I bought a lovely bathrobe at Magazin Store in Arhus as I felt the fabric and felt in love immediatly. Back at Home the hook on the top collapsed with the first hang up. Great dissapointment. But wh... Voir plus
Virkelig gode og effektive produkter. Har rosacea, men den forsvinder når jeg bruger velvet daycreme. Jeg er kæmpefan
Som altid de dejligste produkter og skønne dufte! 😍 Hurtig levering og gode priser til klubmedlemmer. Min seneste ordrer indeholdt bl.a. ansigtsolien LIGHT, som jeg ville begynde at bruge til min af... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bruger næsten alt fra Karmameju. Renseprodukter, serumog bb creme. Aldrig været så tilfreds med andre produkter. Har brugt Karmameju i flere år. Min hud syntes godt om produkterne.
Informations provenant de diverses sources externes
Ved brug af de fineste rene & naturlige aktive ingredienser, skaber KARMAMEJU himmelske skønhedsprodukter. Køb online, Gratis fragt i december for ordre til Danmark
Danemark
- karmameju.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Produkte machen einen guten und hübschen Eindruck
Gut verpackt und die Produkte machen einen guten und hübschen Eindruck! Leider hat die Bestellung, anders, als auf der Webseite angegeben zweieinhalb Wochen gedauert, so dass die Geschenke zu spät ankamen, aber es gefällt mir so gut, dass ich sie behalte-deshalb einen Stern Abzug.
Hurtig levering på trods af Black Friday
Jeg bestilte mine varer på Black Friday. Jeg modtog dem allerede onsdagen efter. Det er godt nok hurtigt. Samt jeg fik lige fyldt mit lager op, af deres Hero 02, som er min absolutte lifesaver. Den har gjort store underværker på huden i mit ansigt, og kan varmt anbefales.
Blev anbefalet Karmameju og blev…
Blev anbefalet Karmameju og blev absolut ikke skuffet tværtimod skønne luksus produkter og elsker at blive belønnet med full size ekstra produkter ❤️
Glæder mig til at prøve mere
Alt godt
Jeg har handlet og brugt jeres produkter i mange år. Købt mange bløde ting som gaver til jul og fødselsdag. Da jeg er blevet afhængig holder jeg selvfølgelig altid øje når der er tilbud❤️
Hurtig levering af de altid fantastiske…
Hurtig levering af de altid fantastiske produkter.
Dejligt og nemt
Dejligt og nemt at købe som klubmedlem. Får virkelig gode benefits/ produkter gratis med i købet.
Fin hjemmeside og let tilgængelighed…
Fin hjemmeside og let tilgængelighed til varebestilling
Normalt meget begejstret..
Normalt meget begejstret... men ansigtsbørsten taber hårene ??....og den har ikke været i brug særlig mange gange. Alt for dyr til sådan en

Réponse de Karmameju
Altid lækre præparater
Altid lækre præparater. Elsker jeres duft og olierne er gode, da de trænger godt ind og fedter ikke .
Hurtig bestilling og levering
Hurtig bestilling og levering!
Dejlige produkter 😊
En helt fantastisk kundeklub
En helt fantastisk kundeklub, som jeg på det varmeste anbefaler! Derigennem er der mange muligheder for at nyde endnu flere af Karmamejus lækre, sansevækkende produkter.
Karmameju har de lækreste produkter
Hurtig betjening og super lækre produkter - Karmameju skuffe aldrig!
Nemt og bekvemt
Nemt og bekvemt at bestille produkterne.
Samme blev afskibet og modtaget som lovet.
Ingen problemer.
Hjælpsom og faglig kompetent
Jeg oplevede stor hjælpsomhed ift en handel - og fin guidning til de rette produkter
Opdagede produktet i min gruppe på FB…
Opdagede produktet i min gruppe på FB om Rosacea og Hero 2 er et super godt produkt
Og firmaet har gode priser og hurtig levering
Eminent hurtig levering
Eminent hurtig levering og altid kompetent kundeservice-hjælp.