Kattensupplement Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Sneeziz besteld voor mijn oudere halfwilde lapjespoes die erg aan het niezen was. Ik heb haar de snoepjes gegeven, maar ze zijn niet zo zacht als vermeld en daardoor had ze moeite om ze te eten . Daa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze kat Ziggy heeft o.a een pollen en huismijt allergie en ze kan ook niet alles eten. Al van alles geprobeerd maar niks helpt. Tot dat we Contrallergy van K9 Laboratories bestelde. Binnen enkele wek... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik had joint mobility besteld voor de 16 jaar oude poes van mijn dochter, die moeite kreeg met lopen. Ik had het product snel in huis. Na enkele weken gebruik zag mujn dochter dat haar poes steeds wat... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben erg tevreden over K9 Laboratories. Mijn poes Tijgertje is 19 jaar oud, dus ik vind het extra belangrijk om bewust en zorgvuldig te kiezen. Wat mij aanspreekt is de natuurlijke visie van dit bed... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

138 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

118 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Angst en agressie smolt weg !

Ik kon een verpakking kopen tegen verzendkosten om te zien of het mijn katten kon helpen bij hun stress.
Het is fantastisch. Na 1 week waren ze al niet meer aan het vechten, na 2 weken sliepen ze in het zicht van de ander, na 3 weken kunnen ze op dezelfde tafel zitten zonder elkaar te slaan ! Ze lopen nu rond zonder schichtig te kijken waar de andere kat is. Ik ben enorm blij dat het zo goed helpt.

28 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Van bang katje naar een stoere katje.

Mijn kat Jaidy was altijd bang als er andere mensen over de vloer kwamen. Nu ik een kattensuplement gebruikt tegen stress gaat het echt zoveel beter en bijkomstig voordeel: Jaidy vint het snoepje nog lekker ook. Echt een rader.

1 novembre 2025

Allergische reactie

Onze allerliefste Padma heeft / had veel last van een allergische reactie op? Had veel jeuk en krabde zich tot bloedens aan toe. Kattensupplement geprobeerd. Werkt prima, binnen een week van de meeste van zijn (krab)klachten af. Lijkt blijer en zijn vacht glanst ook weer mooi.

Noté 4 sur 5 étoiles

Mijn Desi😻, getraumatiseerd en vol stress

Mijn Desi 😻, 5 jaar oud, heeft de afgelopen jaren heel veel nare en verdrietige dingen meegemaakt.
Van een lief, vrolijk en ondernemend poesje is het nu een getraumatiseerd, angstig poesje geworden.
Dit uit zich in bang zijn voor vreemden, vooral mannen vindt ze doodeng. (Dat is uit te leggen 😢)
Ondanks de vele krabpalen in huis krabt ze het behang van de muur.
Allerlei middeltjes gebruikt, vele tips opgevolgd maar ze blijft dit doen.
Een paar maanden terug zag ik deze kattensuplimenten voorbij komen en ben ik overstag gegaan. Ik heb de blauwe gekocht, speciaal voor angsten en stress.
Ik zie zeker verschil sinds ik haar deze snoepjes geef, ik hoop op nog meer verbetering. Hopelijk zet dit door en krijg ik straks mijn lief, vrolijk, ontspannen en ondernemende Desi terug.

25 octobre 2025

14 jarige kater beweegt zichtbaar beter mwr Joint Mobility

Dit product heb ik van de zomer gegeven en nu weer, maar ik merk gewoon zichtbaar dat onze 14 jarige kater met helaas een vergroeiing in z’n ruggenwervel en staart veel makkelijker beweegt. Geen pijn meer, hij gaat de trap op en af, trekt een sprintje en is weer veel speelser. Ik blijf het dus geven zodat hij nog zo lang mogelijk een kwalitatief leven heeft. Ik gaf eerst een ruime week 2 snoepjes per dag en nu 1. En geef het in kleinere stukjes. Dan peuzelt hij het zo op.

21 octobre 2025

Nu zag aan Kiki.

Nu zag aan Kiki.
Na een snoepje te hebben.
Gebruikt echt al verschil
Ze Krabbe minder en likte
Zich ook minder .
En ze vindt ze heel lekker
Nu achter slot en grendel
Ze doet er roof aan val op

1 octobre 2025

Goed

Ik gebruik het sinds kort voor mijn kat maar tot nu toe doet ze het goed
Dus geen ervaring op langere termijn

16 octobre 2025

Zeer goede ervaring!

Zeer goede ervaring mijn angstige kat werd heel rustig met jullie middel ik heb twee dames kattenkwaad in huis en een kater die in mij schuur woont met eigen kattenhuisje met verwarmings deken ze zijn allen blij met de vitamientjes!
Gelijk heb je blijf strijden tegen de farma industrie ik steun je hierbij💪🏼

1 octobre 2025

Tevreden

Tevreden met de service en producten die ik tot nu toe van hen ontvangen heb. Informatie is duidelijk, de verzending is zeer snel en netjes.
Als laatste de stekker besteld om stress te verminderen, tot nu toe positief.

16 octobre 2025

blij

ik ben blij dat er ook bij dieren op holistische manier naar hun gezondheid wordt gekeken en dat K9 hun steentje hier aan bijdraagt.
Ik gebruik zelf sneezex voor mijn kat. Ze vindt het heel lekker en niest niet meer sinds ze het gebruikt.

15 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

SneezeX voor mijn Noorse boskat helpt

Ik heb SneezeX voor mijn Noorse boskat besteld die al vele jaren chronische niesziekte heeft. Tot nu toe heeft er niets geholpen om die dagelijkse hoeveelheid snot te verminderen…ik heb nu een paar weken SneezeX gegeven, wat hij gelukkig lekker vindt en tot mijn grote vreugde is het snotteren een flink stuk verminderd en daar ga ik dus mee door.

13 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Twijfel niet langer mijn katten zijn super happy

Ik kwam dit produkt tegen voor onze katten. Deze zijn beide angstig en ik wilde wel proberen of het hielp. Ik was wel wat huivering omdat ik het via fb bestelde maar ik dacht, ik probeer het gewoon een keer. En totaal geen spijt van. Ik kreeg keurig een bevestiging van het bestelde produkt en ik werd keurig op de hoogte gehouden wanneer het verzonden was. De volgende dag had ik het in huis en ben ik super blij mee. Maar de poezen nog veel blijer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, blijf het bestellen. Mijn kat is er gek op. En niet meer zo schrikachtig. Komt vaker erbij liggen. Gelukkig.

plas problemen

deze week gestart met Bladder Support mijn kat had problemen met plassen tot nu toe gaat het super ze plast weer als vanouds zou het zeker aanbevelen producten zijn goed heb ook de Calming Complex gebruikt toen ik op vakantie was werkte perfect geen boze kat als de oppas kwam dus voor mij geweldige producten

3 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Calming Complex is een goede supplement…

Calming Complex is een goede supplement met combinatie van een Stressband om haar nek voor m’n kat Lizzie omdat ze vanaf kitten al aan alleen maar erg angstig /bang is geweest en ik kon haar nooit echt vasthouden of aaien ze is nu nog relaxer en dat vind ik alles waard wat de prijs ook is ze hoeft hopelijk niet volgende keer na de dierenarts om dan bijna gedrogeerd te worden met een medicijn om behandeld te worden dat is te erg voor woorden daarom raad ik dit zeker aan

5 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Top snoepjes voor verschillende doelen

Duidelijke website waar je snel kunt vinden welke van de snoepjes voor welk probleem bij de kat dienen.
Ook snelle levering en nu al voor 5e keer de Feline Glow besteld. 1 van onze MC’s blijft aan zijn pootjes likken waardoor deze stuk gaan maar zodra hij de snoepjes krijgt stopt dit en zijn vacht is er ook heel mooi van geworden.
Nu ook de Calming Complex besteld gezien 1 van onze MC’s heel veel moeite heeft met vreemden, harde geluiden van buren en uit logeren gaan. Ook daar zien wij al verbetering op treden dat hij minder onrustig is.
Ik ben blij met deze snoepjes, want dit is beter dan altijd maar bij de dierenarts dure middeltjes te moeten halen om deze problemen op te lossen.

5 octobre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus