De lekkerste olijfolie en honing zoals je nog nooit hebt geproefd. Over smaak valt te twisten, hier val je achterover van de kwaliteit. Ze willen enkel kwaliteit. Als je een vraag hebt krijg je oo... Voir plus
Lisez les avis des autres
Heerlijke,eerlijke olijfolie en echte rauwe honing. Je proeft de natuur! Verschillende olijfoliën besteld en ook verschillende honingen. Elk met hun eigen specifieke smaak. Breed toepasbaar een... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik bestel de overheerlijke olijfolie regelmatig. Alle smaken. Ook de soorten honing zijn niet te versmaden; je wilt niet meer anders. Het wordt dezelfde dag verzonden en bij aankomst zit er een persoo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heerlijke olijfolie uit Griekenland puur en zuivere olie zacht en heerlijk van smaak. Snel en vriendelijke service. Zeker aanbevolen om te doen.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
EERLIJKE, EERLIJKE, GEZONDE OLIJFOLIE - Onze hoogwaardige, onbespoten olijfolie komt direct van kleinschalige boeren uit de wereldbekende prestigieuze olijfolieregio rond Kalamata, Peloponnesos, waar eeuwenoude tradities en een ideaal klimaat samenkomen voor de allerbeste olijven. Onze olijfolie is niet alleen heerlijk en zuiver, maar ook een bewuste keuze voor gezondheid en duurzaamheid. Vrij van bestrijdingsmiddelen en vol van smaak, gezonde vetten, antioxidanten en polyfenolen – precies zoals de natuur het bedoeld heeft. Wij geloven in een eerlijke prijs voor iedereen. Daarom betalen wij onze boeren een rechtvaardige vergoeding voor hun vakmanschap en harde werk. Tegelijkertijd houden we de prijs voor jou als koper verrassend laag – veel lager dan wat andere aanbieders vragen voor kwalitatief gelijkwaardige olijfolie. Zo maken we niet alleen de boeren blij, maar ook jou. En zeg nou zelf: goed eten smaakt nóg beter als het ook goed voelt. Goede olie, goede prijs, goede karma! Ervaar de rijke, volle smaak van onze olijfolie en proef het verschil. Puur, gezond en met respect voor zowel natuur, de makers als de liefhebbers.
Coordonnées de contact
van Hasseltkade 4 , 6211cc, Maastricht, Pays-Bas
- kalamatakarma@gmail.com
- kalamatakarma.com
Les gens ont aussi consulté
De olie werd super snel geleverd
De olie werd super snel geleverd, zit in een mooi blik en het belangrijkste is, hij is super lekker, meteen geproefd met een stukje brood !

Réponse de KALAMATA KARMA OLIJFOLIE
Heerlijke eerlijke super olijfolie…
Heerlijke eerlijke super olijfolie ontvangen. Echt top!

Beste olijfolie
Beste olijfolie, zo puur van smaak echt zalig! Dat kun je hier nergens kopen en zeker niet voor deze prijs. Bestelling geleverd met een persoonlijk kaartje!
Wat een service ❤️

Beste olie ooit
Super service, makkelijk bereikbaar
Het product ziet er zeer mooi uit echt een aanwinst voor elk aanrecht en wat de olie zelf betreft kan ik niet anders zeggen dan dat ik nog nooit zo lekkere olie geproefd heb.
Daartegen valt elke supermarkt olie in het niets.

Réponse de KALAMATA KARMA OLIJFOLIE
En savoir plus sur les différents types d'avis.