jobsforshop.com

SCAM

Salutare! Sper că v-ați luat adio de la banii care ați băgat în această platformă. Cea mai mare țeapă. Bagi banii, apoi când îți ceri drepturile, te blochează. Niste oameni fără scrupule. Eu am mai avut o speranță până când Nic (cică șeful platformei) m-a blocat. Deci mi-am luat adio. Obișnuiți-vă cu ideea că ați pierdut banii sau luați măsuri și recuperați banii prin metode legale.

24 mars 2021

O mare inselatorie

O mare inselatorie. Nu au mai platit din noiembrie anul trecut. Daca vrei bani trebuie sa prostesti alti oameni sa se inscrie, altfel nu primesti nimic. De o luna de zile astept bani si nimic.

3 mars 2021

O Teapa mare

O Teapa mare . Nu băgați bani ca Rămâneți fără ei . La urma vi se va spune ca ați dat bani doar Ca sa aveți acces pe o platforma nefuncțională unde suntem doar noi care am băgat bani . Când va cereti bani înapoi domnul Nicolae Sucuturdean va blochează și nu va mai da nici un ban .

3 mars 2021

Țeapă...

Am luat de cateva ori bani, in noiembrie, iar apoi de atunci pana acum cateva zile, m-au tot amanat pe mine, si pe cei care i-am recomandat. Într-un final dupa multe insistente, mi-au inchis contul, nu mai raspund pe chat. Dl patron Nick Sucuturdean , mi-a spus personal ca eu nu mai am ce cauta la ei pe site, pt faptul ca insist atata si ca voi primi restul de bani. Ceea ce nu s-a intamplat. Nu bagati banii in acest site, ca nu stiti la ce sa va asteptati. Ei doar stiu sa minta, sa caute fel si fel de scuze, sa amane...ca sa mai investeasca altii....

28 janvier 2021

Sfat

Sfat ! Nu incercati sa faceti cont..pentru ca te lasa sa stai pe el 1 2 ore..si cand incerci sa te loghezi iar..poc , spune ca nu exista email ! Plus de asta , iti schimba si adresa se email si parola , mu recomanda

8 décembre 2020

Rusine!!!

Au abonamente mari pentru ca se asteapta sa investeasca 10, 20 de persoane in abonamentele lor mari si apoi sa inchida platforma.
Bani gratis de la ei nu o sa vedeti! Chiar ei au spus vorba asta: „Am marit abonamentele pentru ca nu avem nevoie de idioti care nu au bani sa fie membri pe site-ul nostru!”
In cazul in care si voi intampinati astfel de probleme cu aceasta persoana, sau nu doreste sa mai va plateasca, voi lasa aici cateva nume care mi-au fost furnizate: Mihai Sorin, Ionus Ion, Mateo si Sucuturdean Nicolae. Sucuturdean Nicolae este administratorul societatii RESELLER HUB SRL.
Desigur acest mesaj va fi sters de ei sau vor face conturi false doar ca sa scrie anumite comentarii!! Raman la tot ceea ce am spus! Acela este adevarul!!!

1 décembre 2020