejen til JD Logistik.
Punktlig, professionel og serviceminded!
Venlige, effektive og dygtige flyttefolk der passede på vores ting.
Forhåbentligt varer det længe før vi skal flytte igen, men det er bestemt ikke sidste gang vi flytter med JD Logistik.

4 août 2021

Réponse de JD Logistik A/S

Tusind tak for den søde anmeldelse Katja!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus