Banner for Junora

Junora Avis 309

TrustScore 4 sur 5

4,0

Utifrån ett tråkigt utgångsläge har jag fått mycket bra hjälp att bli av med fordon och utrustning från en företagsverksamhet. Har själv ingen vana av att auktionera ut varor så representanternas s... Voir plus

Helheten är klart godkänd. Trevligt bemötande. Dock har ni problem med era telefoner. Musik blandat med engelskspråkighet som talar om att ni inte är anträffbara när man söker er. Åtgärda det snabbt.... Voir plus

1. Enchères en ligne

Junora är marknadsplatsen som förenklar försäljning och köp av fordon, maskiner och redskap. Vi kopplar samman säljare och köpare genom en auktionsplattform som gör det enklare att fatta rätt beslut – oavsett om du vill sälja smart eller köpa tryggt.

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

309 avis

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Dålig kommunikation nå hemskt.....

Dålig kommunikation nå hemskt.....

15 avril 2026

Réponse : Junora

Tack för din feedback. Det är inte vår avsikt att brista i kommunikationen, och vi ser allvarligt på den här typen av upplevelser.

Du är välkommen att kontakta oss på info@junora.se
eller 010-300 22 00 om du vill dela mer information kring ditt ärende.

Veronika - Junora

Jag tycker det gick lite smidigt att…

Jag tycker det gick lite smidigt att handla just det att ni har digitala dokument. Inte för att jag är så glad vid digitala saker men det är smidigt och underteckna och fylla i sen tycker jag det är skönt att jag slipper ligga ute med pengar via fakturan som ni skickar eftersom jag redan har pengar på ett konto hos er. Mycket mycket smidigt. All cred till er det som är lite svårt är att hämta upp grejerna om man bor långt iväg
Mvh: Jonny

14 avril 2026

Réponse : Junora

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplever processen som smidig och att de digitala lösningarna fungerar bra i praktiken.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Oseriöst företag

Jag lade högsta bud på ett objekt där reservationspriset inte uppnåddes. Enligt villkoren är budet bindande i tre dagar. Under denna period har jag inte blivit kontaktad av ansvarig auktionsmäklare trots att objektet varit “under förhandling”.

Jag har själv försökt nå både ansvarig kontaktperson och kundsupport utan att få återkoppling. Det skapar osäkerhet, särskilt eftersom budet är bindande under en begränsad tidsperiod.

Oavsett om affären blir av eller inte förväntar jag mig tydlig kommunikation när en köpare är juridiskt bunden till sitt bud. I nuläget upplever jag processen som otydlig och passiv från Junoras sida.

10 avril 2026

Réponse : Junora

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi förstår att det kan upplevas som otydligt och frustrerande när återkoppling dröjer i en pågående förhandling, särskilt när budet är bindande under en begränsad tidsperiod.

Det är självklart vår ambition att ha en tydlig och aktiv kommunikation i dessa situationer.

Har du frågor kring ditt specifika ärende är du välkommen att kontakta oss på info@junora.se eller 010-300 22 00.

Veronika - Junora

Snabb och korrekt behandling av mitt…

Snabb och korrekt behandling av mitt ärende. Trevlig personal.

19 février 2026

Réponse : Junora

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och hanteringen av ditt ärende. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen – vi hjälper dig gärna i framtiden.

Ta hand om dig!

Matilda, Junora

Om man accepterar ett bud då ska…

Om man accepterar ett bud då ska affären vara avslutad med Junora valde efter accept från Junora av höjning av budet att fortsätta och förhandla med andra det är inte ok.

24 février 2026

Réponse : Junora

Tack för din feedback. Vi beklagar att din upplevelse inte blev som förväntat. För att vi ska kunna titta närmare på vad som hänt i just ditt ärende är du varmt välkommen att kontakta oss på 010-300-22-00 alternativt mail info@junora.se så hjälper vi dig vidare.

Kommer alltid välja Junora

Mycket trevlg och kompetent hjälpsam person som marknadsförde mina varor.

24 février 2026

Réponse : Junora

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både bemötandet och marknadsföringen av dina varor.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Junora – vi hjälper dig gärna igen!

Bra instruktioner

Bra instruktioner, enkelt,att använda.

12 février 2026

Réponse : Junora

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde instruktionerna som tydliga och tjänsten som enkel att använda – det är precis den upplevelsen vi vill skapa.
Varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig med något framöver.

Önskar dig en fin eftermiddag!

Kanon!

Tillmötesgående och mycket bra och ha och göra med..

10 février 2026

Réponse : Junora

Tusen tack för det fina omdömet! Det betyder mycket för oss att du upplevde oss som tillmötesgående och bra att ha att göra med. Varmt välkommen tillbaka!

Ha en fin dag!

Matilda, junora

Svarar inte på följdfrågor på mail.

Svarar inte på följdfrågor på mail.
Jag frågade vad säljaren önskar för pris på en vara som varit ute på två auktioner med låga bud. Nu ligger den ute för tredje gången.
Säljaren hade säkert fått varan såld till mig om han bara vetat att jag varit i kontakt med Junora.
Lycka till med auktionerna. Kommer aldrig bli kund hos er...

2 février 2026

Bekymmerfritt

Bekymmerfritt
Trevligt bemötande av hjälpsam oersonal.

4 novembre 2025

Réponse : Junora

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde både ett trevligt bemötande och hjälpsam personal. Du är alltid välkommen tillbaka!

Önskar dig en trevlig helg Lennart!

Matilda, Junora

Funkar in i minsta detalj

Funkar in i minsta detalj, utan några som helst besvär. Rakt på sak, utan krångel.

4 février 2026

Réponse : Junora

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att allt fungerade smidigt och precis som det skulle. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig i framtiden

Önskar dig en fin dag Johnny!

Matilda, Junora

Först anklagas jag att ha köpt varor…

Först anklagas jag att ha köpt varor och skickar inkasso ..Nu har mitt bolag fått en betalningsanmärkning pga dessa Bedragare!
Falska anklagelser,är det er affärsidé?

29 janvier 2026

Réponse : Junora

Tack för din recension. Vi förstår att situationen upplevs som både frustrerande och allvarlig, och vi tar den typen av synpunkter på största allvar.Det är självklart inte vår affärsidé att rikta felaktiga krav mot någon. Våra ärenden hanteras enligt gällande rutiner och underlag. Om du anser att något blivit fel är du varmt välkommen att kontakta oss, så går vi gärna igenom ärendet tillsammans och reder ut eventuella oklarheter.
Vi är måna om att alla ärenden hanteras korrekt och rättvist.

Önskar dig en fin eftermiddag!

Oseriöst företag!!!

Vann auktion på 3st skurmaskiner och enligt Junoras beskrivning dem var "Använd - i gott skick"
Körde 30mil för att hämta dem och dem saknar delar... en av maskinerna saknade batteri, 2 saknade rondell hållare och sug skrapan och förutom saknade delar en av maskinerna har helt dött batteri trots laddning över en natt.
Väldigt oseriöst av Junora att beskriva objekt som saknar delar som "Använd - i gott skick"
Blev uppringt av en Junora anställd som ville läxa upp hur auktioner fungerar! Har handlat i flera år från Klaravik, Units eller PS. När man kör 30 mil för att hämta en objekt "Använd - i gott skick" då den skall vara i GOTT SKICK! Ej objekt som reservdel eller reparation objekt!

12 janvier 2026

Réponse : Junora

Tack för din feedback. Vi är ledsna över att höra om din upplevelse och förstår frustrationen, särskilt när du har rest långt för att hämta objekten.
Vi tar din feedback på största allvar och ser kontinuerligt över våra rutiner för att säkerställa tydliga och korrekta objektsbeskrivningar.
Ärendet är vidarebefordrat internt och vi arbetar fortfarande med att hitta en lösning.
Tack för att du uppmärksammar oss på detta.

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt

13 janvier 2026

Hej Johan,

Tack för din feedback! Kul att höra att du upplevde allt som smidigt och lätt. Hör gärna av dig om det är något vi kan hjälpa dig med framöver.

Funkade

Allt funkade bra, från budgivning till upphämtningen.

8 janvier 2026

Hej Staffan,

Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerade bra hela vägen. Det är så vi vill ha det! Vi ser fram emot att göra fler affärer med dig i framtiden.

Oseriös sida

Bud togs bort mitt under budgivningen, jag stod med högst bud när det stod att budgivningen var slut därefter kom flera minuter efter ett bud från samma budgivare som tidigare tagit bort ett… oseriöst

15 janvier 2026

Hej

Tack för ditt omdöme.

Vi vill förtydliga att vi inte tar bort bud i en budgivning. Alla bud som lämnas registreras i systemet. I den aktuella situationen lades ett autobud, vilket enligt systemets funktion har företräde framför ett manuellt bud. Det manuella budet finns kvar i budhistoriken, men blir inte det ledande budet.

Budgivningen har hanterats korrekt och transparent. Om du har frågor eller behöver ytterligare förklaringar är du varmt välkommen att kontakta oss på 010-300 22 00 eller info@junora.se , så hjälper vi dig gärna vidare.

Hej Torbjörn,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det gläder oss att höra att din upplevelse av Junora var smidig och positiv.

Önskar dig en fin dag Torbjörn!

Matilda, Junora

Ett riktigt oseriöst företag..

Ett riktigt oseriöst företag..
För mkt lösa boliner…
Ta allt skriftligt…annars blir ni besvikna..
De hugger på slagavgifter å provision.
Är mkt lätt å sälja på blocket eller marketplace på det man får över efter en affär med Junora skojarna…
Pratat med flera de är skolade efter samma bluff försäljning.
Först Charmiga å trevliga i överflöd..
Sen beter dom sig helt osportsligt..
Bill-Solberga

21 août 2025

Hej Bill,

Tack för ditt omdöme! Vi beklagar att du upplevt kontakten med oss på detta sätt. Det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill ge.

Vi vill gärna gå igenom ditt ärende mer konkret för att förstå vad som upplevts som otydligt eller felaktigt. Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt på info@junora.se eller via telefon på 010-300 22 00, så tittar vi gärna vidare på detta tillsammans.

Värdelöst

Värdelöst. Har gamla annonser liggande på blocket. Tar inte bort annonserna när varorna är sålda.
Gör om, gör rätt

4 janvier 2026

Réponse : Junora

Tack för ditt omdöme! Vi ser över rutinerna och jobbar hela tiden med att förbättra detta området. Tack för att du uppmärksammar oss på detta.

funkade perfekt

30 décembre 2025

Hej Göran,

Stort tack för ditt omdöme!

Det gör oss glada att du är nöjd med oss och att allting fungerade perfekt. Varmt välkommen tillbaka!

Christopher - Junora

En savoir plus sur les différents types d'avis.