Aflevering van de fiets door Jeroen in Zwolle was prima. Er werd rustig de tijd genomen om vragen te beantwoorden en uitleg te geven,
Établissement
Changer d'établissementAssendorperstraat 31, 8012 DE Zwolle, Overijssel, NL
Lisez les avis des autres
In de afgelopen weken een aantal keren, zowel voor een eigen fiets als voor een fiets voor mijn man bij Juizz Zwolle geweest. Daar zijn we op prettige wijze door Patrick Veldkamp geholpen. Patrick vro... Voir plus
Contact rechtstreeks met vestiging Zwolle was prettig en goed. Fijn geholpen. Telefonisch bereikbaarheid / communicatie overkoepelende organisatie helaas erg slecht.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
JUIZZ is de formule voor elektrische fietsen. Ontdek het alternatief voor de auto in de stad, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer tot 45 km/uur. Kom langs en maak een proefrit op een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets.
Coordonnées de contact
Assendorperstraat 31, 8012 DE, Zwolle, Overijssel, Pays-Bas
- 038-303 2612
Voldoende uitleg en tijd
Genoeg tijd om alles te vertellen en uit te leggen en snelle afhandeling
Winkel in Zwolle 5 ster / webshop 1 ster
Winkel in Zwolle compenseerde de service (of gebrek aan) die via de webshop vrijwel niet geboden werd. Meerdere keren moeten bellen naar onze order, waarop Winkel Zwolle ons proactief hielp. Een ware 0 naar 100 ervaring.
Winkel Zwolle, Top!!!
Webshop; hoeveel moeite is het om wekelijks statusupdates te geven als de geplande datum niet gehaald wordt? Ik snap dat het allemaal bij de leverancier ligt maar een beetje empathie en verantwoordelijkheid was op zijn plaats geweest.
Snel en toch zorgvuldig alles geregeld!
Snel en toch zorgvuldig alles geregeld! Prima aankoopservice, goed kunnen testen. Daarna in no time alles klaar.
Super service
Super service! We hebben bij Juizz een bakfiets gekocht. Na een duidelijke uitleg over de verschillende soorten fietsen, mochten we uitgebreid proefrijden door Zwolle op verschillende modellen. Hierdoor was de keuze makkelijker en hebben we die met een fijn gevoel gemaakt. Het model was op voorraad in de winkel en hebben ze een paar dagen later al bij ons thuis bezorgd. Ook thuis nog een keer de fiets met de opties van de fiets doorgenomen. Ze nemen uitgebreid te tijd voor de klant. Super tevreden!!!
Vriendelijke medewerkers en goede service
Anderhalf jaar geleden bij Juizz Zwolle al eens een proefrit op een Urban Arrow gedaan. Gister onze Urban arrow Anniversary daar mogen ophalen. Vanaf het begin een hele fijne service. Goede uitleg, meedenken over opties. Alles netjes in orde gemaakt en gecommuniceerd over levertijd (zieke medewerker dus duurde iets langer). En bij het ophalen gezorgd dat we echt veilig de weg opgingen, even oefenen in de winkel met het op de standaard zetten en wegrijden. En het aanbod om als we er niet uitkomen met de zomerhuif, we gewoon even langs kunnen komen voor hulp.
En toen mijn 5 jarige dochter de winkel uitliep en wilde oversteken naar het speelplein, keek een medewerker even mee en checkte bij mij of het echt de bedoeling was.
Aflevering van de fiets door Jeroen in…
Contact rechtstreeks met vestiging…
Fijne persoonlijke service En erg blij…
Fijne persoonlijke service En erg blij met de aankoop van onze fiets.
Professionele organisatie!
Gedegen informatie en advies. Advies ook voor artikelen die ik elders wilde kopen. Mooi.
Veel kennis van zaken.
Professionele werkwijze.
Klantvriendelijke benadering Goede uitleg en ook de tijd hiervoor te…
Goede uitleg en ook de tijd hiervoor nemen. Heel positieve ervaring bij Juizz in Zwolle!
Vandaag onze nieuwe Kalkhoff fietsen…
Vandaag onze nieuwe Kalkhoff fietsen opgehaald bij Juizz in Zwolle. Zeer tevreden mee, de medewerkers van Juizz zijn vriendelijk en hulpzaam, nemen alle tijd voor je en geven goede adviezen. Ook mag je uitgebreid testfietsen. Zeer positieve ervaring en kunnen we zeker aanbevelen.
Erg goede ervaringen met Juizz
Erg prettige en goede ervaringen met Juizz, behulpzame klantenservice en winkel in Zwolle. We zijn erg blij dat we hier onze bakfiets hebben gekocht, goede en duidelijke service.
Great advice and service
Great advice and service, they really make sure you get a bike that suits you.
Hele goede service
Hele goede service, denken mee en zorgen voor een goede oplossing.
Erg klantgericht
Zeer tevreden! Via de site een nieuwe elektrische…
Via de site een nieuwe elektrische fiets besteld, via de mail werd ik tijdig op hoogte gebracht van de voortgang van de bestelling.
Toen de fiets rijklaar stond werd ik netjes gebeld.
De fiets was netjes en er werd goede service geboden omdat er een kleine beschadiging aan de fiets zat.
De medewerkers waren vriendelijk en hebben me goed geholpen.
Zeer tevreden met deze winkel.
Vriendelijke mensen en een goed advies.
Mooie merkfietsen met een perfecte service
Goede advies gekregen van medewerker Jeroen , alle gemaakte afspraken zijn nagekomen .
keurige aflevering met een uitgebreide uitleg .
Zeker aan te raden !!
Fijne service van Juizz Zwolle.
Fijne service van Juizz Zwolle.
Goed geholpen, snelle aflevering en een telefoontje na een aantal dagen om te vragen hoe de aankoop bevalt.
En savoir plus sur les différents types d'avis.