Een paar maanden geleden hebben we een tienerbed aangeschaft met lattenbodem en matras. Netjes afgeleverd en makkelijk in elkaar kunnen zetten. Afgelopen week is de zijkant van de lattenbodem geb... Voir plus

Dit is de tweede keer dat wij hier een bed besteld hebben. Beide keren zochten we een bed met handige opbergmogelijkheden, die we niet naar onze zin in andere winkels konden vinden. Deze keer wilden w... Voir plus

Heel mooi bureau, super snelle levering en een goede prijs. Bureau zelf was wel wat lastig in elkaar zetten (is tenslotte geen Ikea bouwpakket) maar met wat geduld en tijd is het prima gelukt en hebbe... Voir plus

Snelle levering van een vriendelijke bezorger die alles binnen heeft gezet. Met het bedje zijn wij hartstikke tevreden! Goede kwaliteit en het matras wat ik erbij kon kopen ook. Mijn zoontje slaapt al... Voir plus

1. Magasin de meubles pour enfants
  2. Magasin de lits
  3. Cuisiniste
  4. Magasin d'ordinateur de bureau
  5. Magasin de meubles
  6. Magasin de matelas

Eigentijdse meubels, van kinder- en tienerbedden tot bureaus en kledingkasten. Complete tienerkamers voor een betaalbare prijs.

4,3

N'a pas répondu aux avis négatifs

Slechte service jeeigenkamer.nl

Ik had een bed besteld waarbij de bijgeleverde schroeven te lang waren en door het hoofdbord heen kwamen.

Je krijgt dan een bericht terug dat je het nieuwe hoofdbord zelf moet betalen 34,88, want het valt onder het mom 'montageschade' waardoor jeeigenkamer.nl zijn handen ervan af haalt.
Echt slechte service, nog nooit meegemaakt. Ik koop zelf wel een nieuw bord en schroeven.

Het is ook geen goed materiaal bed want mijn zoon stoot er een keer tegen aan en het wit bladert er af. Voor mij geen goede aanbeveling voor eigenkamer.nl.

12 août 2022