Jeroen heeft mij erg geholpen door me goed inzicht te geven in de energiehuishouding van mijn woning, i.v.m. mijn voornemen een energieopslagsysteem aan te schaffen. Door middel van een stroomanalyse... Voir plus
Jeroen.nl is een overzichtelijke en vooral ook gratis site waar je heel veel info en advies kunt vinden over alles wat met energie te maken heeft. Jeroen zelf geeft via zijn FAQ op de site al hee... Voir plus
Ik kom hier regelmatig om dynamische energieleveranciers te vergelijken en om de stroomprijzen per kwartier te bekijken. Wat ik er zo sterk aan vind is dat het echt onafhankelijk is: geen verkooppra... Voir plus
Jeroen levert inzicht. In de eerste plaats kun je op zijn website onafhankelijke informatie opdoen over energie. Vervolgens helpt de stroomanalyse om het algemene verhaal te vertalen naar jouw si... Voir plus
- Environnement et ressources naturelles renouvelables
- Fournisseur d'énergie
- Site de comparaison de prix
- Site d'avis
- Plateforme de collaboration en ligne
Bewustwording creëren rondom het gebruik van stroom. Dat is de missie van Jeroen. Met eerlijke onafhankelijke informatie zonder commerciële poespas.
Pays-Bas
- jeroen.nl
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Goed inzicht in energie en alles wat daarbij komt kijken
Ik volg Jeroen.nl nu een tijdje en dat heeft me veel inzicht gegeven in de ontwikkelingen rondom (dynamische) energie(tarieven), thuisbatterijen, netcongestie, beperken teruglevering, etc. Daarnaast heeft hij me goed advies gegeven om zo goedkoop en duurzaam mogelijk water in boiler te verwarmen (met elektrisch element die aan gaat bij teruglevering).

Heel nuttige site
Jeroen heeft een heel nuttige site die je bewuster maakt over alles wat met energie te maken heeft. Het is echt heel cool om alle inzichten op de site te kunnen zien. Dankzij deze site heb ik een goed idee kunnen krijgen wat een dynamisch energiecontract voor mij zou beteken.

Waardevol!
Gaf aanvankelijk aan dat responstijd wat langer kon duren kreeg echter direct antwoord op mijn mail en gaf een goede en waardevolle tip bij een van mijn vragen. Het was absoluut de moeite waard om zijn deskundigheid te raadplegen.