Det forløb man får hos Josh, er ikke bare en trænings- og kostplan, han giver dig, og så må du selv komme i mål. Josh er med hele vejen, og han tjekker ofte ind på, hvordan ugen går, og har sv... Voir plus
Jeg har nu været forløb hos Josh i fem måneder og har tabt mig 16 kg. Det har været et rigtig godt forløb har fået alt den hjælp som jeg kunne drømme om plus hvis der var noget som jeg ikke havde fors... Voir plus
Har været mega gode og effektive 4 måneder sammen med coach Josh Han er altid til rådighed med hjælp, råd og med masser af viden Forløbet virker rigtig godt og det har ændret mit hverdagsliv på de... Voir plus
Direkte svindel. Intet er ægte, anmeldelser herinde er fake, hans annoncering benytter tydeligt AI-genererede billeder. Hold jer lang væk! Trustpilot, håber inderligt i videregiver anmeldelser om... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Jeg hjælper unge mænd med at skabe den transformation, de altid har drømt om, igennem personlig coaching 🚀
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 71 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Kæmpe anbefaling herfra! 💪
En lille opdatering herfra.
Jeg har nu været i gang hos Josh i 4 måneder – og de første 10 kg er røget! Boom! 💥
Josh har været en kæmpe støtte hele vejen. Selv når man møder bump på vejen, er han der til at hive en op igen. Han er utrolig forstående og lyttende – og det er tydeligt, at han virkelig går op i dig.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har prøvet flere forskellige coaches før. Fælles for dem alle har været, at man hurtigt blev overladt til sig selv. Men sådan er det ikke hos Josh.
Han støtter, vejleder og motiverer dig til at ville mere og blive en bedre udgave af dig selv. Vi har blandt andet gennemgået mange af mine øvelser – jeg har sendt videoer til ham, som han har korrigeret, så jeg nu får meget mere ud af dem.
Og ikke nok med det – der kommer løbende guides om vaner, kost og motivation, som virkelig hjælper med at holde fokus.
Så herfra skal der lyde en kæmpe anbefaling! Kom i gang – Joshdoit! 💪
Virkelig det bedste jeg nogensinde har…
Virkelig det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Josh er så dygtig, og samarbejdet indtil videre har bare været fantastisk. Og fremskridtet på de 5 uger jeg har været igang er allerede så vilde. Aldrig har jeg haft det bedre!
Hvis du vil gøre noget godt for både krop og sjæl, så tilmeld dig et forløb med Josh!
Gode vaner og gode resultater!
På den tid jeg har været hos Josh, kan jeg virkelig se at der er sket en forskel, både fysisk med mit vægttab, men også i forhold til mine vaner. Når man er hos Josh er der virkelig fokus på den gode og sunde livstil med vedvarende vaner. Det er mega fedt så man ikke bare falder tilbage i gamle vaner og tager på igen:) Kan varmt anbefale Joshdoit!
Steroider!?
Siden jeg begyndte hos Josh, er min fremgang så ekstrem, at folk nu beskylder mig for at være på steroider. Det er næsten irriterende at se resultater så hurtigt. Hård og personlig coach, med omsorg. 10/10
Måske Danmarks bedste personlige træner
Josh, min personlige træner, har været en fantastisk støtte i min rejse mod at komme i mit livs form. Hans dedikation og viden inden for træning har gjort en kæmpe forskel for mig. Han tilpassede træningsprogrammet til mine behov efter en svær start hvor jeg lige var blevet opereret og motiverede mig til at presse mig selv, selv når det var svært. Jeg har ikke kun set fysiske forandringer, men også fået en ny selvtillid og energi i hverdagen. Jeg kan varmt anbefale Josh til alle, der ønsker at nå deres fitnessmål!
Helt fantastisk, den måde vi har skarpt resultater
Jeg har nu været hos ham og det har simpelthen fungeret helt fantastisk. Josh har været en kæmpe støtte hele vejen – han formår at motivere og skabe en positiv tilgang til både træning og livsstil, men han er samtidig heller ikke bange for at være hård og sige tingene, som de er. Den ærlige og direkte kommunikation har virkelig været med til at skubbe mig i den rigtige retning.
Jeg har fået en kost- og træningsplan, der er skræddersyet til mine mål og min atypiske hverdag med arbejde og skole som fungerer bare super godt, hvilket vi også har kunne se på den sindssyge fysik jeg har fået og det bliver kun endnu vildere.
Jeg føler mig set, forstået og guidet hele vejen så derfor den varmeste anbefaling herfra.
Super god coach der fortjener de…
Super god coach der fortjener de allerbedste anbefalinger!
Jeg har haft fornøjelse af Josh som coach i foreløbig 3,5 måned og jeg er ovenud tilfreds. Josh forstår sin klients behov og giver super sparring, råd og vejledning.
Man får adgang til en app med træning og kostplaner tilrettet hvad du har brug for som klient.
Jeg giver Josh min varmeste anbefalinger.
One of the best coaches I've ever had
One of the best coaches I've ever had
nu er det anden gang jeg er i forløb…
nu er det anden gang jeg er i forløb hos josh, Og anden gang jeg virkelig har givet den gas og er kommet i top form og smidt kilo og taget muskel masse på sammen med josh, og det kunne ikke havde været en bedre, og god rejse uden josh på sidelinjen!. som virkelig har støttet og bakket mig op altid og fortalt mig lige ud af posen hver gang der var noget der skulle rettes ind. hvis du læser dette og søger en coach og overvejer josh så vil jeg kun sige gør det! han er klart den bedste!
dygtig og personlig
jeg havde været meget i tvivl om hvilken personlig træner jeg skulle bruge for syntes de alle virker som upersonlige pengemaskiner.
men jeg tog chanchen hos josh og har ikke fortrudt det et sekund. jeg er nede 26kg, og det ingen hemmelighed at det dur, hvis man gør arbejdet
josh er meget personlig og føltes faktisk som en ven gennem forløbet. allerede fra første dag spørger han indtil hvem jeg er og hvordan mit liv er skruet sammen. dette fortsætter gennem hele forløbet. alt i alt en fornøjelse at være klient hos josh. spring ud i det for du fortryder det ikke
Jeg har nu været i gang ved Josh i lidt…
Jeg har nu været i gang ved Josh i lidt over 3 måneder, jeg har indtil videre smidt 15 kilo. Jeg har aldrig stået skarpere end jeg gør lige nu, mine resultater er langt over hvad jeg turde forvente.
Hvis man brænder for sine mål, så brænder Josh for det sammen med dig. Det giver en sindssyg motivation på tingene, samt en form for forpligtelse.
Jeg vil og kan kun anbefale et halvt år med Josh, det er en decideret livsstilsændring.
God og PERSONLIG træner
Jeg har været klient hos Josh de sidste 5 måneder, hvor jeg har smidt 12 kilo og nu står i en flot og skarp form.
Dette er stedet, hvis du vil have resultater! Han er personlig – du er ikke bare et nummer. Han er ærlig, støttende og hård.
Jeg har tidligere været hos to andre trænere (mere kendte og større), men her har det endelig lykkedes at få resultater. Jeg har stadig kunnet feste og hygge mig, og alligevel står jeg nu et rigtig godt sted.
Så tøv ikke med at tage fat i Josh, hvis du er klar til at forvandle din krop og dit sind til noget bedre!
At være klient hos Josh
At være klient hos Josh, er uden tvivl det bedste valg jeg har taget efter jeg begyndte i fitness.📈
Josh er indbegrebet af en god coach. Han ved 100% hvad han laver og hvordan man samarbejder med en klient. Flere gange ugentligt spørg han indtil din træning, kostplan og hvordan du har det personligt. Og omvendt så ved man at man altid kan skrive til ham ang. spørgsmål til det ene eller det andet.😉
Jeg har personligt selv aldrig rykket mig så meget i træningscenteret, sammenlignet med fra da jeg startede hos Josh. Så cliche som det lyder, så er det virkelig rigtigt og et must at have en plan og et mål, og endnu bedre med professionel hjælp fra din side, her i form af Josh🫡
Samtidig er Josh god til at skrive og prikke til dig, hvis du mangler at lave en opdatering, hvilket bare viser at han er ivrig efter at gøre sit arbejde og hjælpe folk med succes.🤩
Absolut INTET dårligt eller negativt at sige om Josh, man får hvad han giver udtryk for og kun mere til🙏Et samarbejde man ønsker at fortsætte🤝😎
Fantastisk samarbejde imod vilde resultater
1 års forløb hos Josh var hvad det blev til denne gang, hvilket symbolisere et overstået kapitel sammen med ham. Når det så er, så begynder man stille og roligt at kigge tilbage på det forløb man har haft og stiller sig selv et spørgsmål, "Fik jeg hvad jeg kom efter"? Der kan jeg bare sige til det, JA! Fik jeg også mere end det, hvilket der også må lyde endnu et JA.
Da jeg kom til Josh var det som en lille uvidende, men vildt søgende person, som søgte en hjælpende hånd efter nogle problemer med en skulder og mangel efter en guidende hånd, som kunne sætte start må mit fremtidig træningsliv. Det blev til, at der skulle noget mad i kroppen, som skulle blive til store bøffer.
Uheldig som jeg var, blev skulderen et problem igen, men det stoppede ikke Josh og jeg i at ligge en ny plan, hvilket gik fra et bulk til cut efter 6 måneder, hvor det endte med, at jeg kom til at stå i mit livs skarpeste form.
Selv med en dårlig skulder, så var Josh der altid med nogle motiverende ord som hjalp en med at blive ved, selv når det så værst ud.
Udover alt det, så hjalp den skarpe form som Josh og jeg i samarbejde med, at jeg fik en masse timer i centret, hvilket i dag har ført til nogle fantastiske fællesskaber som måske ikke havde været kommet, hvis ikke han havde hjulpet med at skubbe mig i den retning både fysiske, men også personligt.
Så en konklusion på det hele er, at Josh er mere end en anbefaling værd, da han gøre alt for at skabe det bedste samarbejde mellem ham og hans klienter, samt han som udgangspunkt hjælper med at levere det produkt man søger og lidt mere.
Så går man og overvejer et forløb hos Josh, så er det en investering i sig selv, som er det hele værd.
Vanvittig gennemført coaching
Vanvittig gennemført coaching!
Jeg har nu afsluttet et 10-måneders hos Josh. Tidligere har jeg været på forløb, men intet at sammenligne med Josh og hans måde at coache på.
Den passion han har for at dygtiggøre sine klienter er ulig andre, jeg tidligere har mødt. Hans viden og omhyggelighed afspejles tydeligt i hans kostplaner, træningsprogrammer og ikke mindst videoopdatering.
Jeg ledte i slut ‘22 efter en coach, som havde hele pakken, og lidt til. Én der personliggør sit arbejde, så jeg ikke blot følte mig som en af mængden. Dét må jeg blankt erkende, at Josh lever op til.
Selv har jeg trænet i små 7 år og fuldt kostplan on/off de sidste 2 år. Alligevel har Josh lært mig nye teknikker, givet nye input og ikke mindst lækre opskrifter, som altsammen tages med i kufferten videre.
Hvis du overvejer et forløb, så skriv til ham. Den bedste investering er i dig selv - og det kan Josh om nogen hjælpe dig med!
Online coaching
Det var overordnet et rigtig godt forløb. Det var tydeligt fra dag 1, at Josh ville mig det bedste og ville gøre hans for at jeg kunne komme i mål med mine mål.
Måltiderne var smagsmæssigt gode, det var ikke besværligt at lave og vigtigst af alt var det ikke røvsygt at spise.
Træningsprogrammerne var overdådige. Hvis du trænede hårdt nok, kunne du mærke ømheden de næste par dage og dermed var det et rigtig godt sammensat program.
Jeg fik rigtigt meget ud af hele forløbet. Jeg lærte noget nyt om mig selv. Mine grænser, hvor hårdt jeg kunne presse mig selv og mig som person. Når det bliver hårdt er det først der jeg rigtig trives og det var Josh med til, at få frem i mig. Der var en klar og tydelig kommunikation mellem kunde og coach, som jeg tror er vigtig for alle, som er på et forløb som dette.
Alt i alt et super forløb, hvor du får opnået dine mål, hvis du har den rette indstilling, fordi måden du bliver coachet på er der ingen fejl ved.
Kæmpe anbefaling!
Jeg har haft fornøjelsen af at være klient ved JoshDoIt i 7 mdr., og jeg kan ikke sige nok positive ting om det. Josh har en helt særlig evne til at imødekomme en i øjenhøjde, hvilket gør det hele meget mere personlig og givende.
Hans tilgang er personlig og han føles som en rigtig ven, der virkelig ønsker det bedste for en. Udover online coaching har jeg også haft 4 personlige træningssessioner med ham, og de har været intet mindre end fantastiske. Josh's energi, viden og passion gør ham til mere end bare en coach - han er en inspiration.
Hvis du leder efter en dygtig, forstående og personlig træner/coach, vil jeg klart anbefale Josh. Han er i en klasse for sig selv!
Tak, Josh! Du er super fed! 🙌🌟
Bedste coach
Bedste coach!
Har være hos Josh I 35 uger og har ikke være andet end tilfreds med samarbejde!
Han er altid til rådighed hvis der er spørgsmål eller hvis du gerne vil ha ændringer i kost eller træning, kan klart anbefale folk Josh til hvis du skal ha et godt spark bag i!
Verdensklasse sparring
Jeg har netop afsluttet et halvt års forløb hos Josh, og er helt sikkert den bedste investering og beslutning, jeg har gjort i mit liv.
Josh, du skal vide, at jeg har sat kæmpe kæmpe pris på din mentale støtte, store opbakning, pep talken, inspirerende videoer, uvurderlige sparringer, gode råd, fede træninger og ikke mindst fantastiske kostråd/planer 🙏🏻🤗
Du - og det du virkelig mestrer, er lige præcis det, jeg havde allermest brug for, så jeg kunne strukturere og planlægge min træning og kost, så meget mere hensigtsmæssigt end jeg har gjort tidligere. Jeg føler virkelig at jeg har rykket mig mentalt og fysisk, og jeg har fået så meget større motivation på min fremtidige træning og kost. Jeg har lært så utrolig meget på dette 1/2 år, og kan se hvordan kost, træning/den rette planlægning og søvn, hænger unægteligt sammen.
Du har været en helt igennem super fed og inspirerende mentor/sparringspartner, og jeg har kun en kæmpe tak, og de varmeste anbefalinger at kunne give med herfra 🙏🏻😊
Jeg føler mig klar på alle måder til nu, at “stå på egne ben” - og fortsætte min træning på helt egen hånd.
Min varmeste anbefalinger herfra 💪
/Xander
Fantastisk Coaching.
Fantastisk Coaching.
4 måneders forløb, som har været en af de bedste investeringer jeg har lavet.
Kæmpe forståelse indenfor faget, hjælper med alt man har brug for og har en forståelse for ens situation.
Kan helt klart anbefaledes til alle som overvejer en ændring med deres krop. 10/10