Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestel vanaf nu alleen nog maar kleding op Jurkjes.com. Kwaliteit is erg hoog, prijzen zijn betaalbaar, pasvorm stelt nooit teleur en wordt snel geleverd. Is ook makkelijk in retourneren.

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle levering, de trui ziet er chique uit, mooie kwaliteit stof en het kant aan de mouwen maakt het af. Het valt wel kleiner, dus maat groter besteld dan normaal.

Noté 5 sur 5 étoiles

Deze webshop is echt geweldig en te vertrouwen. Ze hanteren een snelle levering. De kleding heeft mooie kwaliteit en de foto’s van de webshop zijn waarheidsgetrouw. Mocht je onverhoopt iets retour m... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

3 zomerjurkjes besteld. Alle 3 erg dun van stof (doorschijnend) en 1 was vrij vormloos dus die heb ik terug gestuurd. Je kunt ook niet al teveel verwachten van jurkjes met deze prijzen maar ik had toc... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes

Informations provenant de diverses sources externes

Welkom bij Jurkjes.com, dé webshop waar je jouw mooiste outfit vindt en waarbij iedere dag nieuwe jurkjes online staan! Wij bieden hét perfecte jurkje aan voor elke gelegenheid! Jurkjes zijn zowel elegant als stijlvol en daarom ook zeer populair als outfit bij speciale- en feestelijke gelegenheden. Wij streven ernaar om van iedere vrouw haar beste kant te laten zien. Cocktailjurkjes, partyjurkjes, galajurken, strandjurkjes, casual jurkjes of business jurkjes, Jurkjes.com heeft ze allemaal! Naast jurkjes hebben wij ook een ruim aanbod in andere items: kleding, schoenen, tassen en accessoires. Zo vertegenwoordigen wij meerdere stijlen waarmee we iedereen kunnen voorzien van de perfecte outfit! Om ons aanbod zo exclusief mogelijk te maken wordt elk item speciaal voor jou met zorg uitgezocht en worden er volgens de laatste trends regelmatig nieuwe items toegevoegd! Daarnaast bieden wij een optimale prijs-kwaliteit verhouding en diverse betaalmogelijkheden. Alles om jouw shopervaring zo makkelijk mogelijk te maken! Heb je enkele vragen of hulp nodig bij het vullen van jouw winkelmandje? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice (klantenservice@jurkjes.com), die elke dag weer klaar staat om jou te helpen. Benieuwd naar onze collectie? Neem dan snel een kijkje op onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Jurkjes.com

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

3,9

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte kwaliteit voor te dure prijzen

Slechte kwaliteit voor te dure prijzen. Retour vragen ze belachelijk veel geld voor omdat het terug moet "naar China", volgens hen. Mja, dat stinkt

18 décembre 2024

Réponse de Jurkjes.com

Hi Elke, we zien dat je onze website verwart met een andere webshop. Onze items worden verstuurd vanuit ons distributiecentrum in Breda, dit is tevens ons retouradres.

Slechte zaak!

Bedrijf is hetzelfde als Modeatelier Noor. Twee (linnen) jurkjes besteld voor mij en iemand anders. Jurkjes kosten per stuk in de sale €30, maar zelfs die prijs zijn ze niet waard. Echt Aliexpress, misschien nog wel slechter.
Wat een soepjurken. Op 1 zat een ‘drukfout’. Die mag retour. De andere jurk past totaal niet en mag ik nu zelf retour sturen naar China tegen belachelijke hoge kosten. Ik ben maar akkoord gegaan met 15% teruggave. Tenminste iets, maar ik zit met een jurk waar ik niets aan heb. Weggegooid geld. Kwaliteit van de jurk is slecht en dun en absoluut geen linnen, model is slecht. Nooit meer!

11 septembre 2025

Hi,
We zien dat je ons helaas verwart met een andere webshop. Onze items worden verstuurd vanuit ons distributiecentrum in Breda, dit is tevens ons retouradres.

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte kwaliteit en slechte klantenservice

De kleding lijkt leuk maar de kwaliteit is erg slecht en de klantenservice daarin ook.

Een zomer jurkje besteld en letterlijk 1x 4 uurtjes aangehad en op verschilden plekken is de stof helemaal aan het pullen gegaan.
Volgens de klantenservice is dit door wrijving en valt dat niet onder een garantie of iets.

Ik heb geen tas of iets omgehad (draag nooit tassen) heb hem letterlijk aangedaan, en lopend naar een bbq feestje geweest waar ik gezellig geborreld en gestaan heb. Toen is die uit gegaan. En dus helemaal onder de pillen.

Enige reactie wat klantenservice geeft is je moet er met een scheermes overheen gaan om het te verminderen….

De stof is super dun en er komen enkel wat vezels los nu ik dat gedaan heb. Jurk is gewoon niet draagbaar ziet eruit alsof het al 100x gedragen en gewassen is.

Dikke duurkoop dus want de kwaliteit is om te huilen.

9 septembre 2025

Bestelling nooit aangekomen

Even geleden wat besteld en kledingstuk is nooit aangekomen, afleveradres komt niet overeen. Via klantenservice moest ik een formulier invullen van DHL, in opdracht van jurkjes.com werd ik geacht hun gegevens in te vullen. Ondernemen zelf geen enkele actie. Kledingstuk nog steeds niet aangekomen en sluiten zelf de case. Maar wel herinneringen blijven sturen. Ontzettend slechte reclame en deze zal ook verspreid worden.

1 juillet 2025

Hi Denise,
Wat vervelend om dat te lezen. Wanneer iemand aangeeft een pakketje niet te hebben ontvangen, doen we er uiteraard alles aan om dit uit te zoeken. We moeten hierbij zeggen dat we hierin wel enige medewerking van de klant verwachten. Voor het onderzoek bij DHL, hebben we namelijk gewoonweg meer informatie nodig.
Doordat je hierin helaas niet wilde meewerken, hebben we het onderzoek niet kunnen voltooien en hebben we geen actie meer kunnen ondernemen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Voor de eerste keer iets besteld

Voor de eerste keer iets besteld. Werd snel geleverd. In het echt komt het overeen met het plaatje. Ook werd geadviseerd een maar groter te nemen, ook dat klopt. Kortom, heel tevreden en zal zeker nog een keer iets bestellen

15 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Keer op keer kapotte jurken geleverd

Ik heb al vaker bij deze webshop besteld. Helaas krijg ik vaak kapotte jurken geleverd. Bij mijn vorige bestelling is een van de jurken 2x omgeruild voordat ik er een kreeg die niet kapot was.
Omdat de jurken er zo leuk uitzien heb ik deze week toch weer een jurk besteld. Helaas is deze ook kapot geleverd.
Ik raad daarom af om hier te bestellen. De kwaliteit is echt heel slecht.

5 août 2025

Leuke jurkjes

Leuke jurkjes, snelle levering, alleen vervelend dat retourneren geld kost en je geen items kunt retourneren die in de sale zijn...

18 juillet 2025

Enorm slechte klantenservice

Enorm slechte klantenservice.
De kwaliteit van de kleding is niet zoals je die verwacht, maar als er iets misgaat kun je naar de klantvriendelijkheid fluiten.

Zending ontvangen die niet compleet was, na wekenlang mailen (aangezien hun reacties minimaal een paar dagen duren en je zelf meerdere mailtjes moet sturen)
geven ze aan niks te doen en sluiten ze de case.

Nog nooit eerder meegemaakt dat een klantenservice zo met klanten omgaat

9 juillet 2025

Ontevreden

- Onjuiste info op website: Pasmaat viel in de realiteit heel veel kleiner uit.
- Sorteerfout: Weinig communicatie waar mijn pakketje bleef. Deze kwam uiteindelijk 3 dagen te laat i.v.m. een sorteerfout. Klantenservice (via FB) reageerde op mijn berichtje, weliswaar meer dan 1,5 dag later.
- Kosten retour: Mocht je niet tevreden zijn, houdt rekening met bijna 6 euro retour kosten (altijd fijn!)….

3 juillet 2025

Aanrader

Goede ervaring met deze website. De bestelling is snel gearriveerd, goede kwaliteit jurkjes.. vele informatie qua maattabel op de website zodat je hoogstwaarschijnlijk niks retour hoeft te sturen.. zeker aan te raden!

1 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle correcte levering. Leuke jurken.

Snelle correcte levering. Leuke jurkjes
Ik heb maat 38/40. Ik moest kiezen tussen 36/38 en 40/42. Dat vond ik heel moeilijk kiezen. Ik koos voor de kleine maat. Die maat viel bij alle 3 mijn bestelde jurken goed.
Maar de taille zit wel wat hoog. Dat was bij de modellen op de foto ook.

30 juin 2025

Super service

Bestel hier vaak jurkjes, rokken en tops
Goede service en goede kwaliteit!
Laatst had ik mn track en trace code nog niet , bericht gedaan heel snel antwoord gekregen en werd meteen uitgezocht!!

16 juin 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Jurkjes zien er leuk uit maar geen fijne stof

Had 3 jurkjes besteld. Zien er zo uit als op de foto's. Pasvorm valt goed (iets ruim). Snel geleverd. Materiaal is wel 100% synthetisch dus enorme zweet stof. Als het 30 graden is doe je deze jurkjes niet aan want na een uur ruik je al naar zweet door de goedkope stof. Ook helaas geen mooie afwerking van de koordjes om het middel. Dit is het geval bij alle drie de jurkjes dus geen productiefout. Heb er maar knoopjes ingelegd om verder rafelen te voorkomen.
Op zich prima webshop en jurkjes maar de stof en afwerking valt tegen. Zou er niet meer bestellen hierdoor.

7 mai 2025

Ik ben fan

Heel blij met de verschillende bestellingen, de "marrit" jurken zijn zo comfortabel en mooi. Prijs/ kwaliteit is super.
Snelle en nette levering.
Ik ben fan.

21 juin 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus