Denne virksomhed er i virkeligheden NiceBuy.dk - check anmeldelser her på Trustpilot. Hvis man kunne give 0 stjerner ville jeg gøre det. Har endnu ikke modtaget min vare - og får intet svar når jeg... Voir plus
Lisez les avis des autres
Useriøst firma sender ikke varen bestilt d.27/9 22 og er endnu ikke sendt . Svarer ikke på mail . Så regn ikke med de sender dine vare “Update har lige modtaget min vare men lidt lang leveringstid og... Voir plus
Jeg bestilte min pakke fredag og modtog den tirsdag. Der manglede en enkelt vare og efter et hurtig opkald var min vare på vej... Dagen efter, altså onsdag modtog jeg varen og en lille gave... Top se... Voir plus
Jeg er fint tilfreds med selve handlen og firmaet, varene blev afsendt samme dag som bestil og leveret dagen efter- så det kan ikke være mere effektivt. Produktet til gengæld lever ikke op til min f... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Mågevej 17, 8370, Hadsten, Danemark
- info@kagekastellet.dk
- kagekastellet.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Dårlig service
Har handlet på kagekastellet.dk, og fik varene efter et par dage. Jeg havde bla bestilt farvet marcipan, og da jeg tjekkede varene udløb den ene pakke efter 5 uger og de andre pakker efter 1/2 år. Da udløbsdatoen var kort, skrev jeg en mail til kagekastellet og bad om en ny, da udløbsdatoen var før det jeg havde planlagt at bruge den til. Efter 3 dage fik jeg en mail hvor der stod at jeg skulle have skrevet på min bestilling hvornår den skulle bruges, og så ville jeg have fået en friskere vare. Meget dårlig service!!! Så hvis du har tænkt dig at hande på kagekastellet så husk at skrive at du ønsker friske vare. Jeg handler der i hvert fald ikke igen.
Fuld tilfredshed
Varerne var fuldstændig som beskrevet og set på hjemmesiden og samtidig super hurtig levering. Vil helt sikkert handle hos kagekastellet.dk igen.
Ingen klager
Jeg bestilte min kagerulle den ene dag og havde den allerede 2 dage senere. Der er ingen klager her fra og jeg vil anbefale andre, at handle hos jer.
Den var priæcis som min mand ville have den.
Hurtigt og velgennemført
Jeg modtog forsendelsen som lovet, men en kommentar til de folk der emballerer og afsender varer hos kagekastellet: Man lægger ikke, som i mit tilfælde, bageforme ned i bunden af en papkasse, for derefter at fylde op med !fyldstof" over og ved siden af formene.
Den ene af mine forme havde ubetydelige, men synlige, skader i bunden af den yderste form. Ubetydelige så jeg ikke gad reklamere, men det skyldes vist udelukkende held ved distributionen undervejs.
bestilte mine vare om onsdagen formiddag og havde den allerede om torsdagen , det er nemt og overskueligt at handle ved Kagekastellet,
Spændende og brugervenlig hjemmeside og lynhurtig levering
Jeg bestilte varer på kagekastellet søndag aften sent, tirsdag morgen bankede posten på med dem. Helt i top!
super service massere af lækre produkter
Jeg syntes servicen var kanon god.
De ting jeg havde bestilt kom 2 dage efter jeg havde bestilt dem. Fantastisk siger jeg bare.
God service, hurtig levering!
Jeg bestilte nogle kageforme, som jeg modtog blot 2 dage efter bestilling.
Fin service, også da jeg ringede for at sikre mig at de var på lager.
perfekt julelevering
bestilte "julegaven" lørdag morgen på Kagekastellet.dk efter 4 dages forgæves søgning i butikkerne. Mandag middag kom den med posten. Perfekt!!
God kundeservice
Super service. Personlig kontakt vedr. restorder, super. Hurtig levering.
Uovertruffent!
Jeg er fuldt ud tilfreds med min handel ved Kagekastellet. Ikke noget at "sætte fingeren på" dér. Det er helt sikker ikke sidste og eneste gang, jeg har "handlet" dér. De kan bare deres kram.
I går modtog jeg en pakke fra kagekastellet. Kiggede følgeseddel igennem kontra det jeg havde bestil og det jeg havde fået leveret. Der var en ting der var fejlleveret. Faktura var rigtig nok .Ringede derfor til Jesper, som havde skrevet hans tlf. nr. på faktura. Ingen problem, han sagde, ja det er vores fejl. Allerede i dag har jeg modtaget den rigtige vare. :-) Grunden til at jeg ikke har givet 5 stjerner er, der var noget jeg ikke kunne finde, som jeg gerne ville have købt. :-(
Lynhurtig ekspedition, mails med al ønsket information og varen landede dagen efter!!!
Let og overskuelig webshop med flot udvalg til fornuftige priser - hurtig aktion på ordren, mails med bekræftelse og status på forsendelsen, og så havde jeg det hele dagen efter - ikke sidste gang jeg shopper her.
utolig hurtig ekspedition
Ingen problemer. Alt gik hurtigt og lige efter bogen. Vil bestemt benytte dem igen.
L’expérience Trustpilot