Julias Boutique

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit bedrijf is gewoonweg een enorme oplichtersbende. Product besteld, geld betaald en daarna een zeer afwijkend product gekregen. Klagen heeft niets geholpen. Geld kwijt. Scandal! Advies: nooit maa... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik ben er ingetuimt!!!! Heb niet gekeken naar reviews en zag inderdaad shipping uit china. Wordt laatste keer dat ik iets bestel erg jammer!!!! Gisteren 6-5-2025 mijn oorbellen binnengekregen.... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Dit bedrijf is nep, niks zielig enzo. Ik ben er in gestonken omdat hij door mijn adblocker heen kwam en het net leek alsof hij bij een facebookverhaal van een vriendin zat. Het is gewoon Chinese polye... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Een zogenaamde handgemaakte parelketting gekocht. Vanwege opheffing met 70% korting. Toen ik een track& trace code kreeg uit China vreesde ik al het ergste. Het is echt een heel lelijk plastic pru... Voir plus

À propos de l'entreprise

Coordonnées de contact

Oplichters

Advies: nooit maar dan ook nooit zaken doen met dit bedrijf. Oplichters

24 mai 2025

Lederen jackje besteld

Ik had een lederen jackje besteld. Echter ze stuurden mij een kunsttoffen jasje van plastic of zo iets. Waardelose rommel. Teruggestuurd maar geen terugbetaling ontvangen. Diverse mails omtrent terugbetaling gestuurd. Werden niet beantwoord.
Stelletje oplichters. Koop nooit geen kleding via onbekende sites! Wat een bedrog!!!!

13 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ruilen kan niet als het aanbieding is.

Jurkje besteld. Kwaliteit niks bijzonders en beetje kort. Wilde het ruilen dus gemaild. Ze reageren wel snel dat wel maar je kunt het niet ruilen omdat het een aanbiedingsartikel was. Ja het was wat goedkoper maar nog wel 45 euro. Ze nemen het niet retour!
Ze schrijven dat nergens op de site.
Dus koop daar niks want ook ik had de reviews niet gelezen. Allemaal negatief!

28 mai 2025

Waardeloos

Waardeloos! Helemaal geen leuk boetiekje maar rommel uit China! Trap er niet in! Retourneren op eigen kosten, minimaal 20 euro...

23 mai 2025

Dit is een Fake webshop

Dit is een Fake webshop, pas op!! Je ontvangt na weken een paar goedkope slechte ringen uit China. Als je wilt ruilen moet je het terugsturen naar Azië. Daarna krijg je geen reactie meer. Houden zich niet aan regels. Ook onder de naam Julia’s sieraden en Eva boutique !!Zie ook online reviews- oplichting !!!

2 avril 2025

Alles

Wat ging er mis? Niks is goed. Onze sieraden verkleuren niet nouuuuu echt wel en als je vergoeding vraagt zeggen ze helaas U hebt het gedragen. Ja daar zijn sieraden voor. En dan 15% willen vergoeden. Ik blijf ze mails sturen want ik heb recht op mijn geld. Koop aub niks bij deze oplichters

12 mai 2025

Steronwaardig!

Steronwaardig!
Ik heb te laat de reviews gelezen, en gisteren dus goedkope China-sieraden ontvangen. Rotzooi en echt te triest voor woorden!! Ze hebben er goed geld voor ontvangen. Goed verdienmodel.

7 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

En ook ik ben er ingetrapt

En ook ik ben er ingetrapt. De eigenaren stoppen met hun Boutique...niet dus. Na bestelling en betaling zag ik ook shipment uit China, ik wist direct ik ben opgelicht.
Vond mezelf behoorlijk dom.
Baal als een stekker. Het is echt nepper dan nep, ....
Ze veranderde nu ook van naam zag ik op insta.
Hoe kan je dit bedrijf stoppen?

21 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik ben er ingetuimt!!!

Gisteren 6-5-2025 mijn oorbellen binnengekregen. Echt beschamend! Ik ben voor aangifte! Mijn voorstel, onze krachten gezamelijk bundelen. Ik heb aan hun retourlabel gevraagd geen reactie. Je hebt 30 dg geld garantie, maar als je geen retourlabel krijgt!!!
Plastic schijt. Erg teleurgesteld to say the least

28 avril 2025

Mensen trap er niet in

Mensen trap er niet in, dat heb ik paar dagen geleden wel gedaan. Blijkt uit China te komen, ben benieuwd wanneer ik krijg, op site binnen 2-3dg. Niet dus!!! Wat ik helemaal erg vind, is dat ze foto's gebruiken van echtpaar wat na 30 jaar stopt met atelier en uitverkoop houdt van eigen gemaakte sieraden. Helaas kreeg ik gisteren op Insta hetzelfde te zien alleen andere mensen op foto's en nu Ella's boutique heet. Wat een oplichters. Zo te lezen is er geen hoop op teruggave van je geld. Ik ga voortaan toch maar weer eerst de reviews lezen.

26 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben er dus ook ingetrapt

Ik ben er dus ook ingetrapt. ik ga altijd nog uit van het goede van de mens maar helaas. Ik had de recensies ook moeten checken. To good to be true. Mensen, koop hier niets. Ik moet de ring nog krijgen maar die is ondertussen al 12 dagen in China aan het rondvliegen. Ik heb mijn geld teruggevraagd maar ik betwijfel of dit lukt. Laten we met zijn allen een aangifte bij de politie doen. En nu ligt de website er weer uit en ondergaat zogenaamd een update. Heel bijzonder en helemaal aangezien ik zojuist een soortgelijke mail als ik hier heb neergezet naar hun heb gemaild. Heel apart. Ondertussen heb ik de ring na een dreigement ontvangen en het is prullaria van de eerste klas uit China en zij hebben hun naam weer veranderd in Ella's boutique. Hoelang kunnen deze mensen nog doorgaan? Ik heb aangifte gedaan omdat alles wat zij verkopen nep is terwijl zij anders beweren en een zilveren ring aangeven ipv een blikken ring. Doe ook aangifte tegen deze oplichters.

25 avril 2025

Oplichters

Nep. Net als Evas-boutique en cestlavie-boutique. Ze houden je aan het lijntje met AI mails en je krijgt troep uit China. Als je hierin bent getrapt, doe ajb aangifte zodat ze een zaak tegen deze criminelen kunnen maken.

17 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb mijn bestelling nog niet binnen…

Ik heb mijn bestelling nog niet binnen maar na het bericht van een Chinese bezorger was al duidelijk dat het hier om oplichting gaat en het geen handgemaakte ring uit Nederland is die ik besteld had. Alle andere reviews hier bevestigen mijn vermoedens. Triest.

25 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters, trap hier niet in!

Julia's Boutique is zogenaamd een in NL gevestigd atelier dat "opheffingsuitverkoop" houdt, maar de producten komen in werkeljkheid uit China, het duurt weken tot je je product in huis krijgt, producten zijn van zeer slechte kwaliteit (lijken ook totaal niet op de foto's op de site) en terugsturen is een drama. Eindeloos mailen met "Ella" van de klantenservice die steeds probeert je de producten te laten behouden. Ik wacht nog steeds op een retouretiket. Kortom: trap hier niet in! De site is zo nep als maar kan!
Update 28/04: ik heb eindelijk een retouretiket en het pakket (op eigen kosten) teruggestuurd. Inmiddels ook aangifte gedaan van internetoplichting bij de politie (de website is een en al leugens en de geleverde producten zijn totaal niet wat ze lijken op de website) en nu wil Julia's Boutique mijn teruggestuurde pakketje niet terugbetalen tot ik mijn aangifte heb ingetrokken. Wat ik natuurlijk niet ga doen. Pure chantage van een malafide bedrijf.

24 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Vrees dat ik er ook ingetrapt ben

Vrees dat ik er ook ingetrapt ben. Website zag er goed uit; foto’s van een echtpaar erop… Inderdaad verhaal dat ze stoppen als “atelier”! Erg slecht dit. Hoop dat ze zichzelf nog recht in de spiegel aan kunnen kijken

23 avril 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS
Brede ring besteld zilver met steentjes!
Kreeg het met moeite binnen na vele berichten gestuurd te hebben! Toen ik het eindelijk binnen kreeg zag het er plastic achtig met lelijke steentje het lijkt totaal niet op de ring die ik had besteld. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen.
Voel mij zo in de maling genomen!

14 avril 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus