L'entreprise a répondu
Op verzoek sieraden gemaakt met een persoonlijke inbreng. Daarbij goede communicatie en afspraken werden goed nagekomen. Prachtige oorbellen, nog mooier dan ik verwacht had. Moet helaas nog eve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jo-line maakt van haar eigen handgemaakte gemaakte glasbedels een hele mooie en fijne ervaring. Zelfs persoonlijke aanvragen zijn haar niet teveel! Ik ben heel blij met mijn bedel armband.
L'entreprise a répondu
Kwalitatief goed, service vlot en vriendeljjk en oh wat leuk verpakt ook! Je kunt deze bedeltjes prima als kadootje naar iemand sturen, het pakje zelf is al een feestje.
L'entreprise a répondu
Glasbedels om van te houden 💜
Profietstraat 27, 7631GN, Ootmarsum, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
ze zijn mooi en waren best snel in mijn bezit

Réponse de Jo-Line Bedels
Jacqueline neemt de tijd om je te helpen, in mijn geval, de juiste kleur van mijn herinneringsbedel, te kiezen. Het contact is super prettig, reageert ook snel. Toen ze eenmaal het as binnen had waren de bedel snel klaar en ook opgestuurd. Ze zijn prachtig geworden en dat zegt ook iedereen die ze ziet. Voor mij betekenen deze bedels erg veel, zo zijn mijn katten voor altijd een beetje bij me...

Réponse de Jo-Line Bedels
Snel geleverd met een leuk kadootje er bij voor Valentijn dag

Réponse de Jo-Line Bedels
Op verzoek sieraden gemaakt met een persoonlijke inbreng. Daarbij goede
communicatie en afspraken werden goed nagekomen.
Prachtige oorbellen, nog mooier dan ik verwacht had. Moet helaas nog even wachten om het aan de jarige te geven maar zij zal ook blij verrast zijn.
Klein verbeterpuntje, een steviger karton voor het inpakken van het cadeautje in het geval het pakketje verzonden wordt.
Nu was het helaas gedeukt, kon het wel voorzichtig herstellen en het belangrijkste de oorbellen waren gelukkig onbeschadigd.

Réponse de Jo-Line Bedels
Altijd weer een feestje om haar creaties te ontvangen en een genot om ze te mogen dragen. Ik kijk uit naar de volgende aanwinst.

Réponse de Jo-Line Bedels
Heel mooi armbandje, supersnelle levering en ontzettend leuk geholpen!!!

Réponse de Jo-Line Bedels
Alles super. Schneller Versand. Total netter Kontakt. Tolle Charms. Ganz lieben Dank nochmal aus Bremen (Germany) 🥰🥰🥰

Réponse de Jo-Line Bedels
Top service en snelle levering. En het ziet er in echt net zo mooi uit als op de foto.

Réponse de Jo-Line Bedels
Ze maakt prachtige sierraden, ze liet mij alles zien, hoe ze het maakt, wat de mogelijkheden zijn, heel deskundig. Ik wordt heel enthousiast van haar producten TOPPER

Réponse de Jo-Line Bedels
Ben echt blij mee met mijn glasbedel, die ze heeft gemaakt.

Réponse de Jo-Line Bedels
Heeft geduld met al je (lastige) vragen.
Nu een mooi sieraad voor mijn moeder.
Dank je wel!
Joke

Réponse de Jo-Line Bedels
Ben echt blij mee met gevraagde kleur glasbedel.

Réponse de Jo-Line Bedels
Ik heb Blush-Ocean gekozen, doe pedeltje fiets zilver erbij met 2 stopper dat het niet gaat schuiven en een armband RVS.

Réponse de Jo-Line Bedels
Weer wat besteld en wederom was het weer perfect..
Ga zo door..
Groetjes mariska