2,1

Bas

TrustScore 2 sur 5

13 avis

Jag gick till Johanssons på backaplan…

Jag gick till Johanssons på backaplan för att jag läst att de specialiserade sig på barnskor. Vi skulle köpa mitt barns första skor. Det var en ung jätte trevlig tjej som försökte hjälpa mig men sa till sin äldre kollega att hon ville ha hjälp att mäta mitt barns fot då hon var nu på jobbet. Den äldre damen sa otrevligt att du får lära dig att göra det själv. Hon gjorde sitt bästa men fick ingen hjälp av henne och det blev fel storlek på skorna. Kommer in en vecka senare för att köpa en ny sko och en annan medelålders kvinna ska assistera oss. Hon har dålig attityd och påstår att det inte går att mäta en barns fot på bredden. Går aldrig tillbaka dit igen

6 mai 2026

Dålig service

Gick till butiken i Allum och efterfrågade en särskild modell av ett märke av skor som de har i butiken. Fick till svar att de inte har just den modellan och jag frågade då om hon vet om den finns i nån annan Johanssonsbutik i Göteborg. "Du får väl googla" svarade hon då. Det var ju inte som att tanten hade nåt att göra. Hon stod bara bredvid kassan och rullade rummarna. Tack för ingenting! Usel service.

10 janvier 2026
Avis spontané

Hade jag kunnat ge en halv stjärna hade…

Hade jag kunnat ge en halv stjärna hade jag gjort det.
Vi missade att hämta ett paket eftersom Postnord inte skickade någon notifikation, så paketet skickades i retur till Johanssons. Det kostar 150,- kronor i avgift plus 49,- kronor i returfrakt. Frakten har jag förståelse för, men att ta 150 kronor för ingenting...
Kundservicen fungerar inte heller. De svarar inte på mejl.
Väldigt dålig upplevelse och jag kommer aldrig att rekommendera någon att handla här.

30 juin 2025
Avis spontané

Köpte att par sketchers av Johanssons…ännu ej fått svar

Köpte att par sketchers av Johanssons på postorder. Högerskon kändes mycket obekväm och som det var en utbuktning i sulan. Reklamerade skriftligen men har ej fått svar. Gick då till Johanssons på Backaplan vid ett Göteborgsbesök där föreståndaren tittade på skon och sa att det inte var något direkt fabriksfel. Nu har jag ett par dyra Sketchers som är oanvändbara. Dåligt kundbemötande - aldrig mer Johanssons!

26 avril 2025

Otroligt dålig upplevelse

Skriv inte att beställda varor levereras dagen efter beställning på er hemsida!

Var ärlig med era kunder!

Idag är det självklart för ärliga företag att lämna ut spårningslänk så att man kan följa ordern.

Företaget verkar inte ha något eget lager utan beställer troligen från Kina eller annat land.

Ni ska ha cred för att ni iaf svarar på mail (även fast det bara är ett evigt förhalande) Nästan känslan av autosvar. "Vi erbjuder 20% rabatt på ditt nästa köp"

Detta företag kommer jag aldrig mer handla ifrån och jag hoppas ni gör om och gör rätt.

Bedrövligt!

18 mars 2025

Saknar beställning

Har beställt ett par skor för flera veckor sedan. Inte fått någon återkoppling! Fakturan finns hos klarna men inga skor är på väg. Skrivit två gånger till kundtjänst utan att få svar. Aldrig mer detta företag!!

7 janvier 2025

Oansvariga..

Oansvariga... De senaste två månaderna har de inte svarat på mejl, varken till mig eller Klarna. Den sämsta "kundtjänsten". Jag fick aldrig skorna, men de verkar tro att jag ändå borde betala för dem...

1 mars 2024

MOON BOOTS

MOON BOOTS
Problemfritt att beställa, varor väl förpackade och i bra skick de enda ja inte va helt nöjd med var hur lång tid det tog innan jag fick skorna. Men utöver de helnöjd!

23 décembre 2023
Avis spontané

Köpte ett par New Balance skor som…

Köpte ett par New Balance skor som efter ca 6 månader vid normalt användande gick upp i sömmar på båda skorna vid tårna. Vid kontakt med butiken i Allum i Partille bemötte personalen detta med att påstå att det var normalt slitage och var allt annat än tillmötesgående utan föreslog att det är upp till kunden att stå för kostnad och lämna in skorna till en skomakare. De ville absolut inte kännas vid att kompensera eller byta skorna. Dåligt och otrevligt bemötande, kommer INTE handla fler skor här!

18 octobre 2023
Avis spontané

Räkneproblem hos butiken när det gäller rabatt

Leverans och produkter är ok. Men returer och rabatter är en mardröm.

Utlovad 20% på första köpet. Köpte två par skor och fick 20% på ena paret men inte på det andra. Det paret som jag fick rabatt på gick i retur för de var för små. Fick tillbaka köpesumman minus frakten (ok) och minus rabatten.

Påtalar detta för kundtjänst, det tar 4-5 dagar att få ett svar där de säger att jag ska givetvis ha rabatt på båda paren skor och en ny kod på 20% för nästa köp. Men sen händer ingenting, det fattas fortfarande 20% rabatt på det dyrare paret skor.

Det är förvisso bara 140 kr vi pratar om men det är principen att inte lura kunden.

4 octobre 2023

Slit-och-släng kängor

Jag köpte ett par dyrare vinterkängor i butiken i Göteborg. Kängorna var av usel kvalitet och både var trasiga och läckte in vatten efter ett halvårs sparsam användning. Först vände jag mig till tillverkaren för mina klagomål och de uppmanade mig i sin tur att kontakta återförsäljaren Johanssons. Nu har jag försökt kontakta detta företag med mitt klagomål utan att de har svarat mig. Det som irriterar mig mest är att man år 2023 fortfarande tillverkar och säljer liknande slit och släng produkter. Betalar man över 1000kr för ett par kängor vill man ju iallafall kunde använda dem under några vintrar..

2 septembre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit