Lisez les avis des autres
Vores køkken er fra JKE Design i Lyngby Vi har lige fået nyt køkken leveret og opsat af JKE Design i Lyngby. Gennem hele forløbet har vi modtaget udstrakt service og kompetent og professionel rådgivn... Voir plus
JKE Køkkener i Lyngbys indehaver Thomas Fabrin har en fantastisk butik som jeg altid bruger når jeg handler inventar til enten køkken, garderobe eller toiletter. Altid venlig og SUPER professione... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Skønt køkken fra JKE i Lyngby
Vi har fået nyt køkken gennem JKE i Lyngby. Vi startede med en masse ønsker til et nyt køkken og en liste af ting vi var utilfredse med i det gamle - vi havde virkelig brug for vejledning. Den fik vi i JKE i Lyngby som designede et skønt køkken, og de har skabt et rum hvor vi elsker at opholde os og lave masser af mad. Alle aftaler blev overholdt og vi skal fremhæve det team af håndværkere som JKE har brugt: Det er så lækkert sat op og alle "bump" på vejen blev ordnet elegant og hurtigt. Tak til Peter og René for godt samarbejde.
Alt hvad man kan drømme om🙏
Vi har købt køkken, toilet og garderobe.
Alt hvad man kan drømme om.
Fantastisk service fra start til slut.
Kæmpe anbefaling herfra
Mange tak🙏
Vi fik i efteråret 2024 vores…
Vi fik i efteråret 2024 vores drømmekøkken skabt med kyndig, tålmodig og grundig hjælp fra René JKE/Lyngby. Vi havde fra start en meget fin dialog og igennem hele processen har René fulgt op på stort og småt. Været yderst hjælpsom og fulgt hele projektet til dørs. Vi kan varmt anbefale JKE/Lyngby
Vi købte vores køkken for små 6 år…
Vi købte vores køkken for små 6 år siden hos JKE lyngby. For en mdr. siden havde vi et problem med et få en af vores skuffer på plads igen? Og jeg må jo nok indrømme at jeg nok havde fået ødelagt beslaget i min store frustation, over ikke at kunne få skuffen på plads igen. Jeg kontaktede JKE Lyngby og talte med Peter som fortalte at han kunne kigge forbi dagen efter, på vej hjem fra arbejde. Dagen efter kommer Peter og får i løbet af 5 minutter sat skuffen på plads, og fortæller samtidig at han er blevet ny indehaver af JKE Lyngby. Jeg kan klart anbefale JKE Lyngby og deres service som er helt i top. Skal også bruge dem til at få justeret alle køkkenskabe/låger osv.
Flot køkken og god service
Valget stod mellem et Hanstholm køkken og et JKE køkken, og vi valgte JKE af flere årsager. Primært fordi vi følte os godt taget imod i butikken, og fordi Søren Weggers fik tegnet et køkken, der opfyldte alle vores ønsker. Vi havde lidt svært ved at beslutte os, men Søren var utrolig tålmodig og god til at følge op undervejs uden at være anmasende.
Køkkenet ankom til den aftalte tid og blev sat op til den aftalte tid, men desværre var bordpladen først færdig ca 2 uger efter den dato, vi var blevet stillet i udsigt.
Snedkeren, som JKE samarbejder med, gjorde et rigtig flot stykke arbejde og overholdt alle tidsfrister, og selvom bordpladen var forsinket, var montørerne meget kompetente og omhyggelige. Så vi har fået et superflot køkken.
Der har været nogle små bump på vejen med glemte skabslåger i leverancen fra fabrikken og ombytning af nogle af skabene plus den forsinkede bordplade, men Søren har gjort alt hvad han kunne for at få tingene fikset hurtigst muligt. Også selvom han var på vej til kundebesøg eller i Jylland.
Det eneste, der afholder mig fra at give topkarakter, er forsinkelsen, som har medført at vores øvrige håndværkere har måttet kommet flere gange end nødvendigt.
Fremragende samarbejde
Da vi startede på en fuldstændig renovering af stueetagen i huset, tog jeg forbi JKE Lyngby. På det tidspunkt havde vi været forbi 5-6 andre køkkenbutikker, men der var ikke kommet et eneste godt resultat ud af de tegninger og forslag vi fik.
Efter at have siddet en times tid med Søren Weggers blev jeg præsenteret for den første tegning, som rent faktisk omdannede mine flyvske tanker til et færdigt produkt. Over de næste uger fik vi tilpasset detaljerne i køkkenet, samt tegnet både bryggers og badeværelse med i en samlet løsning.
Bestilling, levering og montage af både køkken, bad og bryggers blev koordineret med entreprenør elektrikker og VVS'er - et kæmpe arbejde, hvor der hele tiden skulle flyttes datoer og følges op. Alt sammen håndteret med et smil og omhyggelighed.
Vi er midt i januar blevet færdige og resultatet er imponerende. Der er styr på alle detaljerne og vi er enormt glade for slutproduktet. En særlig tak til Søren for hans omhyggelighed og store arbejdsindsats, som har omdannet nogle løse tanker til et perfekt reultat.
Super service fra butikken i Lyngby
Vi købte vores køkken fra JKE Design for nogle år siden og har efterfølgende suppleret med nyt badeværelse.
Vi har altid fået rigtig god service og rådgivning i forretningen i Lyngby. Vi har følt os trygge i hele forløbet.
Fantastisk service.
Man bliver så glad når der stadig findes forretninger hvor man som kunde kan opleve så god service som her. Jeg skulle bare have et nyt hængsel til en låge til mit 9 år gamle jeg køkken. Der var tid til god forklaring, både på udskiftning og justering. Utrolig hjælpsom og venlig betjening.
Tak for hjælpen. :-)
Havde egentlig selv idéer til hvordan…
Havde egentlig selv idéer til hvordan vores nye køkken skulle se ud, men Thomas Fabrin kom med løsninger vi ikke selv havde tænkt på. Efter gennemgang af tegninger, som for øvrigt kom ekstremt hurtig, var vi forbi butikken i Lyngby for at vælge fronter med mere, her fik vi ved Christian Fabrin, en meget kompetent gennemgang. Køkken blev leveret og opsat til aftalte tid, vi har været super tilfredse fra dag et, og har næsten en følelse af nyt hus, til trods for det er næsten 60 år gammelt. Vi kan klart anbefale JKE, her føler man sig i meget trygge rammer.
Vi fik i 2018 nyt køkken fra JKE
Vi fik i 2018 nyt køkken fra JKE. Hele vejen igennem fik vi super vejledning og masser af gode ideer. Der hvor der var problemer fandt vi sammen nogle gode løsninger. Nogle gange endda ret utraditionelle. Der skulle koordineres med en del håndværkere, da det var en større ombygning. Alt sammen gik rigtig godt og nu tre år efter er vi stadig super glade for vores flotte køkken. Og det hele står stadig fuldstændigt skarpt.
Fantastisk service og lækkert køkken
Vi er meget glade for at vi valgte JKE køkken i Lyngby. Thomas Fabrin hjalp os med at indrette et køkken efter vores ønsker med rigtige mange og brugbare input . Køkkenet er nu sat op i vores nye bolig, præcis lige så flot og fantastisk , som butikkens 3D tegninger. Vi er utrolig glad for kvaliteten og designet , som lever til fulde op til vores forventninger. Leveringen og opsætning er udført til aftalt tid. Køkkenet monteret af JKE Lyngbyś snedker Morten, som har udført et virkeligt flot arbejde.
Det har været en utrolig positiv oplevelse at købe køkken hos JKE i lyngby. Jeg vil bestemt anbefale JKE Lyngby
Per og Birthe
Væg til væg skab fra JKE Design i Lyngby
I november indgik jeg aftale med indretningskonsulent Trine Fabrin hos JKE Design i Lyngby om et stort væg til væg skab til et nyt renoveret værelse i vores hus i Vedbæk. Skabet blev sat op inden jul efter alle kunstens regler og er super flot. Opsætteren var meget serviceminded, venlig og effektiv. Stor ros til JKE og Trine for en fin handel, hvor alle aftaler blev overholdt.
JKE Køkkener i Lyngbys indehaver Thomas…
Altid venlig og SUPER professionel betjening.
Opstår der problemer, er Thomas og hans ansatte altid klar med en løsning uden tvivl.
TAK Søren Chr, Andersen
Rubinvej 10
2730 Herlev
Vi har fået et super nyt køkken fra JKE
Vi har fået et super nyt køkken fra JKE i Lyngby. Vores køkken er en renovering og udbygning med nyt. Det gav lidt udfordringer som Christian Fabrin fra JKE i Lyngby løste på bedste vis.
Super service hos JKE Design Lyngby.
Vi har haft fornøjelsen af at købe et JKE køkken af Thomas Fabrin i JKE design Lyngby. Der har vi fået en yderst professionel rådgivning og service, både før, under og efter levering & installation. Thomas lyttede meget til vores ønsker, drømme og behov da vi skulle designe køkkenet – som også var en ombygning af hele køkken-alrummet samt brygges. Resultatet er at vi både til hverdag og gæstevisit har alle de funktioner vi drømte om, og alt står snor lige. Vi vil til enhver tid anbefale JKE design Lyngby, især Thomas Fabrin.
Fremragende hjælp med ideer til vores…
Fremragende hjælp med ideer til vores nye køkken. Hurtig levering og gode montører der holder tiden.
En super god oplevelse og man får meget for pengene 😁
Dårlig service og skævt hul til vandhane
Vi bestilte via telefon og mail med billeder et skab med vask til badeværelset. Forløbet efter levering af vask og skab er under al kritik.
Hullet i vasken til vandhanen sidder 3-4 mm fra centrum, så vandhanen sidder skævt.
Vasken passede ikke i skabet som leveret, der skulle fjernes en del af en liste for at den kunne være der. Det er åbenbart standard, men blev ikke oplyst hverken på mail eller telefon, så vi kunne have fået det gjort inden blikkenslageren kom, så han ikke skulle komme to gange.
Der skulle også monteres en forstærkningsprofil, hvilket jeg (efter at blikkenslageren var kørt) blev instrueret om pr telefon, den var der ikke manual til. Jeg fik først sat den for lavt, så den måtte rykkes, så nu er der huller indvendig i skabets sider (dog ikke et særlig synligt sted)
Den fulgte ingen manual med skabet, så det var flere ting der var uklare for blikkenslageren der skulle montere det. Jeg ved ikke hvor meget længere tid det har taget af den grund.
Vi er ikke blevet tilbudt nogen kompensation, men Kuma, som har produceret vasken har gennem JKE tilbud at komme og bore et nyt hul hvis vi selv betaler en blikkenslager for at fjerne vandhanen først og montere den igen bagefter. Det har vi sagt nej til.
Bortset fra det er det en nydeligt skab af god kvalitet.
Ros til JKE Lyngby og Håndværkerteamet
Ros til JKE Lyngby og Håndværkerteamet
Vi har fået et fantastisk lækkert køkken fra JKE i Lyngby. Vi fik super kompetent og ordentlig vejledning fra Trine Fabrin, og de håndværkere (Håndværkerteamet v. Christian og Finn) JKE i Lyngby bruger, var yderst professionelle. Vi brugte Håndværkerteamet til en større ombygning inden køkkenet kunne sættes op (efter anbefaling fra Trine). Det hele kørte efter fastlagt tidsplan og resultatet er vi ovenud tilfredse med. Alt klappede og vi kan kun anbefale både Håndværkerteamet og JKE i Lyngby.
Useriøst firma
Useriøst firma, der ikke kan overholde betale aftaler, svartider mm.
Vi fik en varm anbefaling at JKE Lyngby skulle være perfekt til renovering af køkken samt bad.
Det viser sig dog de ikke kan overholde deadlines, aftaler, eller besvare mails. Vi skrev i januar, og 3 måneder senere har de stadig ikke leveret et tilbud på, et projekt til 300.000 kr. Hvis man ønsker kompentent rådgivning, service mm. Skal man gå langt uden om JKE
Udstrakt service, kompetent rådgivning, flot kvalitet
Vores køkken er fra JKE Design i Lyngby
Vi har lige fået nyt køkken leveret og opsat af JKE Design i Lyngby. Gennem hele forløbet har vi modtaget udstrakt service og kompetent og professionel rådgivning. JKE Design har styret processen sikkert. Vi har mødt et team af dygtige, flinke og pålidelige håndværkere. Alle aftaler er overholdt, og vore forventninger er indfriet til fulde. Vi takker JKE Design for godt samarbejde, og glæder os over et smukt, funktionelt og "grydeklart" køkken.
L’expérience Trustpilot