Kärnfull Energi | DK Avis 289

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode mennesker som leverer god energi, både på den ene og den anden måde ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg skiftede fra ét af unævnelig el-leverandører , over til Kärnfull Energi og fik styr på regningerne og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skiftede til karnfull.dk, sidste år hvor jeg både brugte el privat og i virksomhed. karnfull.dk sørgede for alt, og det fungerede perfekt. Kort efter solgte jeg og købte hus, også her virkede alt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Udemærket tilfreds. Har været tilknyttet et års tid nu. Jeg viser samtidig min modstand imod afbrænding af sunde gode træer i Europas og Amerikas skove. Det uetisk, klimafjendtligt og smådumt. Den grø... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Kære alle; Som ikke aftager, er jeg ærgelig over at opleve den modstand som medierne formår at “piske” så vigtig et forsyningsspørgsmål op i befolkningen, ja, i sådan størrelsegrad. Ro på venner…... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'électricité
  2. Production d'électricité
  3. Fournisseur d'énergie

Écrit par l'entreprise

Kärnfull er Danmarks eneste elselskab med 100% atomkraft og arbejder for at fjerne forbuddet mod atomkraft - så vi kan bygge danske atomkraftværker. Vi kæmper for stabile og lave elpriser og uforstyrret natur. Vi sikrer at vores kunders elforbrug er bakket op af produktion på svenske atomkraftværker. For hver kWh vores kunder køber donerer vi penge til videnskab og innovation. Landsdækkende medier som TV2 og DR har dækket vores arbejde for atomkraft i Danmark. Du kan finde mediedækning på Google eller på vores Facebook: https://www.facebook.com/karnfull.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Varmeste anbefaling... 👍

Jeg kan uden tøven give mine varmeste anbefalinger.. Uden tvivl det bedste el-selskab og mig bekendt det eneste der reelt er grønt. 💚

El-regninger der er til at forstå og upåklagelig service, ved personlig kontakt.

Stor tommel op herfra..👍👍👍

Karsten Drøjdal

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Tak for de varme ord og anbefalingen. Det glæder os, at du er glad for vores personlige service og finder regningerne overskuelige.

Super service og initiativ

Super service og initiativ, dejligt man kan abonnere på fornuft og ovenikøbet spare en skilling.
Tak for god betjening og ren samvittighed.
Ole

28 novembre 2023

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Mange tak for de pæne ord. Vi er glade for at kunne levere en løsning, der giver mening både for samvittigheden og pengepungen.

Strøm for en god sag.

Har kun gode oplevelser med kärnfull, både hjemme og i vores sommerhus. Gennemskuelige regninger og strømpris der svare til dagsprisen.

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Tak for de pæne ord. Det glæder os, at vores setup fungerer godt i både hjemmet og sommerhuset.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er nemt at skifte til ren…

Det er nemt at skifte til ren kernekraft.
Regningen er nem at forstå,de har prismatch på el.
Mit skift til kärnfull har jeg bestemt ikke fortrudt

9 janvier 2024

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Tak for de pæne ord. Det glæder os, at overgangen til os har været en positiv oplevelse, og at vi lever op til dine forventninger.

Jeg støtter kernekraft

Altid en venlig medarbejder og ingen telefonkø. Kan varmt anbefales.

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Tak for anbefalingen. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service.

For vore børns skyld!

Med Kärnfull baner vi vejen for vore børn, børnebørn, oldeb...
Atomkraft er vejen frem. Så kan naturen og vi mennesker og dyr, komme tilbage til fremtiden, I nyere version!.👋☺️👌

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Tak for de pæne ord! Det glæder os, at du deler vores vision for fremtidens energiforsyning og de perspektiver, det bringer for de næste generationer.

Billig og overskuelig regning

Hurtig og personlig service. Billig og overskuelig regning med kun et lille tillæg oven i engros-prisen. En praktisk måde at støtte atomkraft.

27 novembre 2024

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Tak for de pæne ord. Det glæder os, at du er tilfreds med vores service og priser, og vi sætter pris på din støtte til vores arbejde for kernekraft.

Ren strøm

Ren strøm, god kundeservice og god pris. Jeg skifter helt sikkert ikke tilbage til de selvudnævnte "grønne" firmaer som leverer strøm fra vejrafhængige og kulsort producenter.
Mange flere burde støtte op om Kärnfull!

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Tak for de pæne ord og opbakningen. Vi sætter stor pris på, at du støtter op om vores mission.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kärnfull er et fantastisk elselskab

Kärnfull er et fantastisk elselskab, med en let forståelig faktura og lave priser. At selskabet garanterer indkøb af certifikater på el fra svenske kernekraftværker og vi som kunde betaler et lillebitte beløb til at fremme brugen af kernekraft er endnu et plus! 👍 Vi har været kunde siden foråret 2023, det var let at skifte selskab og vi har sparet mange penge.

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Mange tak for de pæne ord! Det er en fornøjelse at høre, at vores model og priser lever op til forventningerne.

Kære alle

Ro på venner…
Lad os nu være ærlig og tale på rette fod om vores tiltro eller mistro til omhandlende uroligheder i god dansk demokratiform.
Det tror jeg helhjertet er vejen frem til selvforståelse og fred i sindet.

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Tak for dit indspark og de 5 stjerner!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er den reneste energikilde

Det er den reneste energikilde.
Jeg bidrager til indførelsen af kernekraft
så vi kan få vores natur tilbage.
Det er overskueligt at forstå afregning.
Der er ingen uforudsete udgifter.
Altid hurtig hjælp hvis man har spørgsmål. Alle burde tilmelde sig her.

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Tak for de pæne ord og den stærke opbakning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prisen og den detaljerede…

Prisen og den detaljerede udspecificerede regning hver måned er bare så fin. Man er aldrig i tvivl om hvad man betaler for. Jeg har sparet mange penge i forhold til mine tidligere leverandører, og påstande om det modsatte passer ikke. Men er man i tvivl vil jeg anbefale at man selv beder om et tilbud, en ting er sikkert, man bliver ikke overrendt af smarte sælgere, fakta er som fakta er og der er intet pres.

1 novembre 2024

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Mange tak for din feedback! Det glæder os, at du sætter pris på vores kundeservice.

Vi er glade kunder

Vi er glade kunder, det fungerer, det er nemt at skifte fra det gamle selskab. Det er dejligt at kunne vælge at støtte op om sin holdning om grøn sikkert energi fra kernekraft.
Efter 2 år hos dem har vi også anbefalet den til andre og fået en bonus for dette 😃😉 👍

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Mange tak for den fine anbefaling! Vi er utroligt stolte over at have jer som loyale kunder.

Altid 5 stjerner værd.

Altid 5 stjerner værd.

Jeg har aldrig oplevet nogen problemer og det ærgrer mig da at der er nogle typer der giver dårlige anmeldelser af Kärnfull Energi | DK baseret på uvidenhed om en ægte grøn og co2 fri fremtid.
Det er klart det bedste energi selskab i DK og så støtter det den eneste energiform der er værd at bruge.

28 décembre 2023

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Tusind tak for den flotte opbakning og din tillid til os! Vi sætter stor pris på din støtte til kernekraft som en afgørende energikilde.

Kan varmt anbefale Kärnfull

Kan varmt anbefale Kärnfull, fornuftige el priser fra den helt rigtige leverandør af grøn energi👍

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Mange tak for din anbefaling! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores priser og din oplevelse hos os.

Kæmpe anbefaling

Konge kunde service gode priser og dejligt at støtte op om kernekraft.

4 novembre 2024

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Tak for den flotte anbefaling. Det glæder os, at du er tilfreds med både vores priser og kundeservice.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev træt af de høje regninger der… Og uoverskuelige regninger

Jeg blev træt af de høje regninger der løber løbsk ved Nordlys og ville ikke støtte det bedrag med solcelleparker og vindmøller der ødelægger god landbrugsjord og natur, jeg valgte Kärnfull, og er rigtigt godt tilfreds, og så er der en del sparet kan jeg se på mine opkrævninger og føler jeg støtter et godt formål.

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Tak for din feedback. Det glæder os, at du har fundet tryghed i vores priser og er tilfreds med dit valg af selskab.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, overskuelig regning og ingen klumper i strømmen (ironi kunne forekomme)

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Tak for den humoristiske anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med både overblikket og vores service.

Hurtigt og hjælpsom kundeservice

Hurtigt og hjælpsom kundeservice, jeg kan kun anbefale Kärnfull

28 août 2024

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Mange tak for din anbefaling! Det glæder os, at du er tilfreds med vores service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Suverænt el-selskab med grøn sidegevinst

God service og altid nemme at komme i kontakt med. Endvidere støtter man en god grøn organisation, der ønsker at implementere den eneste rigtige grønne energiløsning - ATOMKRAFT❤️

11 septembre 2024

Réponse de Kärnfull Energi | DK

Mange tak for de varme ord og opbakningen til sagen! Det betyder meget for os, at du værdsætter både vores tilgængelighed og visionen for fremtidens energi.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus