Én ting er selve produktet - altså vinen - som er som den skal være👍🏻 Noget andet, og måske endnu bedre, er leveringen. Det er SÅ perfekt, fleksibelt, og kan tilpasses til præcis det tidsrum je... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk service efter bestilling, 1000 tak til Vibeke! Alle vine jeg har smagt indtil videre har også været helt perfekt, vil sikkert købe igen!
L'entreprise a répondu
Vi købte også "søsteren" Da vi havde smagt den økologiske Pinot Gris vin fra Alsace, købte vi også 6 Gewürsttraminer fra samme vingård. Begge er dejlige økologiske vine til en fair pris og leveret... Voir plus
L'entreprise a répondu
Perfekt service og vejledning Vinen til risalamande skulle i hus. Det blev en Quinta do Vale Meão Vintage Port 2017. Åbnes to timer før servering, blid dekantering. En perfekt smagsoplevelse o... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Østre Boulevard 29, 8930, Randers NØ, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Om du leder efter den næste store bourgogne, en fræk sydafrikansk cabernet franc eller en sylespids tysk riesling, så er Jysk Vin et fantastisk bud. Altid hurtig levering og aldrig nogle problemer.

Réponse de Jysk Vin ApS
pris og kvalitet levede op til forventningerne.

Réponse de Jysk Vin ApS
Vi har altid været meget tilfredse med vinens kvalitet og pris. Desuden super god service

Réponse de Jysk Vin ApS
Jysk Vin har stort udvalg til gode priser og altid hurtig levering👍🏻
Har handlet hos dem masser af gange og det bliver jeg ved med.

Réponse de Jysk Vin ApS
super service og vin :) Jeg har faktisk oplyst forkert leverings address - og jeg fik en venlig kald fra Jysk vin og de fixet problem med deres fragtmand - 10000 tak

Réponse de Jysk Vin ApS
fint udvalg af vin, en god hjemmeside at navigere rundt i. Varen modtaget uden problemer.

Réponse de Jysk Vin ApS
Atter en god dag som kunde hos Jysk Vin. Stort udvalg, gode priser og frem for alt hurtig levering.
Jeg plejer at bestille om formiddagen, og har vinen samme aften.
En enkelt gang var jeg udsat for at en flaske smagte underligt. Jeg ringede straks og fortalte om oplevelsen, og vinen blev krediteret på stedet uden sure miner.

Réponse de Jysk Vin ApS
Rigtig god kundeservice og en fornøjelse at få vinen, som i øvrigt smager fantastisk.

Réponse de Jysk Vin ApS
Jeg fik min bestilling hurtigt selvom det var op til jul og ja den ene vin kendte jeg så ingen overraskelser her men den anden købte jeg på Jysk vins anbefaling og det var en god en af slagsen.

Perfekt service og vejledning
Åbnes to timer før servering, blid dekantering.
En perfekt smagsoplevelse og betjening. Selv fejl på faktura blev rettet ned et smil :)
Kan varmt anbefale Jysk Vin

Réponse de Jysk Vin ApS
En savoir plus sur les différents types d'avis.