Kattenhotel Dotje Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

À propos de l'entreprise

5. Service d'embarquement pour animaux
  6. Service de déménagement d'animaux
  7. Toiletteur

Écrit par l'entreprise

een kattenhotel "waar zorg voor uw dier nog echt verzorgen is " waar verblijf voor vrijwel iedere poes mogelijk is van se wieg tot het einde. waar een gediplomeerd kattengedrags therapeute u bijstaat en begeleid, waar een trimster met de opleiding stressarm trimmen de vachten verzorgd, dierverzorgers van dierenarts, assistentes, verzorgsters voor u klaarstaan, alle ruimtes met buitenverblijf, kortom alles wat u nodig heeft met strenge controle en regels, waar geld boeken is boeken , wij staan voor u klaar.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

34 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Al jaren tevreden :-)

Onze twee poezen komen al jaren bij Dotje, ook deze keer weer naar volle tevredenheid! Er is echt persoonlijke aandacht, ze worden omringd door goede zorg en goed gemonitord. Tijdens het verblijf zijn beide poezen op ons verzoek ook getrimd, als altijd weer heel goed gedaan!

20 septembre 2026

Réponse de Kattenhotel Dotje

dank je wel Tanja, de familie zijn goede vrienden geworden door de jaren, welkom en blijvend welkom, bedankt en weer tot een volgende keer.

13 jaar

We brengen al 13 jaar, drie keer per jaar onze twee katten naar Dotje. Mariska, Gijs en hun medewerkers zijn echt kattenliefhebbers. je kunt kiezen of je een kamer met een klein groepje katten, individueel of een grote kamer. De katten krijgen voldoende aandacht en kwaliteit voer en blijven mooi op gewicht. Een van de katten moet elke dag een medicijn krijgen en dat wordt keurig verzorgd. 7 dagen per week open.

5 septembre 2026

Réponse de Kattenhotel Dotje

dank je wel Hein, het was ons weer een genoegen, echter 1 puntje, niet alle katten blijven keurig op gewicht, het zijn net mensen, de 1 groeit de ander valt af, niet omdat ze geen eten krijgen maar allerlei omstandigheden wegen mee en alfgelopen zomer met de hitte was moeilijk en veel extra aandacht en werk om alles op peil te houden

Noté 5 sur 5 étoiles

Al 13 jaar onze plek om de katten te…

Al 13 jaar onze plek om de katten te brengen meerder malen per jaar.
Lieve mensen prachtige locatie.
Goede verzorging.

2 septembre 2026

Réponse de Kattenhotel Dotje

dank je wel Edwin en Samantha, jullie katten zijn al vele jaren soms onverwachte gasten waar je wel altijd op rekende, eerst met Livy en Manu, later met Miss Joy en Mr Jones, 2 prachtige Mainecoons, zelfs na het op jonge leeftijd overlijden van Mr Jones aan HCM en de vele intensieve verzorging van Miss Jones hebben jullie altijd het vertrouwen in ons uitgesproken, bedankt voor dit vertrouwen, Marinka en Gijs, team kattenhoteldotje.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer deskundige en betrokken zorg voor een poesje met diabetes

Gelijk al bij het eerste contact (de kennismaking) viel het op dat het personeel van Dotje zeer deskundig en betrokken is bij de poezen en hun personeel door eerst een rondleiding te verzorgen en te vertellen over de filosofie van het pension. Ze werken met hoofd en hart voor de poezen.
Tijdens het verblijf van ons poesje heeft het personeel van Dotje getoond dat ze zeer betrokken en deskundig zijn. Ons poesje is sinds 5 jaar bekend met diabetes en hij is lastig in evenwicht te houden met zijn glucosewaarden tijdens vakanties, omdat hij zijn vertrouwde omgeving mist.
Tijdens zijn verblijf begon ons poesje slechter te eten waardoor zijn glucosewaarden enorm begonnen te schommelen. Dat werd snel gesignaleerd en de dlucosewaarden en het eet- en drinkgedrag werd gelijk goed gemonitord door het personeel van Dotje en de insuline werd er heel goed op aangepast. Wij werden ook gelijk ingelicht en goed op de hoogte gehouden van het verloop en we hebben de rapportages ervan ook meegekregen zodat we bij thuiskomst de zorg voor ons ventje weer goed konden oppakken.

27 août 2026

Dank je wel lieve Anneke, Wat een prachtige review😻
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. We zijn blij dat we jullie kat zo’n fijne plek konden bieden. 💖

Aanrader!

Fijn dierenpension. Heel aardige en kundige medewerkers. Mooie kamers voor de katten met een buitenverblijf. Onze kat is nu al meerdere keren hier verbleven en we zijn iedere keer zeer tevreden. Aanrader als je met een gerust hart op vakantie wilt gaan! 🐈‍⬛

23 août 2026

Dank je wel voor je lieve woorden Annabel! 💖
We vinden het geweldig om te horen dat jij en je kat Gijs tevreden zijn. Tot een volgende keer bij Kattenhotel Dotje! 🐾

Noté 4 sur 5 étoiles

Onze kat is hier nu 3x geweest

Onze kat is hier nu 3x geweest. Goede ervaring, goede zorg en speciaal voor katten met een dieet. Aanrader.

15 août 2026

Dank je wel! 🐾
Fijn om te horen dat alles naar wens was. Graag tot ziens bij Kattenhotel Dotje! 😺

team kattenhoteldotje.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor ons geen ander dan Dotje!

We brengen Sandy al een aantal jaren naar Dotje. Voor ons is er geen ander kattenhotel meer!!
Ze wordt prima verzorgd en de mogelijkheid om haar te laten trimmen is er ook.

Je merkt aan álles dat er veel liefde voor katten is❤️Top!

Volgend jaar brengen we haar weer👍

20 août 2026

✨
Wat een mooie review ! 😻
team kattenhoteldotje.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat heeft onze kat het weer twee weken…

Wat heeft onze kat het weer twee weken goed naar zijn zin gehad. Het zijn liefdevolle mensen die zeer goed voor de dieren zorgen.
We kijken nu al uit naar de volgende vakantie en onze kat ook. Hij ontmoet daar veel vrienden en heeft een zeer goed onderkomen.

16 août 2026

Réponse de Kattenhotel Dotje

dank je voor je fijne review en het punt wat je aanraakt, het vriendjes maken is helemaal juist, wij mensen geloven mog regelmatig dat een kat een solitair diertje is, , een kat is echter net een mens, een solitair, sociaal groepsdier al moeten veel mensen daar nog erg aan wennen, daarom geven wij altijd een rondleiding en uitleg., bedankt, team kattenhoteldotje.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Een absolute aanrader: Kattenhotel Dotje!

Wij zijn ontzettend tevreden over Kattenhotel Dotje. Vanaf het eerste moment merk je dat Marinka en Gijs echt een groot hart voor katten hebben. De verzorging is uitstekend en ze doen werkelijk alles om ervoor te zorgen dat de katten zich prettig, veilig en op hun gemak voelen.

Wat wij daarnaast enorm waarderen, is hun flexibiliteit en betrokkenheid. Ze denken altijd mee, zijn makkelijk bereikbaar en zoeken graag naar een oplossing wanneer dat nodig is. Je merkt aan alles dat het welzijn van de kat bij hen écht op de eerste plaats staat.

Het geeft een heel fijn en vertrouwd gevoel om je kat bij Marinka en Gijs achter te laten. Je weet gewoon dat er met veel liefde en aandacht voor wordt gezorgd.

Kattenhotel Dotje krijgt van ons absoluut vijf sterren. Een warm, betrouwbaar en liefdevol kattenhotel dat we iedereen van harte kunnen aanbevelen!

Réponse de Kattenhotel Dotje

dank je wel Dennis, kattenhoteldotje maakr met plezier het verschil, de kattenen zorg is 1, hun baasjes niet minder, een kattenhotel is een bedrijf, een onderneming, echter ik zeg wel eens gekscherend "een bedrijf om van weg te lopen "het is liefde emotie en gevoel" het gaat 24/7 door voor en met kindjes die niet kunnen praten, dat maakt het soms zo moeilijk, ik zou wel eens willen dat wij mensen niet alleen konden mauwen maar ook miauwen, bedankt, gr gijs kattenhoteldotje.nl

Een geweldig kattenhotel

Een geweldig kattenhotel. Onze 2 kittens zijn zeer goed verzorgd en de hokken zijn schoon met een klein buitenverblijf. Fijne lieve dierenverzorgers daar. Aanrader deze plek!

Réponse de Kattenhotel Dotje

dank je wel voor je vertrouwen en lieve woorden Els, alleen dat kleine buitenverblijf valt toch wel mee?

Noté 5 sur 5 étoiles

onze Bengaal komt er al jaren…

Missy onze Bengaal komt al jaren tijdens onze vakantie bij het Dotje. Ik vind het een fijne plek om haar te brengen. Er is persoonlijke aandacht voor kat en mens. Ze denken altijd mee en ik krijg een gezonde kat mee naar huis.

Réponse de Kattenhotel Dotje

Dank je wel Suzan, ook altijd weer blij met jullie, Dank je wel voor je lieve woorden! 💖
We vinden het geweldig om te horen dat jij en je kat tevreden zijn. Tot een volgende keer bij Kattenhotel Dotje! 🐾

Wij zijn blij met Kattenhotel Dotje

Wij zijn blij met Kattenhotel Dotje. Vannochtend onze kat Buddy opgehaald die daar twee weken heeft gelogeerd. Buddy had een prive verblijf omdat Buddy nogal angstig is. Mooi verblijf met buitenruimte. Voor hem perfect en voor ons als baasjes een gerustgevend gevoel.

30 juillet 2026

Dank je wel! 🌿
Fijn dat je kat zich zo op zijn gemak voelde. Rust, zorg en liefdevolle aandacht staan bij ons altijd centraal. 🐱

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze kat verbleef hier nu voor de 2e…

Onze kat verbleef hier nu voor de 2e keer. De eerste keer was het verblijf al goed en nu wederom. Ik laat mijn kat hier met een goed gevoel achter en de medewerkers hebben kennis van zaken. Helemaal top!

13 août 2026

Réponse de Kattenhotel Dotje

dank je wel Kevin, ollie is een lieve gast, fijn dat je tevreden bent

Super fijn kattenhotel

Super fijn kattenhotel, ze hebben uitstekend voor Joy gezorgd! En ook toen mijn vlucht naar huis geannuleerd werd en ik via de app vroeg of ze langer mocht blijven was dit geen probleem! Heel fijn om te weten dat ze op een goede en veilige plek zat!

11 août 2026

Dank je wel! 🌿
Fijn dat Joy zich zo op zijn gemak voelde. Rust, zorg en liefdevolle aandacht staan bij ons altijd centraal. 🐱 en ehh, er word hier zelden iemand buiten gezet

hier wil je poes zijn

mijn lieve poes is hier geboren en nog steeds vertrouwd als ze er logeert, hier begrijpen ze poezen en katers!

11 août 2026

Réponse de Kattenhotel Dotje

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. We zijn blij dat we jullie kat steeds zo’n fijne plek kunnen bieden. 💖

Een fijne ervaring

Een fijne ervaring, eerste bezoek voelde goed, ik kreeg een rondleiding en uitleg over het bedrijf en de locatie. Het is duidelijk dat hier niet alleen gewerkt wordt, maar dat ook liefde en passie voor de dieren een groot onderdeel zijn. Ik kom zeker weer terug.

10 août 2026

Réponse de Kattenhotel Dotje

Dank je wel voor je lieve woorden! 💖

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedankt voor de goede zorgen!

Onze Ragdolls Kiko en Kiwi hebben weer 3,5 week vakantie gevierd bij Kattenhotel Dotje.
Bedankt voor de uitstekende zorg en aandacht en tot volgend jaar!

9 août 2026

Réponse de Kattenhotel Dotje

Dank je wel voor je lieve woorden! Judith💖
We vinden het geweldig om te horen dat jij en je katten tevreden zijn. Tot een volgende keer bij Kattenhotel Dotje! 🐾

Elke keer weer tevreden

Wij hebben onze poes Frouke zojuist weer opgehaald. We komen hier nu al een aantal jaar en vinden de service en diervriendelijkheid hier altijd heel prettig. Onze poes is erg timide en dit is ook bij hen bekend. Hierdoor wordt er altijd goed gelet op dat ze in de juiste ruimte zit, voldoende eet en voor een extra knuffel en aai.

In het verleden is Frouke ook wat verkouden geworden na het bezoek, maar na een belletje en goed advies was Frouke na een paar dagen weer de oude. Heel fijn!

7 août 2026

Réponse de Kattenhotel Dotje

Dank je wel Nienke, Frouke is een fijne gast en jullie zijn lieve baasjes, we zijn blij dat jullie deze persoonlijke mening hier delen, bedankt

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring gehad met…

Zeer slechte ervaring gehad met Kattenhotel Dotje. Door een noodsituatie binnen onze familie hebben wij ruim van tevoren contact opgenomen over de reservering van onze katten.

Helaas werd er tijdens het telefoongesprek erg onvriendelijk gereageerd en werd er tegen ons geschreeuwd. Wij voelden ons totaal niet gehoord en hadden meer begrip verwacht in deze situatie.

Als er op deze manier met mensen wordt omgegaan, geeft mij dat geen goed gevoel om mijn kat hier achter te laten. Ik zou daarom iedereen aanraden om goed na te denken voordat je je kat hier brengt.

25 juillet 2026

Geachte Selem Nigatu,
Nogmaals willen wij benadrukken dat wij het verschrikkelijk vinden wat u en uw familie is overkomen. Wij wensen u veel sterkte bij het verwerken van deze ingrijpende gebeurtenissen.
u suggereert echter dat dit zeer recent zou zijn voorgevallen, dit is absoluut onwaar en wij hebben u ruimschoots en medewerking beloofd. niets geschreeuw of dergelijke, dat kwam van uw kant.
Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent. Uw weergave van de gebeurtenissen is echter onjuist en komt niet overeen met de gemaakte afspraken, onze correspondentie en de feitelijke gang van zaken.
Uw verdriet en teleurstelling geven u niet het recht om onwaarheden over ons te verspreiden of ons te bedreigen met uitspraken als: “Ik zit op verschillende kattensites en sociale-mediagroepen en zal u in een kwaad daglicht stellen.” Het bewust plaatsen van aantoonbaar onjuiste en beschadigende berichten of reviews kan worden aangemerkt als smaad of laster. Wij verzoeken u daarom dringend hiervan af te zien.
Bij het maken van uw boeking via onze website hebt u een uitgebreide keuze uit verschillende mogelijkheden gekregen, waaronder onze annuleringsservice. Met deze service had u tot 1 dag voor aanvang van het verblijf zonder opgave van redenen kunnen annuleren. U hebt ervoor gekozen van deze mogelijkheid geen gebruik te maken.
Nadat het verdrietige voorval binnen uw familie had plaatsgevonden, hebt u geprobeerd via WhatsApp contact met ons op te nemen. Wij hebben u meerdere keren uitgelegd dat WhatsApp niet het officiële kanaal is voor boekingen, annuleringen of wijzigingen. Om misverstanden en geschillen te voorkomen, verloopt alle officiële communicatie via onze website, het contactformulier of per e-mail.
U hebt ons vervolgens gevraagd of u een nieuwe reservering mocht maken voor het verblijf van 1 kat gedurende 1 maand. Wij hebben u verzocht deze aanvraag via het boekingsformulier op onze website in te dienen. Daarna vroeg u opnieuw wat het verblijf zou kosten, terwijl alle prijzen en voorwaarden duidelijk en uitgebreid op onze website staan vermeld.
Vervolgens hebt u niets meer van u laten horen. De oorspronkelijke boeking en afspraak bleven daardoor gewoon bestaan. Op de afgesproken aankomstdag bent u niet verschenen. Nadat de openingstijd was verstreken, hebben wij u benaderd met de normale vraag waarom u niet was gekomen. Daarbij is niet tegen u geschreeuwd. Wij vroegen dit omdat wij en onze medewerkers op uw komst hadden gewacht.
Voor de aanvangsdatum van het verblijf hebt u bovendien nog een e-mail van ons ontvangen met vragen, aandachtspunten en tips ter voorbereiding op het verblijf van uw kat. Ook op deze e-mail hebt u niet gereageerd.
Wij begrijpen dat u verdriet had en zich in een zeer moeilijke en onaangename situatie bevond. Wij hebben daar oprecht begrip voor. Dat neemt echter niet weg dat er duidelijke afspraken waren gemaakt en dat wij meerdere keren hebben geprobeerd met u te communiceren en tot een oplossing te komen.
Het is daarom niet redelijk om ons maanden later alsnog verwijten te maken of ons met negatieve publiciteit te bedreigen, uitsluitend omdat u niet het antwoord hebt gekregen waarop u had gehoopt. U hebt voldoende gelegenheid gehad om tijdig met ons tot een nieuwe afspraak of passende regeling te komen. Een oplossing kan echter alleen worden bereikt wanneer beide partijen normaal communiceren en rekening houden met de gemaakte afspraken.
Ondanks alles zijn wij, zoals eerder besproken, nog steeds bereid om in goed overleg naar een redelijke oplossing te zoeken.
Marinka en Gijs Kasius
Team Kattenhotel Dotje
Kattenhoteldotje.nl

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus