Jensens fiskerestaurantAvis

Bas

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

For at anmelde skal man give 1 ⭐️

For at anmelde skal man give 1 ⭐️, MEN det er Jensens fiskerestaurant på havnen i Sæby ikke engang værdig… Betalte 330 kr for noget der skulle have været et stjerneskud og en tallerken med fiskefrikadeller med rugbrød. Kunne lige så godt have handlet i et supermarked og så havde det været bedre. Der var fyldt dåseasparges, noget der må have været rejer i lage, en bitter snitsalat, købedressing og et par friture skam-stegte såler af noget der skulle være fiskefilet. Fiskefrikadellerne var kolde i midten og smagte som var de købt i supermarked… vi tog et par bidder om måtte simpelthen melde pas. Konfronterede personalet men fik blot blanke blikke, lod maden stå og gik.. Spild af penge og på INGEN måder et sted vi kan anbefale 👎🏻

10 juillet 2025

25 års trofast kunde kommer ikke mere

Jeg har købt fisk her i 25 år.
I dag købte jeg frisk torskerogn og langefilet.
Vi kunne allerede lugte i bilen, at den var hel gal. De vi kom hjem og åbnede posen var det så ildelugtende at jeg kastede op.

Kørte ned for at få pengene retur. Jeg kunne kun få pengene retur for torskerognen selvom det havde ligget i samme pose og kun var pakket halvt ind i noget papir. Dvs. torskerogn og langefilet havde ligget op af hinanden kun delvist indpakket.
Jeg fik også en sviner med på vejen. Jeg kommer der aldrig mere

15 février 2025

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Ventede ca 35 min. på at få en laksesandwich - da den så endelig kom, skulle vi lede efter laksen. Der har max. været 25 gr laks, men masser salat og soltørret tomater.

14 juillet 2022

dårlig oplevelse

dårlig oplevelse. Langt fra frisk fisk.
Varme rejer, da de bare stod fremme uden køleplade. det gjorde al maden, en meget varm sommerdag.
Dårlig service og en dårlig oplevelse.
Vi har ellers været her mange gange før og været tilfreds, men dette var sidste gang.

29 juillet 2019