Min desidert verste kjøpsopplevelse på nett noensinne! Bestilte varer for over en måned siden. Sendte flere henvendelser uten å få svar. Jeg kansellerte ordren og handla annet sted. I dag kom beskjede... Voir plus

Bestilte feil type arbeids sko, min feil. Snakket med jobbutstyr as og dette var ikke noe problem og ordne opp i sier den jeg snakket med, han skulle sende meg en Mail samme kveld og beskrive hvor... Voir plus

Skrev først en anmeldelse av et kjøp et annet sted, mao feil. Hos Jobbutstyr AS, handlet jeg støvler - Sievi -de var ikke på lager, måtte bli tilsendt fra Finland, tok litt ekstra tid såklart, men h... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de vêtements de sécurité

Écrit par l'entreprise

Vernesko og hansker til din bedrift.

2,4

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,4

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Elendig kundebehandling.

Etter to uker er varen fortsatt ikke sendt. Null info om hvorfor det tar så langt tid ei eller kompensasjon for at bedriften ikke kan levere etter egne retningslinjer eller mangel på tilbakemeldinger.

17 novembre 2022

På tross av litt lang leveringstid

På tross av litt lang leveringstid, har de vist utmerket service med informasjon om årsak til lang leveringstid.
Også raske med refusjon etter tilbakesending av hansker som ble bestilt i feil str.
Kvaliteten hanskene er upåklagelig!
Anbefales!

15 septembre 2022

Kjapp handel uten problem

Kjapp handel uten problem. Levert som avtalt

18 juillet 2022
Logo de Jobbutstyr AS

Réponse de Jobbutstyr AS

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Så kjekt at du er fornøyd med våre tjenester! Vennlig hilsen Jobbutstyr AS.

Logo de Jobbutstyr AS

Réponse de Jobbutstyr AS

Manglende info, samt at TTT

Ingen ordrebekreftelse. Faktisk ingen info i det hele tatt før pakkemelding fra Posten. Varen var i følge nettbutikken på lager, men det har likevel tatt meget lang tid.
Det som tross alt er positivt, er vareutvalget av Granberg arbeidshansker i skinn.

17 février 2022

Eg bestilte tøymunnbind

Eg bestilte tøymunnbind, svarte 2-lags, og har vore veldig fornøyd med de. (Syns det er mykje bedre å gå med enn engangs.)
Strikken bak ørene kan lett reguleres sånn att de sitter godt. Og dei er mykje mjukere mot huda og det blir ikkje så klamt som med engangs munnbind.
Såg etterpå at de har 3-lags og, mulig eg kommer til å prøve ut de og sia det skal vel være enda tryggere.
Var jo en veldig grei pris på disse, så eg kjøpte to 5 pk sånn at eg har å bytte med og alltid har noen som er reine.
Eg bestilte seint en kveld (natt) og fikk de gratis levert på døra om ettermiddagen den påfølgande dagen.
Så dette var jo kjempeenkelt og raskt levert.

14 janvier 2022

Jeg bestilte varer for 3 uker siden

Jeg bestilte varer for 3 uker siden. De varene jeg bestilte lå inne med varebeholdning. Etter 2 uker tok jeg kontakt og fikk beskjed om at de fikk inn nytt parti i dag. Jeg spurte hvorfor vi ikke fikk beskjed om dette, og de svarte at det har noe med deres system å gjøre. De jobber med en oppgradering men dette er ennå ikke klart.
Grunnen til at de får en stjerne nå er fordi vi er fullstendig avhengige av å få varene vi bestiller innen få dager. Det er også derfor vi kjøper varer vi ser kunden har på lager. Det er også viktig for oss å få beskjed dersom det viser seg at de ikke klarer å levere, noe som i dette tilfelle ikke ble gjort.
Kanskje servicegraden blir bedret når det nye systemet er i gang....

11 novembre 2021

Ingen ordrebekreftelse

Ingen ordrebekreftelse, ingen info i det hele tatt ved forspørsel/bestilling. Mye rot iht. ordre. Kundeservice tar kontakt til slutt og beklager feil så derfor to stjerner.

9 juin 2021

Så vidt jeg kunne se skulle varen jeg…

Så vidt jeg kunne se skulle varen jeg bestilte være på lager, men det var den visst ikke og dette ble jeg ikke informert om før jeg tok kontakt og lurte på hvorfor ting tok så lang tid. Varen kom derfor ikke frem i tide. Men jeg er forsåvidt fornøyd med produktet.

8 juin 2021

Kjempeflinke

Kjempeflinke. Fikk varen kjapt. Da skoene var for store sendte de nye i riktig størrelse fort. Tipp topp!

26 avril 2021