Katspullen Avis 6

2,3

2,3

Bas

Oplichting!

Ook ik heb dezelfde ervaring als vermeld in onderstaande reviews. Voerbak met chip gekocht, dacht ik, maar beschrijving op de site was anders, dan dat er geleverd werd. Teruggestuurd en sindsdien is het stil. Er wordt niet meer gereageerd en geld wordt niet teruggestort.

1 octobre 2025

Ik maakte exact hetzelfde mee als de…

Ik maakte exact hetzelfde mee als de eerdere reviews! Oplichters en afzetters zijn het.
Bestelling niet conform uitleg op de website en beschadigd. Eens teruggestuurd geen enkele reactie of respons meer gekregen.

1 août 2025

Oplichters!

Zo te zien ben ik niet de enige, voerbak met chip gekocht €79,90 toen ik de bak binnen kreeg zag ik dat hij niet met chip werkte, ik kon hem terugsturen maar dan moest ik wel zelf verzendkosten betalen. Binnen 1 dag retour gestuurd €8,25 armer maar de bak was retour. Daarna werd het stil bij Katspullen, het is nu bijna een maand geleden dat de bak retour is gegaan maar nog niets vernomen, ik heb al diverse mails gestuurd maar dit mag niet baten. Grappige is dat deze bak ook te koop is op Amazon voor €35!!!
Denk dat het een bezoekje aan de politie wordt voor aangifte, belachelijk dat zoiets nog bestaat, dropshipping ok maar niet terugbetalen, dat kan niet door de beugel.
Al die tevreden klanten op de website, dikke....

14 août 2025

Oplichters

Oplichters! Koop hier niets! Je ontvangt incomplete producten en daarna krijg je je geld niet terug. Het lijkt een NL winkel, maar je krijgt troep uit China.

14 août 2025

Onbereikbaar en geld pas na aangifte terug!!

Ik heb 2 voerbakjes besteld, maar ivm een fout op de website voldeed het product niet aan omschrijving (werkt niet op chip maar op beweging, dit is inmiddels op de website veranderd). Na heen en weer gemail de bakjes retour gestuurd. Eenmaal retour nog 1 keer een bericht ontvangen dat ze gingen kijken of het product in nieuwstaat was en dat de terugbetaling tot 7 werkdagen kon duren. Vanaf dat moment niets meer gehoord. Mijn geld nog steeds niet terug, de verzendkosten van het retourzenden niet en geen bakjes.. Krijg geen reactie op mail en telefoonnummer werkt niet!! Denk dat dit oplichters zijn!!!

Uiteindelijk, na aangifte bij politie mijn geld terug gehad en een tegoedbon voor de gemaakte verzendkosten en de aangifte in getrokken. Voor speeltjes, matjes etc prima website, maar lees goed wat je besteld!! Als het terug moet heb je wel een probleem.
Het telefoonnummer werkt nog steeds niet en de postcode van het retouradres ook iet.

28 août 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit