JuridischForum.be Avis 3

2,8

1. Services juridiques

Informations provenant de diverses sources externes

JuridischForum.be is een online discussie-forum, opgericht in november 2005, waar iedereen terecht kan met vragen over recht en de gerechtelijke instelling

2,8

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

Slechte moderatie

Inhoudelijke commentaar is wisselvallig, maar vaak wel ok.

Moderatie is echter een ramp, waarbij geen tegenspraak wordt geduld Echt kinderachtig. Toevallig ook door de enige persoon die hier een positieve review heeft gegeven, maar dan onder een schuilnaam.

11 avril 2025

Ik verzeker u dat de adviezen die ik…

Ik verzeker u dat de adviezen die ik geef op het juridisch forum volledig gratis zijn. Ze zijn ook steeds doordacht met verwijzingen naar de wetgeving terzake of met verwijzing naar wetenschappelijke artikels. Ik kan u verzekeren dat er meerdere mensen zijn die als ervaringsdeskundigen antwoorden op de meest uiteenlopende zaken. Dat niet iedereen het antwoord krijgt dat hij wenst te horen, ligt misschien aan het feit dat men niet wil luisteren of enkel zijn eigen gelijk wil halen. Toegegeven wij zijn niet onfeilbaar maar dat betekent toch dat wij mensen zijn en mensen kunnen fouten maken. Ik vind het jammer dat enkele mensen hier hun gal spuwen. Dit is hun volste recht, maar misschien kunnen deze kritikasters aangeven wat er precies fout wordt geantwoord. Tenslotte het juridisch forum is volledig vrijblijvend en claimt zeker niet onfeilbaar te zijn. Indien men juridische bijstand wenst, kan men zich best tot een jurist/raadsman wenden en hiervoor betalen. Laat ons niet vergeten dat de adviezen die op dit forum gegeven worden gratis zijn.

7 juin 2022

Te mijden forum....

Al meermaals een situatie uitgelegd op dit forum. Doch de inhoud van de oplossingen laat te wensen over. Het is dan ook gratis advies. Let wel posts weigert men te verwijderen. Kinderachtige commentaren die niets bijdragen, zijn niet vreemd op dit forum. Het lijkt er op dat sommige leden er zelfs plezier in scheppen, in de miserie van anderen! Kan alléén maar de commentaren van hieronder bijtreden.
Hoe ze met 3 negatieve sterren aan 2.8 komen, is mij een raadsel, zou beter -3 (NEGATIEF) zijn....

9 février 2022