Jeg kan virkelig kun give mine varmeste anbefalinger JP’s køreskole!! Jeg har haft den bedste tid under hele mit kørekortforløb. JP er virkelig sjov og gør køretimerne hyggelige, men samtidig er han... Voir plus
L'entreprise a répondu
JP Køreskole er et helt fantastisk sted at tage sit kørekort. Man bliver mødt med smil og god stemning fra første teoritime, og der er altid plads til de gode snakke i bilen. Det har været en rigti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hamrende god kørelærer. Jeg skulle generhverve og han tager imod dig med åbne arme, uanset om du er ny eller erfaren billist. Fed humor og altid klar på en lille bemærkning.
L'entreprise a répondu
I highly recommend JPs Køreskole. He is really good and dedicated driving instructor who genuinely cares about helping you become a confident and safe driver. What I appreciated most was that he... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bliv en del af vores køreskolefamilie! Kom og kør med os, på vejen mod nye oplevelser. Hos JP's Køreskole er vores kørekurser skabt til dig, der drømmer om at opleve verden fra en helt ny vinkel. Tag med os på en rejse mod nye oplevelser. Bliv en del af vores fællesskab og opbyg forbindelser med andre. Oplev en undervisning hvor vi griner med hinanden og ikke af hinanden, for her er alle spørgsmål velkommende.
Aucun historique récent de demande d’avis
Jeg kan virkelig kun give mine varmeste anbefalinger JP’s køreskole!!
Jeg har haft den bedste tid under hele mit kørekortforløb. JP er virkelig sjov og gør køretimerne hyggelige, men samtidig er han utrolig dygtig til at undervise. Han er god til at forklare tingene på en måde, så det faktisk giver mening, og han har altid været meget tålmodig.
Alt i alt en kæmpe fornøjelse!!!🫶🏼

Réponse de JPs Køreskole
Det har været en rigtig god og hyggelig tid, og jeg kan klart anbefale JP Køreskole

Réponse de JPs Køreskole
Jp har været en rigtig god kørelærer. Han er sød og humoristisk og virkelig god til at lære fra ham. Har været så glad for at tage kørekort ved ham

Réponse de JPs Køreskole
Super god køreskole. Teori- og køretimerne er seriøse, men samtidig med plads til humor. JP er meget behagelig og hjælpsom. Der er intet at sætte en finger på. Tak for et godt forløb.

Réponse de JPs Køreskole
Excellent communication,JP pays particular attention to my worries and helps me navigate them. He’s so kind and funny. I highly recommend JP Køreskole ❤️❤️

Réponse de JPs Køreskole
I highly recommend JPs Køreskole.
What I appreciated most was that he doesn’t just teach you how to pass the driving test, he teaches you how to actually drive well. He pays special attention to the areas where you feel less confident and will keep working with you until you feel comfortable and understand what you’re doing.
He is patient, supportive, and willing to go the extra mile to make sure you improve.
If you’re looking for a driving school in Odense, I would definitely recommend JPs Køreskole.

Réponse de JPs Køreskole
Vil gerne dele min oplevelse med JPs køreskole.
Jeg er meget tilfreds med mit forløb her ved JP.
Jeg fik genopfrisket alt jeg haltede på, også på en måde hvor man ikke sidder og falder i søvn imens. Jeg synes han har en fed energi, og tilgang til at lære, uden det skal trækkes ned over hovedet på en. Som da jeg første gang tog mit kørekort.
Alt i alt er rigtig god oplevelse, klar anbefaling herfra
Mvh Mads L.

Réponse de JPs Køreskole
Efter et par måneder med jp, er jeg kommet i mål, han var god til at holde overblik, over de forskelige lektioner, og hjalp en når man var glemsom. Jeg synes man skal vælge jp, hvis man have en kørelærer som vil dig det bedste.
tak til jp.
Jeg anbefaler

JP 🚗🚗
Jeg kan varmt anbefale JP som kørelærer. Det har været et hyggeligt og lærerigt forløb med masser af gode grin undervejs. JP er tålmodig, skaber en tryg stemning og gør køretimerne til en fornøjelse. Tak for et super godt forløb!

Réponse de JPs Køreskole
I was in the process of exchanging my foreign driver's licence to a Danish one, and a friend recommended Jens. I passed my driving test on the first try and felt very well prepared.
Jens is calm, patient, and explains everything clearly, which made me feel confident throughout the process. I can highly recommend him to anyone looking for a great driving instructor!

Réponse de JPs Køreskole
JP køreskole var et super godt valg til mit behov. Virkelig seriøst samtidig med at man ikke glemte det sjove og hyggelige, de bedste anbefalinger

Réponse de JPs Køreskole
jeg kan kun anbefale JPs køreskole. Han er en sød og rar mand som hjælper alle sind elever gennem det hele. For jeg selv har haft problemer med det
held og lykke ud i fremtiden jens peter

Réponse de JPs Køreskole
JP’s køreskole er den bedste køreskole du finder. Han er så jordnær og rar som menneske og køreskolen er en kæmpe anbefaling. Intet, at sætte en finger på hos ham!

Réponse de JPs Køreskole
Had a great experience. Very professional and sweet guy. I would highly recommend to anyone who is looking for driving lessons.

Réponse de JPs Køreskole
Bedste køreskole nogen sinde, vildt sød kørelærer og han gør det sjovt!😎

Réponse de JPs Køreskole
Vis du ville have en køreskole der går 200% op i sine elever så syens jeg i/du skal vælge JP køreskole
Kan kun anbefales den fra min side har fået hjælp hele tiden og jeg har kune skrive og ringe lige når det skulle være og så var han klar til og hjælpe
200% god anbefaling her fra

Réponse de JPs Køreskole
Jeg kan varmt anbefale JP’s køreskole. Jens Peder er dygtig og professionel, der sætter elevens behov først. Han er hyggelig og sjov, både at have teori og køretimer med. Han har gjort rejsen til kørekortet sjov og tryg. Super god kørelærer!

Réponse de JPs Køreskole
JP's køreskole er den bedste køreskole jeg kunne have forestillet mig. Både teori timerne og køretimerne er fyldt med god stemning, også selv om man måske selv er nervøs.
Jeg har fået mange gode timer på vejen med alle JP's små sjove historier og anekdoter☺️, og hele vejen igennem en dejlig oplevelse med tid til at snakke bekymringerne og "hvad nu hvis"-erne væk, så man føler sig helt klar til at komme videre.

Réponse de JPs Køreskole
JPs køreskole kan kun anbefales herfra.
Undervisningen tilpasses den enkelte og JP taler, så man kan forstå det. Med omsorg, varme, humor og højt humør bliver det at tage kørekort nærmest en leg.