⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig god oplevelse med Kartotek Copenhagen. Lækre produkter samt et virkelig godt udvalg på hjemmesiden.
Hurtig afsendelse og fin håndskrevet note vedlagt. Jeg er blevet fast kunde ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Aucune trace de demande d’avis
Super oplevelse - hurtig levering og alt var som det skulle være
Min bestilling ankom super hurtigt og var klart pakket med kærlighed. Var egentlig bare på udkig efter en notesbog, som opfyldte nogle specifikke behov, men jeg kom også derfra med en mors dags-gave, som jeg glæder mig til at overrække :)
Virkelig god service 👌🏻
Hurtig på mail og levering 🏃🏻♀️
Fantastiske produkter. Perfekt service. Hurtig levering. Anbefales herfra
Har bestilt to gange derfra. Begge gange er pakken kommet dagen efter! :-) Har ligeledes bestilt fra Kartoteks eget mærke begge gange. SUPER kvalitet på kalenderen og bogen.
Ved anden bestilling var der sågar en håndskrevet note samt en ekstra kuglepen som tak.
Virkelig fin service. Giver mig kun lyst til at bestille derfra igen.