2,0

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,0

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Na 3 weken nog steeds mijn bestelling…

Na 3 weken nog steeds mijn bestelling niet te hebben ontvangen, nam ik zelf contact op met de klantendienst. Gaven telkens zeer weinig feedback en dit bleef maar aanslepen. Na heel veel mails van mijn kant later, heb ik mijn geld dan uiteindelijk maar terug gekregen. Heel onbeleefde klantendienst en vooral niet hulpvaardig. Ik zou hier niet meer bestellen.

6 décembre 2023

6 weken niet kunnen poepen

Mijn vriendin is zot van een bepaalde parfum die ik bij de kapper kocht. Ze wordt er botergeil van. Ik heb die dus opnieuw besteld bij kapperssolden, maar mijn bestelling kwam maar niet toe. Na 6 weken contacteer ik hen met de vraag waar die poepparfum blijft, antwoorden ze doodleuk dat hij uit voorraad is. Bedankt om me daar zelf van op de hoogte te brengen, hé! Ik loop hier nu al 6 weken rond zonder te kunnen poepen. ZWAAR LEVEN!

24 mai 2023

Afzetters laat je niet vangen !

Zelf niet 1ster waard , tondeuse besteld problemen mee gehad terwijl deze bijna niet gebruikt is geweest , om deze terug te sturen op garantie mocht ik de zending zelf betalen en dan willen ze jou nog laten betalen voor een reparatie die niet mogelijk kan zijn bij een nieuw toestel

13 novembre 2021

Valse beloftes en geen service !

Ik zou iedereen afraden om hier te bestellen. Zowel service als materiaal is prul. Betere service bij kapperskorting . Com of bij elk andere firma. Daarbij nog eens super onbeleefd! Nog nooit mee gemaakt

11 janvier 2021

Vlotte service (garantie)

Iets aangekocht, 3 maanden later ging het apparaat (trimmer WAHL) uit het niks uit en starte nauwelijks. Ik heb contact gelegd met de klantenservice en teruggestuurd naar Kapperssolden zelf in Nederland (kosten waren wel voor mij). 2 weken later kreeg ik mijn apparaat terug in de bus met een mededeling dat deze gerepareerd was. Zeer content van deze vlotte service!

3 décembre 2020

Aanrader!!

Scherpe prijzen, customer service gemakkelijk bereikbaar en supersnelle levering. Ik hoop dat ik hier nog lang kan bestellen. Aanrader!!

27 novembre 2020

Scam

Scam. Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Vermijd dit bedrijf aub.

21 juin 2018

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit