Kandarah Avis

4,6

Super kwaliteit brillen thuis zijn ze er allemaal fan van en wil zelf elke kleur heb er ondertussen al 6 zeker aan te raden en past bij iedereen

Kandarah.nl – Jouw betrouwbare specialist in brillen Bij Kandarah.nl vind je een mooie collectie kwalitatieve brillen die perfect passen bij jouw stijl en behoeften. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het eenvoudig is om jouw ideale bril te vinden. Bestellingen worden snel en zorgvuldig verwerkt, en de klantenservice helpt je graag met persoonlijk advies en vragen. Wat Kandarah.nl uniek maakt, is de combinatie van kwaliteit, betaalbaarheid en persoonlijke service. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle zonnebril, een praktische leesbril of een trendy montuur, bij Kandarah.nl ben je aan het juiste adres. Kortom, Kandarah.nl is betrouwbaar, klantgericht en biedt uitstekende service. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een bril!

4,6

Demande des avis aux clients

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

betrouwbaar en snelle levering

betrouwbaar en snelle levering, wat wil je nog meer. Ik had op woensdag rond 22:00 s'avonds nog mn bestelling geplaatst, en vrijdag om 13:00 was hij al geleverd.

4 juillet 2025

Réponse de Kandarah

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent Amira!

Fijn dat alles naar wens was, Veel plezier met je aankoop!😊

Aanrader

Snelle levering, goede communicatie, netjes ingepakt en lief persoonlijk berichtje erbij als extra.

16 juin 2025

Réponse de Kandarah

Dank je wel! Fijn dat alles naar wens was 🙌🏼 Veel plezier met je aankoop!

Top kwaliteit!

Communicatie was perfect! De kwaliteit van de bril is ook uitstekend. Zoals eerder benoemd wordt er goed met de klant gecommuniceerd. Ook krijg je veel complimenten dus ik raad het zeker aan dit product te bestellen

5 juin 2025

Réponse de Kandarah

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 😊

Bedankt voor je mooie woorden over onze service en de bril. We vinden het super om te horen dat je veel complimenten krijgt daar doen we het voor! Als je in de toekomst nog vragen of wensen hebt, staan we altijd voor je klaar. Veel plezier met je bril!

Super tevreden over mijn bestelling!

De levering was snel en tot mijn verrassing zat er zelfs een extra item bij – gewoon, omdat het kon. De service is uitstekend: vriendelijk en klantgericht. De kwaliteit van de producten is ook echt goed. Mooie modellen, en ze zitten perfect.

29 mai 2025

Beste klant,

Superbedankt voor je bestelling van 5 brillen! We vonden dat daar wel een extraatje bij hoorde gewoon, omdat jij zo’n toffe klant bent. Veel plezier ermee!

Groetjes,
Team Kandarah