À propos de l'entreprise

2 étoiles
1 étoile

WOOOW

WOOOW! ❤️🍀

Jeg har fået den flotteste malebog og de bedste farveblyanter af min mand
i dag 🎁 Købt fra hjemmesiden.

Jeg er virkelig imponeret over de flotte tegninger i malebogen. Virkelig kreativt og smukt :)

21 mai 2025

Réponse de Jimlyngvild

Tak for den dejlige besked Sara. God fornøjelse med sættet. De bedste hilsner Ravnsborg v/ Jim Lyngvild

Meget god oplevelse.

Rigtig fin og nem handel.
jimlyngvild.com havde et godt tilbud på nogle af deres rigtig lækre hudpleje produkter.
Nem hjemmeside at finde rundt på, fin beskrivelse af produkterne og virkelig hurtig levering.

Hurtig og venlig svar fra kundeservice, ved spørgsmål til produkt.

Jeg vender helt sikkert tilbage, når jeg løber tør for shampo.

7 février 2025

Det flotteste luksus dyne/pudebetræk

Det flotteste luksus dyne/pudebetræk. Sættet er godt nok købt via en anden side, men jeg må dele min begejstring. Jeg er meget sengeliggende pga terminal sygdom og alle der kommer beundrer også det flotte sengetøj.
Jeg købte et med blå blomster samt et med haveblomster, tror jeg det hedder. Samtidig med det flotte print er kvaliteten også bare enorm lækker.
Kh Gabrielle

4 avril 2024

Réponse de Jimlyngvild

Kære Nienna. Tusind tak for de søde ord. Det betyder helt enormt meget. Kærlige tanker fra os til dig. Mvh. Ravnsborg V/Jim Lyngvild

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har bestilt en pakke med malebog og…

Jeg har bestilt en pakke med malebog og farveblyanter super tilfreds med varen
Der sker nogle fejl ved Postnord og pakken kommer ikke rigtig henvender mig til Jim og Morten og bliver bare mødt af venlighed og hjælpsomhed er aldrig før haft så god en oplevelse når jeg har købt på nettet selv om der var problemer med Postnord hjalp de med at find en løsning jeg handler helt sikkert der igen

17 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Heftig vildledning af kunderne

Den 1. juli 2022 ser vi Jim Lyngvild i en live på Facebook hvor han taler flot om hans "Sommer Goodiebag 2022" og vi går ind på hjemmesiden (via vores mobil) og bestiller denne. På hjemmesiden er der et billede hvor man dårligt kan se produkterne og under dette en knap med "læg i kurv". Vi trykker "læg i kurv" og betaler for pakken. Efterfølgende finder vi ud af at man har kunnet trykke på billedet og se en liste over hvad der var i pakken, men Jim havde talt rigtigt godt om pakken på live at vi ikke tænkte andet end at dette var en super god deal. Efter bestillingen modtager vi en ordrebekræftelse på mail om at ordren behandles. Vi har ALDRIG modtaget en kvittering eller faktura på købet, kun denne "ordren behandles" mail. Så venter vi. Den 6. juli modtager vi så en pakke og skuffelsen er stor. I pakken finder vi: En pose flade Kims Chips på 25g, en Frejdahl 33cl. øl der havde bedst før dato den 17. juni 2022, 2 solcelle lamper fra Harald-nyborg, en mini Haribo slikpose på 10g. en eyeliner og en neglelak fra GOSH og en broche fra The Baroness collection. Der er også lidt produkter fra Jim selv, en Foldepose, servietter, notesbog og en blyant samt en Raunsborg Hand Cream 100ml som er mærket som et gaveprodukt, som er beregnet til at give væk til kunder. I alt hævder Jim på sin side at der er produkter for over 1.100 kr. Vi har kigget på nettet og kan købe alle produkterne for lidt under 550 kr. Altså en heftig vildledning af kunderne. I pakken findes også 3 rabatkuponer til produkter, hvor af den ene er udløbet og ikke er gyldig mere. Vi kontakter Jimlyngvild.com for at klage og annullerer ordren. De beklager vi ikke kan lide pakken og skriver vi kan returnere pakken for egen regning. Vi mener bestemt at vi er blevet snydt med falsk markedsføring og produkter der ikke lever op til det lovede. Jeg vil på det KRÆFTIGIST fraråde folk fra at handle hos JimLyngvild.com.

Opdatering den 8. juli efter svaret fra JimLyngvild her på trustpilot.
Firmaets og vores opfattelse af forløbet er meget forskellige. Vi står tilbage med en opfattelse af at være blevet vildledt af firmaet, den følelse mener firmaet ikke vi kan have. Hvis man på hjemmesiden kan købe et produkt uden at blive præsenteret for indholdet af produktet, altså en køb knap direkte fra en oversigt uden produkt beskrivelse, så mener jeg ikke firmaet har gjort hvad man kan for at informerer om hvad man som kunde køber. Jeg er meget ked af at der findes firmaer som dette der ikke kan sætte sig ind i købsoplevelsen set fra kundens side og mener at denne er det vigtigste ved at drive forretning. En rettelse i svaret fra firmaet her på trustpilot er at eneste krav jeg som kunde har stillet er at firmaet betaler returfragten. Jeg har ikke som skrevet kommet med alverdens krav. I forhold til tonen i mails til og fra firmaet så mener jeg tonen fra firmaet har virket meget provokerende og nedladende, jeg har selvfølelig besvaret i samme tone som modtaget. Firmaet skriver i deres svar her på trustpilot at hvis man har spørgsmål til denne sag kan man skrive til firmaet. Jeg håber da bestemt ikke at firmaet diskuterer denne sag med andre kunder da det jo KLART er et brud på GDPR reglerne. I forbindelse med de omtalte Handelsbetingelser hos JimLyngVild.com så er de så rodet at man som kunde kan blive i tvivl om rigtigheden af dem, Der bruges fx. 2 firmanavne i teksterne, Staushøjgaard og Ravnsborg. Firmaet skriver at de har tab ved returpakker fordi de betaler "for den ene fragt", dette er ikke sandt da vi har betalt 79 kr i fragt for pakken til os og nu også skal betale for returfragten hvis det står til firmaet. Jeg har nu sendt de priser vi har fundet produkterne til på nettet til JimLyngvild.com samt bedt om en bekræftelse på adressen hvortil pakken skal returneres - De har endnu ikke svaret på mailen.

Opdatering 8. juli kl. 11:23.
Jeg som kunde har ændret min anmeldelse så forståelsen blev bedre og der blev rettet stave-/slå- fejl. Firmaet har stadig ikke svaret på vores mails om bekræftelse af retur adresse. Vi har nu valgt at sende pakken retur til firmaets adresse. så må vi se om firmaet sender penge retur som lovet samt fragten som de skriver de betaler den ene af jf. deres svar her på Trustpilot. Jeg vil stadig på det KRÆFTIGIST fraråde folk fra at handle hos JimLyngvild.com så de ikke havner i en dialog som denne med et firma som dette.

7 juillet 2022

Kommentar fra Morten Paulsen www.jimlyngvild.com

Sagen kort, set fra min side.

Kunden skriver til os 6. juli med ønske om at lade handlen gå tilbage, grundet skuffelse over indholdet. Kunden har misforstået flere ting og har ikke sat sig ind i hvad man har købt. Jeg får udredt misforståelserne og tilbyder samtidig at lade handlen gå tilbage på almindelige betingelser, hvilket vil sige at kunden sørger for returnering jf. vores handelsbetingelser (som følger Forbrugeraftalelovens § 18-25), og som kunden i øvrig har godkendt i forbindelse med sit køb.

Kunden sender svar til min mail, og ønsker ikke at betale for returfragten, da kunden føler sig vildledt, da man ikke havde sat sig ind i hvad man havde købt. Citat fra korrespondancen ”Det er købt via en mobiltelefon og der er trykket læg i kurv fra oversigten, ikke trykket ind på produktet. Derfor har vi ALDRIG set listen over hvad der var af produkter i pakken”

Jeg svarer ved at tilbyder endnu engang at kunde kan returnere sin pakke og få refunderet købet, men kunden tyr i næste mail til trusler om at gå til medierne, Trustpilot mv. hvis han ikke får sin ret. Her vælger jeg at stoppe den videre korrespondance, selvom kunden fortsætter med at spamme med mails med alverdens beskyldninger og krav.

Præcisering i forhold til ovenstående.

1. Du har som kunde rigtig god mulighed for at se hvad du er ved at købe. Der er billeder af alle produkter, samt en god beskrivende tekst. Også på din telefon. I har så valgt ikke at læse om produktet, men blot trykket ”Tilføj til kurv” Ydermere har du set Jim´ video omkring indholdet. Vurder selv om ikke det er korrekt: https://jimlyngvild.com/shop/goodiebag-sommeren-2022/

2. Du har modtaget kvittering for dit køb, lørdag den 2. juli kl. 10:31. Tjek evt. spamfilter.

3. Du kan under ingen omstændigheder købe alle produkterne som goodiebaggen indeholder, til under 1.100,- Havde du ikke tyet til trusler, kunne jeg sende dig en oversigt med vores beregninger der ligger til grund for beløbet. Du spurgte så først ind til det, flere mails efter at jeg hoppede ud af korrespondancen.

4. Det leverede produkt er 100% i overensstemmelse med det vi har reklameret for samt beskrevet på vores hjemmeside.

5. Mit tilbud om at lade handlen gå tilbage, gælder fortsat jf. vores handelsbetingelser: https://jimlyngvild.com/handelsbetingelser/

Min konklusion er at kunden beviseligt ikke har sat sig ind i, hvad kunden har foretaget et køb af og efterfølgende ikke vil tage ansvar herfor. Afpresning og tone i de følgende mails, gør at jeg holder fast og vil under ingen omstændigheder imødekomme mere end hvad rimeligt er.

Det er ikke et urimeligt krav at stille, at kunden selv står for at returnere pakken til os, når man fortryder sit køb. Vi vil som virksomhed alligevel påtage os et tab, ved en returnering, da vi betaler for den ene fragt samt arbejdstimer samt om-emballering.

Til info er der solgt mere end 2.000 stk. af denne pakke, med meget stor tilfredshed fra kunderne.
Ønsker du som læser mere information om os som virksomhed eller har spørgsmål til denne sag, så send mig endelig en mail på mpa@jimlyngvild.com

Morten Paulsen

Opdatering 8. juli kl. 11:02.
Kunden har igennem de sidste 4 timer, ændret ovenstående anmeldelse 5 gange. Det ændrer ikke på vores konklusion og beslutning.
En returnering jf. vores handelsbetingelser er fortsat velkommen, men ud over dette, så lukkes sagen herfra.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus