Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor bestelling contact gehad met winkel , hele vriendelijke verkoopster die via de telefoon haar beet probeert te doen om de maten cm door te geven. Ik kreeg er een erg goed gevoel bij om te bestell... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bijzonder aardige en normale mensen...waar vindt je dat nog ! Mooie collectie...ga er erg graag heen voor een positief gesprek en leuke gave mannenmode ! Ga zo door...😉 zware aanrader in het prác... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Wij bieden klanten trendy en kwalitatieve kleding aan voor een leuke prijs. Bij ons kan je online shoppen of bij ons langs komen in onze fysieke winkel in Winterswijk. Leveringen worden binnen 1 werkdag bij jouw thuis bezorgd en vanaf €50,- gratis. Wij geven om de twee maanden een €25,- cadeaukaart aan een willekeurige review schrijver op onze website. Deze winnaar van deze twee maandelijkse Winactie wordt via de mail op de hoogte gesteld. Op deze manier willen wij graag als team de klanten bedanken om jullie tijd te nemen om een review achter te laten. Uiteraard het is ook mogelijk om onze winkel in Winterswijk fysiek te bezoeken en de nieuwste collecties te shoppen. Wij hebben merken zoals: - Superdry - Malelions - Lyle & Scott - Tommy Jeans - Calvin Klein Jeans - Croyez - Presley & Sun - Josh armbanden - Desoto - Mavi - Chasin - Airforce - Aeden En nog veel meer. Wij waarderen het enorm als bedrijf als jij de tijd hebt genomen om een leuke revieuw achter te laten en bedanken jouw daar natuurlijk voor. Namens het gehele team van Kaj Mode Winterswijk

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisch bedrijf met zeer vriendelijk personeel

Fantastisch bedrijf met zeer vriendelijk personeel. Ze staan altijd klaar voor je. Ik heb ze gebeld voor een maat indicatie waarna ze zelfs voor dit afgeprijsde artikel alle moeite namen om dit voor mij op te meten. Ik ben heel erg gelukkig met mijn aankoop. Nogmaals bedankt!

7 avril 2026

Beste kivanc,

Kijk dat is super leuk om te horen! Dankjewel voor jouw tijd en moeite om even deze mooie review te schrijven! Veel plezier met jouw items!

Fijn weekend

^kaj

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijke site om te bestellen

Makkelijke site om te bestellen, snelle en goed bezorging

27 février 2026

Hi Kees,

Super leuk om te horen! Dankjewel voor jouw tijd om deze leuke review te plaatsen. En veel plezier met jouw items.

Fijne avond 🫶

Mooie prijs snelle levering

Mooie prijs snelle levering

10 février 2026

Hi Tarek,

Dankjewel voor jouw leuke review! En leuk om te horen dat jouw items goed bevallen.

Hopelijk tot snel en een heel fijn weekend!

^ Kaj Mode

snelle goede service.

snelle goede service.

23 novembre 2025

Hi Rosie,

Super leuke review! Dankjewel hiervoor en heel veel plezier met jouw items.

Hele fijne feestdagen gewenst namens ons team 🧡

Top zaak !!!

Bijzonder aardige en normale mensen...waar vindt je dat nog !
Ga zo door...😉 zware aanrader in het práchtige centrum van Winterswijk

10 octobre 2025
Avis spontané

Hi Erik,

Wat een ontzettend leuke review !

Altijd leuk om jou langs te hebben in de winkel. Fijne dag en tot snel 😊

Snel verstuurd.

16 décembre 2024

Hi Josien,

Dankjewel voor je leuke review! En fijn dat je tevreden bent. Hele fijne feestdagen gewenst 🫶

Noté 5 sur 5 étoiles

Sehr schöne Auswahl und blitzversand…

Sehr schöne Auswahl und blitzversand nach Deutschland. Empfehlenswert.

19 septembre 2024

Hallo Michael,

Was für eine schöne Rezension!

Vielen Dank für diese netten Worte und einen schönen Sonntag! 🤩

Prima service!

18 septembre 2024

Hi Remco,

Dankjewel voor je leuke review! En fijn om te horen dat je onze service waardeert.

Fijne zondag ! ☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, artikel zoals geadverteerd.

4 juillet 2024

Hi Viyu,

Dankjewel voor jouw leuke review! En bedankt voor jouw order bij onze store!

Geniet van je zondag! En van jouw items 🫶

Snelle service

Snelle service

2 juillet 2024

Hi Jolanda,

Dankjewel voor je leuke review !

Wordt gewaardeerd.

Fijn weekend en veel plezier met jouw items 🫶

Top service

Snelle levering, ondanks een 1e geweigerd melding van post nl, goede prijs en zelfs na app contact zou er zonder kosten nageleverd worden

5 juin 2024

Réponse : Kaj Mode

Kijk Kees! Super leuke review en bedankt dat je even de tijd neemt om deze te schrijven!

Fijne zondag 😊

service met een hoofdletter S

Ik heb hier een tas besteld waarvan het hengsel na twee dagen kapot ging. Contact opgenomen met Kaj Mode en mocht de oude tas gratis retour doen en heb daarna netjes een nieuwe ontvangen. Dat is service met een hoofdletter S! Ben erg tevreden met deze webshop en zal zeker nog een keer bestellen.

6 mai 2024
Avis spontané

Hi Pinar,

Wat een super leuke review! Wordt erg gewaardeerd.

Veel plezier met jouw nieuwe tas en een hele fijne dag !

^

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus