À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Velkommen til Jennum Have, Park & Skov! Vi er din pålidelige partner inden for havepleje og naturpleje, dedikeret til at skabe og vedligeholde smukke udendørs rum, der beriger dit liv og omgivelserne. Hos Jennum Have, Park & Skov tilbyder vi en bred vifte af tjenester, der skræddersys til dine behov. Uanset om du ønsker at forvandle din have til en frodig oase, have hjælp til beskæring, græsslåning, ukrudtsbekæmpelse eller landskabspleje, er vores erfarne team klar til at levere kvalitetsarbejde med fokus på detaljer og bæredygtighed. Vi forstår, at hver have er unik, og derfor tilbyder vi individuelle løsninger, der passer til din stil og budget. Vores passion for naturen og havearbejde driver os til at anvende de bedste metoder og materialer, så vi kan sikre en sund og bæredygtig udvikling af dine udendørsarealer. I Jennum Have, Park & Skov prioriterer vi kundetilfredshed og stræber efter at bygge langvarige relationer med vores kunder. Vi tilbyder rådgivning og vejledning til, hvordan du kan optimere din have, så den både er smuk og funktionel. Lad os hjælpe dig med at gøre drømmen om den perfekte have til virkelighed. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at pleje, forbedre og fremhæve skønheden i dit udendørs rum. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig
Coordonnées de contact
Trehøjevej 76, 898, Spentrup, Danemark
- info@jennumhaveparkskov.dk
- jennumhaveparkskov.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Dårlig oplevelse
Jeg fik et tilbud på "Premium Klargøring af haven", som bestod af komplet klargøring af græs, bede, fliser, hæk og buske samt grundig oprydning, rengøring og fokus på husets facade, indgang og terrasse. Pris 5.995,-kr.
Min oplevelse var desværre meget dårlig.
Efter cirka 3,5 timers arbejde med beskæring af buske blev opgaven meldt færdig, selv om intet andet var foretaget. Først efter jeg gjorde opmærksom på dette, kom virksomheden tilbage dagen efter i cirka 1 1,5 time for yderligere beskæring.
Det udførte arbejde bestod primært af maskinbeskæring. Flere af de elementer, som indgik i tilbudsbeskrivelsen, blev ikke udført, og oprydningen var heller ikke tilfredsstillende afsluttet.
Jeg oplever desuden, at nogle af beskæringerne er udført så hårdt, at resultatet fremstår skæmmende og langt fra det, jeg forventede af professionelt havearbejde.
Da jeg gjorde indsigelse mod fakturaen på 5.995 kr., blev beløbet efterfølgende reduceret til 4.500 kr. Jeg står dog fortsat tilbage med den opfattelse, at der er meget stor forskel mellem det tilbudte arbejde og det arbejde, der faktisk blev leveret.
Jeg føler mig ikke mødt med forståelse for min kritik og står tilbage med en stor skuffelse over hele forløbet.
Den helt fantastiske service 😊
Top service! 👌
Top service! 👌
Havde en ældre Klippo som ikke havde fået service siden 2011.
Casper tog hurtigt kontakt efter en forespørgselse i den lokale Facebook side.
Han tilbød endda at komme forbi og hente maskinen dagen efter.
Efter et par dage var maskinen klar.
God kommunikation hele vejen igennem og Casper svarede hurtigt på spørgsmål og status på maskinen.
Efter afhentning i Jennum, kørte maskinen perfekt, ikke en prut har den slået forkert siden, starter næsten uden at trække i snoren! Helt igennem i orden. 😎
Jeg kan klart anbefale at få serviceret have maskiner hos Casper.
God hækklipning
Fik klippet en større hæk. Hækken er fin, aftalen blev overholdt, og regningen passede med det aftalte.
Hækklipningen var ikke som forventet
Hækklipningen var ikke som forventet. Der manglede finish.
God kommunilstion
Kan kun anbefales
Kan kun anbefales.
Aftalte blev udført til fulde. Jeg følte med helt tryg. Vi har allerede ny aftale om et større projekt.
Casper har hjulpet os med at slå græs
Casper har hjulpet os med at slå græs, fælde et træ og servicering af diverse havemaskiner. Han er meget hjælpsom og tålmodig og arbejdet er udført som aftalt 😊
Vi kan varmt anbefale Jennum have park & skov til andre 👏
Verdensklasse
Ordentlig. Punktlig. Professionel.
Arbejde udført i høj høj klasse. Kæmpe anbefaling.
L’expérience Trustpilot