1. Photographe
  2. Société de production vidéo

JMB Media tilbyder foto- og videoløsninger til erhvervslivet i hele Danmark – med base i Vejle. Bag virksomheden står en passioneret fotograf og videograf med 8 års erfaring bag kameraet og en kompromisløs tilgang til kvalitet og detaljer. Hos mig handler det ikke om at skynde sig – det handler om at skabe det rigtige. Hver opgave bliver tilpasset kundens behov med fokus på at levere materiale, der ikke bare lever op til forventningerne, men forhåbentlig overgår dem. Det handler om at forstå virksomhedens visuelle identitet og bringe den til live gennem billeder og video, der virker. JMB Media er ikke bygget på eksamenspapirer, men på et brændende engagement og en livslang kærlighed til faget – og det kan mærkes i det færdige resultat.

3,7

Moyen

5 stars - vi godkender!

Vi har haft en fantastisk oplevelse hos BMB-MEDIA med Jacob fra JMB Media. I takt med, at vi har skulle lancere nogle nye annoncekampagne fik vi hjælp af Jacob til at få taget noget rigtigt lækkert content.

Han er professionel og ikke bange for at komme med sine inputs til, hvordan man får det bedste resultat. Vi endte med at bruge lidt længere tid på shoot end planlagt, da vi med vores lille erfaring foran kameraet liiige skulle bruge et par ekstra takes - og det var der ingen problemer med.

Vi følte på intet tidspunkt, at vi blev "forhastet" af Jacob, som vi tidligere har erfaret fra andre videografer, da de kun var interesseret i at tjene penge hurtigst muligt.

Jacob har mere udstyr end man tør at drømme om, hvilket også gjorde os tryg i, at det vi fik fra ham var i den aller højeste kvalitet. Ydermere havde vi planlagt drone videografering, men endte med at "nøjes" med at være på jorden, da vi var MEGET tilfreds med det, som han havde optaget for os.

Hos BMB-MEDIA anbefaler vi nu alle vores kunder, at de skal hive fat i Jacob, hvis de har brug for content.

24 avril 2025