VVS Søberg A/S Avis 6

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

6 avis

Søberg har installeret fjernvarme hos…

Søberg har installeret fjernvarme hos os. Fantastiske folk og super professionelle. Robert installerede fyret. Flot arbejde, og Amir og Morten har været meget hjælpsomme i bortskaffelse af de gamle units.
Tusind tak for al hjælpen🙏
Mvh Ann-Lis Varming, Bagsværd

3 mars 2026

Vi ringede til vvs Søberg

Vi ringede til vvs Søberg, fordi vi pludselig ikke havde varme og de bad om billeder af vores anlæg som de fik, og de påstod at grunden til vores varme ikke virkede var at vores termostat var forældet og vi fik et pristilbud på udskiftning af nyt til 9000kr som vi så takket ja til, men aftaler at når vvseren kommer her ud skulle de lave en fejlsøgning inden de begyndte med at skifter det ud, da jeg gerne ville være sikker på at problemet realt er termostaterne. Vvserne L..e som kommer her ud installer det nye termostat og går igen. Jeg går ud fra at han har lavet en fejlsøgning af anlægget inden han påbegynder installation, og han siger at nu skal vi give det 2-3 dage og det ville virker inden for 2-3 dage. Det gør det så ikke og de skifter andre dele ud og jeg ender med at få en regning på omkring 20000kr, som jeg ikke har godkendt, udover det virker mit gulvvarme IKKE, ikke nok med at jeg har fået en regning på noget som de ikke har udredet, påstår de at mit gulvvarme virker så de LYVER. Jeg starter så en sag hos ankenævnet , hvor de sender en anden vvser ud som fastslår at mit gulvvarme IKKE virker. Så min anbefaling til alle jer der også er blevet snydt af vvs Søberg, det kan svare sig af gå til ankenævnet. Og nu går jeg så vider til domstolen, da dette er under al kritik. Det kostede mig kun 400kr at starte en sag hos ankenævnet som jeg så har fået tilbage igen efter sagen blev afsluttet.

1 novembre 2024

En helt fantastisk service har vi fået

En helt fantastisk service har vi fået. Fik sat nyt gasfyr og varmtvandsbeholder op, på kun 5 timer var det klaret. Et par småting skulle lige laves og der fik vi også hurtig, venlig og god hjælp så alt var startet op på rigtig kort tiden.
Prisen på overslaget blev også overholdt og arbejdet de lavede var rigtig fint, Søberg fjernede det gamle fyr og varmtvandsbeholderen og tog alt emballagen fra det nyt fyr og varmtvandsbeholder med.
Det eneste lille minus var at vi fik leveret det nye gasfyr og varmtvandsbeholder sent om aftenen dagen før det skulle sættes op, faktisk sov vi da det blev leveret uden for og det havde vi intet fået at vide om, naboen var over ved chaufføren og klage over støjende kl.23,30 fordi hans børn ikke kunne sove, selv blev vi lige forskrækkede over den pludselige aktivitet, da vi ikke var blevet informeret om at der ville komme en levering denne aften.

31 juillet 2023

VVS Søberg skulle have leveret og…

VVS Søberg skulle have leveret og installeret en varmepumpe d. 11 januar 2023, men meddeler ugen før at de ikke kan. Efter lidt skriveri frem og tilbage samt et par telefonsamtaler, så er der herefter total "radiotavshed" fra deres side indtil at de uden aftale og uden advis levere en varmepumpe midt i min indgangsvej d. 14. april 2023, 3 måneder senere end aftalt. Det kan man da ikke kalde professionelt, men derimod mangel på omtanke. Man kan jo ikke bare sætte en varmepumpe på en privat grund uden tilladelse fra ejeren
Efter at jeg kraftigt have gjort dem opmærksom på, at varmepumpen var uønskelig på min grund, og at den var placeret således at den hindrede adgang til huset, lykkedes det efter lidt sværdslag, at få dem til at fjerne varmepumpen, men henvisning til at hvis de ikke fjernede den så satte jeg den ud på vejen.
Så alt i alt kan jeg jo ikke give en særlig høj karakter for deres håndtering af sagen.

Kim Bruun Petersen

14 avril 2023

Aftale overholdt

Jeg ville gerne give alle stjerne, men der er ting som ikke gør det muligt.
Aftale lavet pr. tlf hvor jeg oplyser om tidligere uheldige oplevelser i andet firma.
Derfor havde jeg forventet at en forholdsvis lille rep af varmepumpe temp. føler ville medføre en regning på den tid der var brugt.
Søberg oplyser ikke på forhånd man har en form for “fastpris” og derfor bar jeg overrasket over regningen.
Hvis man informere om dette på forhånd, så ville det være nemmere som forbruger at forstå dette og ikke efter man har fået udført - perfekt - arbejde.
Mail er sendt til virksomheden og svar er modtaget retur.

17 août 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit