Ejendomsmægler John Ole Hansen Avis

TrustScore 2 sur 5

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Snydt af tillid til ejendomsmægler

Snydt af tillid til ejendomsmægler, der bad om at hæve købsbud ved tilkøb af inventar. Ved forspørgsel om vag formulering i købskontrakt, blev jeg orienteret om at det ikke betød noget. Informationen blev ikke videregivet til sælger, der havde solgt inventar inden overtagelse. Ved overtagelse fik jeg at vide, at med formuleringen i købskontrakt gjorde at jeg ikke kunne gøre indsigelse for manglende inventar

1 août 2025

Åbenbart ikke interesserede i at sælge…

Åbenbart ikke interesserede i at sælge boliger.

Siger nej til fremvisninger efter mindre krydsforhør, hvor mægler prøver at vurdere, om fremvisning nu er umagen værd.

Hvis jeg havde en bolig til salg og fandt ud af, at mægleren sagde nej til fremvisninger uden at have grundlag for det, havde jeg skiftet mægler.

5 août 2025

Meget seriøse og fantastisk behandling.

Da min mor skulle flytte i ældrebolig ville hun gerne sælge sit hus, som hun har haft i over 50 år. En lokal ejendomsmægler blev kontaktet som gav min mor et tilbud. Dette tilbud var hun ikke tilfreds med så den handel blev ikke til noget. Der skete så det, at min mor afgik ved døden, og derfor blev det så min bror og jeg der skulle stå for salget. Vi kontaktede ejendomsmægler John Ole Hansen som kender området på Falster, den 16. februar 2023. Huset blev solgt til overtagelse allerede 15. maj 2023. God behandling hele vejen igennem. Kan kun anbefales.

14 juillet 2023

God og seriøs behandling

God og seriøs behandling - altid godt humør og venlige.

Kender alt til området og kender alle - klart en fordel for mig både som sælger og køber (har brugt dem til begge dele).

8 janvier 2023

Useriøse og lidt uvenligt

Jeg har været køber. Og købt lejlighed her i sommeren 2021. Takket være min advokat ven, for ellers har jeg mistet købet, hvis han ikke har ringet diskret med saglige til ejendomsmægleren.
Vi startede med at få i alt 3 forskellige ejendomsmæglere på under 1 uge. Første kontakt med en af ejendomsmæglere, hvor vi aftaler tidsbesøg til dagen efter... allerede på dagen får vi en mail, at det bliver en anden ejendomsmæglere, da denne er stoppet. Så besøger vi lejlighed. Ejendomsmæglere var slet ikke "sælgere". Meget uengageret. Kunne selv ikke se muligheder i det fantastisk lejlighed, og viste intet og absolut intet om lejlighed... (jeg tænkte allerede, de skal ikke sælge min lejlighed en dag, da vi får ikke ret meget penge for det, med disse ikke-eksisterende salgsevner) Vi aftaler at ringe dagen efter med svar, hvor så når vi ringer for at sige ja til lejlighed, er denne ejendomsmæglere nu på barsel, og så kommer ejendomsmæglere nr. 3 på banen. Så starter det "sjov". Vi byder på lejlighed, vi får Ja, men pludseligt er det oplyst en manglede, som vi skulle selv står for, for at få accept til vores pris. Det siger vi ja til, og kontrakten skulle være på vej. På under 5 minutter ringer ejendomsmæglere, om at pludseligt er der en anden køber, og så skal vi forhøje prisen, men hun vil ikke sige hvor meget vi skal over. Hun begynder næste at lave auktion på det. Heldigvis bliver det løs, via vores advokat, og vi få lejlighed til en højere pris, men det var en god pris stadigvæk :-) Så ringer jeg til hende, for at aftale tid ved at levereunderskrift. Jeg ringer og siger at jeg vil være indenfor 10 minutter, og når jeg kommer er døren låst og lukke for dagen!!!
Dagens vi skulle få nøglen ringer jeg for at sige at da jeg var i nærheden på vej til lejlighed og nøglen, ville jeg komme og sige pænt hej. Så siger hun - at det behøver jeg ikke. Det kan være , at jeg er gammel dags, men jeg synes godt nok, det er uvenligt af hende. Det er meget normalt at man hilser på hinanden, efter en handel, er det ikke det? :-)
Jeg har lavet et godt købt, men vil desværre ikke anbefale denne ejendomsmæglere som de er nu....

6 janvier 2022

Jeg er blev forsøgt snydt og bedraget

Jeg er blevet snydt, løjet for og forsøgt skræmt/manipuleret med, af indehaver John Ole. Jeg vil klage til disciplinær nævnet for ejendomsmæglere.
Han svarede IKKE på mine mails i 17 dage.
Der er en sag i ejendomsmæglernes disciplinærnævn på vej.
minus 5 stjerner fra mig. Øv bare øv

22 décembre 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit