Vi har haft den hyggeligste aften, både børn og voksne! Om aftenen gjorde Natascha hele vores aften fuldendt!!! Hun er guld værd!!!!❤️ Tusind tak for os!

Vi bliver mødt af et oplagt personale, der sprudler af imødekommenhed. Vi får anvist et bord som er yderst elegant minimalistisk pyntet, hvilket iøvrigt er et gennemgående træk gennem hele restaurant... Voir plus

Bestilte meniurestegt havtaske med kartofler, gulerodspure, svampe og hvidvinsauce. Der blev ikke oplyst at "hvidvinsaucen" var kogt på skaldyr før vi bestilte! Jeg har skalddyrsallergi. Tjeneren ment... Voir plus

Fantastisk beliggenhed!!! Glimrende mad! Sjovt nok er der næsten altid stor forskel op deres isdesserter og creme brulee. Muligvis fordi de er lavede af forskellige kokke og fordi de muligvi... Voir plus

3,8

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

Nedladende behandling

Vi var et selskab på 14 personer der havde bestilt bord til frokost en lørdag. Der var mange ankepunkter, men fremfor alt stod vi, efter frokosten, tilbage med en følelse af at være uvelkomne, at blive talt ned til som børn af "kromutter"og blive betjent af et uvidende personale, der ikke kendte noget til maden eller drikkevarerne på det beskedne menukort.

29 mai 2018

Farvel

Guldbryllup, 100 gæster, dyr menu....
Kedelig og enkel bordpynt med enkelte afslørende blomster der skriger til den næste..
Godkendt forret.
Hovedret averteret med speciel fedtmarmoreret Weber stegt oksefilet, der serveres på fade med eet stykke #pålægger# tyndt oksekød. Jeg tog 2 stykker og blev bedt om at returnere det ene, da der ellers ikke var kød til hele bordet, uden reaktion fra servitrice der stod og ventede på et tomt fad. Det tynde stykke kød smagte ok, sammen med dåse karotter, champignoner, broccoli, sovs og kartofler. 2. servering gentog seancen, så der var rigelig plads til desserten med Vanilleis, små stykker jordbær og blødende chokoladekage..... så blødende at de fleste tallerkener fløde i chokoladesauce fra den sammen faldende chokoladekage.

Tallerkner blev fjernet inden kaffen, men resten af brugt skulle stå og skrige ulækkert på bordene hele eftermiddagen, indtil natmaden skulle indtages. Natmaden bestod af lunken biksemad, og næsten kolde røde pølser til børn.
Kæmpe skuffelse, og vi er mange der ikke selv vil holde fest på Kammerslusen med dette koncept af Jønnes dinner.

22 juin 2015