Jensenogjensen Avis 86

TrustScore 1 sur 5

1,2

Det er et fupfirma. De skriver man kan returnere men man får aldrig sine penge. Lad være med at handle med dem . Det er kinesisk elendig kvalitet. De skjuler sig under et dæknavn jensen og Jensen

Fup og svindel... Kunne ikke fortryde indtastningsfejl efter 1 time en sen aften? Får leveret 3 klude i kunststof, som intet har med foto at gøre, plus 1 jakke i ministr, i tyndt nylonagtigt stof.... Voir plus

Pas på systemet snyder pludselig er der flere varer i kurven .kvalitet af bukserne dårligere end beskrivelsen.ved fortrydelse skal man selv sende varen til Indien hvor det bliver meget dyrt.Firmaet ha... Voir plus

Ingen stjernet, men jeg kunne ikke komme videre for st skrive. Betalte 4 beløb den 16,9. Ville kun købe en jakke og en frakke, Der blev ændret på bestillingen og pengene blev straks hævet. Her ikk... Voir plus

1,2

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

86 avis

Var det muligt gav jeg dem 0 stjerner

Var det muligt gav jeg dem 0 stjerner. Pludselig får man 2 ting, hvor man kun ønsker EN, man har ikke mulighed for at bremse eller annullere, men beløbet er reserveret i banken som 2 forsendelser, dette sker før man kan nå at blinke. Jeg har sendt 3 mails til firmaet, men ingen respons. Nu vil jeg advare på FB mm, så folk ikke står i samme dumme situation som mig.

8 août 2025

ELENDIGE lav kvalitet produkter og endnu værre service!!

FUSK og bedrag!!!
Aldrig køb noget herfra!
Billigt Kina bras og hvis man er utilfreds med varen kan man få lov at betale både retur fragten til ham og fragten tilbage til Kina.
Aldrig køb noget herfra!! Min mor er ulykkelig efter at have modtaget komplet ubrugelig tøj i elendig kvalitet og ikke lignede det på billedet.
Håber nogen kan få lukket denne biks for andre bliver snydt.

31 juillet 2025

Bestilte en flot kjole til nedsat pris

Bestilte en flot kjole til nedsat pris. Troede det var et dansk firma. Pengene blev trukket på min konto. Har nu ventet en uge på min forsendelse og blev utryg. Ser så, at den skal komme fra Kina. Havde jeg vidst det, havde jeg aldrig bestilt den.
Kontakt til Jensen&Jensen er umulig.
Deres bestillingsformular er så snedig, at du næsten ikke kan undgå at lave en dobbeltbestilling. Så måske får jeg 2 ens kjoler. Pengene er som sagt trukket fra min konto. Straks, da jeg så ordren skrev jeg, at jeg kun ønskede 1 kjole, men ingen reaktion.
Af skade bliver man klog?

3 août 2025

Fup og svindler firma der står til…

Fup og svindler firma der står til politi anmeldelse for at fuske med deres ordrer . Min kære mor bestilte en vinterfrakke . Fik 2 af noget der intet havde med vinterfrakke at gøre . Kunne ikke cancellere ene frakke og umuligt at sende retur , da firma er kinesisk . De tjener dobbelte på bestillinger , hvilket er tyveri !!!

3 août 2025

Køb ikke hos dem.

Køb ikke hos dem.
At man på den måde vil snyde kunderne. Fik bestilt to jakker og forsøgte med det samme, at annuller købet af den ene, men fik at vide det ikke var muligt. Modtog to jakker str. large som er meget små. Ringe af kvalitet. De kom med ca. 14 dages mellemrum. Ville forsøge at ombytte, men fandt ud af, at de skulle sendes til Kina. Portoen løber op i samme beløb som jakkerne kostede. Måtte lade mig spise af med 20% rabat.
Tænk at man har samvittighed til at drive forretning på den måde.

Fup fup fup

Køb ikke fra dem! De oplyser ikke refusionspolitikken før man har lavet betalt for ordren! De svarer ikke når man rettidigt anmoder om annullering af ordren

25 juillet 2025

Svindelfirma pas på!

Svindlere. Finder desværre først ud af det for sent. Lærte at jeg altid skal kikke på trust pilot inden jeg handler med ukendt firma.
Mine erfaringer er de samme som alle de andres. Jeg er brændt inde med tre ubrugelige jakker til 900 kr. lige til skraldespanden eller genbrug. Jeg kan ikke passe dem

26 juillet 2025

Jensens argumenter er helt åndssvage.

Jensens argumenter er helt åndssvage.
At de forlanger, ting købt i DK, skal returneres for 300kr til Kina.
Deres størrelsesangivelser er HELT skæve!
De refunderer ikke et fejlkøb men tilbyder 20% refundering eller 40% tilgodehavende. HELT SKØRT!
Gad vide, hvad forbrugerombudsmanden ville synes om deres kundepolitik. HELT SKÆVT!

14 juillet 2025

Stop denne løgnehistorie

Stop denne løgnehistorie, der er fup fra ende til anden.
Det koster en formue at returnere.
Ikke det fjerneste dansk.
Misbrug af Jensen navnet!
Jeg hopper aldrig mere på sådanne rørstrømske historier!🤬

17 juillet 2025

Fup firma

Fup og fidus firma, der overhovedet ikke er spor dansk, selv om de skriver en ‘rørende’ historie om, at de stakkels 2 ægtefæller må opgive deres butik efter mange år.
Jeg kan tilslutte mig koret af utilfredse kunder, samme historie her, bad om et størrelses skema, og bestilte jakken derefter, men den er alligevel alt for lille.
Jeg har fået et ‘tilbud’ om at få refunderet 20% af prisen eller et tilgodebevis på 40%, eller at returnere den til Kina!!
Føler mig meget dum, at jeg faldt i fælden, øv

Det er et Svindelfirma  Jensen og Jensen

For Det er første skal lige lade være med at lyve og sige at jeg har en butik her som de har lukket så det er skulle være nem nok og returnere varer men det er det er jo ikke når de skal til Kina har købt nogle veste i str 2x xl Men det er en størrelse 38 så dem kan jeg slet ikke bruge så jeg har smidt en hel del penge ud dårlig service kedeligt firma og handle med

14 juillet 2025

Fus og fidus!

Fup og fidus!!!!!
Og deres ophørsudsalg har varet i måneder!
Har købt en jakke, som er alt for lille. Det er ikke standardstørrelser.
Varen sendes fra Sverige, men skal returneres til KINA, hvilket koster en formue.
Får alternativt tilbudt 15% rabat, men kan se på Trustpilot at andre har fået mere. Og hvad hjælper det, når jakken ikke kan bruges.

13 juillet 2025

Det er et værre fupfirma

Det er et værre fupfirma. Jeg bestilte en frakke i str XL og fik en der var mindre end S. Hvis den skulle byttes skulle jeg sende den til Kina, og det var mig der skulle betale.
Lad være med at handle med firmaet !!!!!!! Fup og fidus

8 juillet 2025

Fup og fiduser firma ikke dansk

Fup og fiduser firma ikke dansk
Jeg fik 2 jakker, som var for små, de passer ikke i standart størrelser, kontaktede dem, men du får bare standart svar, de forholder sig ikke til det man skriver, og så får du en tilbud på at du kan få 20% af beløbet retur eller tilgode bevis på 30% jeg handler ikke der igen.

6 juillet 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit