Na bestellen van een shirt kreeg ik geen bevestigingsmail, waardoor ik twijfelde of mijn bestelling goed was ontvangen. Daarom een mail gestuurd om dit na te vragen. Na twee dagen kreeg ik reactie da... Voir plus
Lisez les avis des autres
Mooie shirts ( kindermaten vallen wel heel erg klein) en super service! Twee shirts besteld en allebei precies op tijd bezorgd!
Na 2 weken nog geen shirt voor WK. Ze reageren niet op mail. Is een AH actie. Als AH zou ik me nooit meer verbinden aan deze club. Update: Vandaag ontvangen en ze hebben nu wel gereageerd dat ze er ni... Voir plus
Leuk, zegels sparen voor een oranje shirt! 45,00 betaald, voorkeuren opgegeven en vervolgens Uw bestelling is aangemeld bij Post nl. En daar houdt het op! 2x telefonisch contact met post nl gehad... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Onvolledige levering
Ik heb een Shirt besteld met naam en rugnummer in maat 116. Ik wilde rugnummer 10 die staat al ingevuld dus die niet aangepast. Shirt onvangen zonder rugnummer en erg klein. De leverancier al twee keer een mail gestuurd maar reageert totaal niet
Laat bestelt maar toch op tijd
Laat bestelt maar toch op tijd. Leuk shirtje aan gehad voor koningsdag
Mooie shirts
Mooie shirts! Leuk voor de koningsspelen, de kids zijn er erg blij mee
Leuk shirt voor een schappelijke prijs
Leuk shirt voor een schappelijke prijs, bedrukking zit er na een half jaar ook nog helemaal goed op
Oplichting
Ik had in juli een shirt besteld en er werd aangegeven dat het pas eind augustus geleverd zal worden omdat het niet meer op voorraad was. Inmiddels is het al oktober en heb ik nog steeds niks ontvangen. Er wordt ook niet gereageerd op mijn mails.
OPLICHTING!!!!!
OPLICHTING!!!!!
Shirt besteld, 25 euro betaald en deze waren uitverkocht/in backorder. Deze zou eind augustus geleverd worden maar tot op de dag van vandaag geen reactie of shirt. Ook de website is uit de lucht gehaald.
Oplichting? Opgelost!
28 juni een oranje shirt besteld, zou de volgende dag verstuurd worden. 2 juli kreeg ik een mail dat dit niet ging lukken in verband met opgeraakte voorraad. Ik had de mogelijkheid om mijn geld terug te krijgen, een ander shirt voor dat bedrag te kiezen of te wachten tot ergens in augustus, want dan zouden de oranje shirts weer geleverd worden. Tot nu toe niks ontvangen dus op 25 augustus een mail gestuurd over de status van mijn bestelling. Begin juli verliep de correspondentie via de mail zeer vlot. Ik kreeg steeds binnen maximaal twee uur een reactie op mijn mail. Nu heb ik echter nog steeds geen reactie gehad en de website is uit de lucht. Oplichting??
Update I: Inmiddels heb ik na inmenging van de AH, het shirt eind september toegestuurd gekregen. Het was echter niet de goede maat dus daar ook weer over gemaild maar de leverancier geeft wederom niet thuis en ik verwacht niet dat dit nog gaat gebeuren. Letterlijk een slechte zaak.
Update II 16-04-2025: Vandaag excuses aangeboden gekregen van Xonny Leutscher van JouwOranje. Hij heeft aangeboden het aankoopbedrag terug te storten en dit is inmiddels gebeurd. Ook heeft hij de belofte gedaan volgend jaar als het WK plaatsvindt, een gratis shirt toe te sturen. Daarom nu een paar sterren erbij voor de toch nog goede service achteraf. Als ik mijn shirt heb, worden het 5 sterren!
2 oranjeshirt besteld
2 oranjeshirt besteld, nooit ontvangen ook geen track & trace. Blijkt dat een gangbaar maat niet op voorraad is, dan vraag je kan je alvast de andere shirt opsturen. Ook geen gehoor.
Advies niet bestellen hier.
L’expérience Trustpilot