Københavns Trafikskole Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Passed on first køreprøve! I had a very good experience with the driving school and highly recommend them. As I was changing my foreign license, I only did driving practice with the school. The... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

Vores datter går på efterskole på Lindenborg ved Roskilde, der blev de tilbudt at tage kørekort igennem Københavns Trafikskole. Kørelæren kom på skolen om eftermiddag/aften og gav teori undervisning,... Voir plus

1. École de conduite
  2. aussi dans
  3. Centre d'éducation
  4. Cours

Écrit par l'entreprise

Besøg os på kbhstrafikskole.dk Byens bedste undervisning Hos os betyder den enkelte elev noget, og vi gør os altid umage, for alle skal ha et godt forløb, tilpasset den enkeltes behov. Vi lære ikke på samme måde eller hastighed, derfor har vi altid øje for den enkelte. Vi tager ikke flere elever, end vi kan skaffe prøver til. Har du valgt en forkert køreskole, der ikke passede til dine behov, hjælper vi også gerne med at få dig i mål. Rutinetimer tilbydes, hvis du er utryg ved, at køre i Kbh, eller ikke har kørt længe, så kan vi også hjælpe her. Problemer med parallel parkering, kontakt os og hør om vores parkeringskursus. Overvejer du at blive kørelære, tag en snak med os. Vi har hjulpet en del med adhd, autisme, utryghed efter uheld. Generhverv her kan vi også hjælpe, og har klaret forløb med teoriprøve og praktisk prøve på under 14 dage, fra første henvendelse. Lækre nye lokaler, biler og underviserne er ubetinget fra højeste hylde, som betyder vi altid gør os umage, for at holde udgifterne for den enkelte på et minimum. Vi vejleder fra start til slut, også med gennemskuelig i prisen på et forløb hos os, og de udgifter der kommer udover pakkerne.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

Tous les avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg kan varmt anbefale Københavns Trafikskole, som har givet mig et rigtig godt og trygt kørekortforløb fra start til slut.

Jeg tog hele mit forløb hos Rune, og jeg har været utrolig glad for at have ham som kørelærer. Rune er rolig, tålmodig og meget professionel, og han er særligt god til at formidle og forklare tingene på en måde, der gør det nemt at forstå. Han skaber en behagelig stemning i bilen og har samtidig været rigtig god til at udfordre mig, når der var behov for det.

Teoriundervisningen har også været rigtig god. Den er grundig, relevant og formidlet på en måde, der gør det nemt at følge med og forstå de forskellige situationer, man skal kunne håndtere som bilist. Jeg følte mig derfor rigtig godt forberedt, da jeg skulle til prøverne.

Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg, hvilket jeg i høj grad kan takke den gode undervisning og vejledning for.

Jeg har gennem hele forløbet følt mig tryg, taget seriøst og godt klædt på til at stå på egne ben i trafikken. Stor tak til Rune og Københavns Trafikskole for et virkelig godt forløb.

Kan varmt anbefales! 🚗✨

14 septembre 2026

Kæmpe kæmpe anbefaling!

At tage kørekort hos Københavns Trafikskole har været en helt vildt god oplevelse. Fra første teoritime til sidste kørelektion har man kunnet mærke, at de her mennesker både har styr på deres ting og er ægte rare mennesker, som skaber et trygt og hyggeligt rum, både i teorilokalet og i bilen. Jimmi formåede at gøre teoritimerne til noget man kunne glæde sig til, og Silas har været en fantastisk kørelærer som har lært mig utrolig meget. Hele holdet på trafikskolen er skønne, og jeg vil derfor meget varmt anbefale Københavns trafikskole🧡🧡

17 septembre 2026

Passed on first køreprøve

As I was changing my foreign license, I only did driving practice with the school. The lessons were very informative of what the test would consist of and we reviewed the different aspects such as parking and questions about the car. One can choose between manual and automatic, I did automatic as an easier and quicker option, knowing manual already.

A very good exercise was driving around the testing area, to get a feel for the test route and know its road signs. Rune is a patient instructor and positive. Thank you Rune!
Good luck to all those on their driving journey

4 septembre 2026

Its been a pleasure Keenan, take Care til we Meet again

Regards
Rune

Bestod teori og praktisk prøve i første forsøg

Jeg har taget mit kørekort ved Københavns Trafikskole i en alder af 42 år og haft en rigtig god oplevelse. Min teori- og kørelærer har været Jimmi og han får mine bedste anbefalinger. Han formår at gøre teoritimerne både hyggelige og sjove, men samtidig informative og meget løsningsorienterede i forhold til den følgende teoriprøve. Under køretimerne har jeg følt mig tryg og komfortabel med Jimmi ved min side. Han er virkelig god til at lære fra sig og få en til at slappe af under kørslen. Jeg bestod teori og praksis i første hug.

25 juin 2026

Réponse de Københavns Trafikskole

Det har været en fornøjelse Jesper

They are very transparent

They are very transparent, Rune is a person who you can trust he will tell you upfront about realistic times , law changes and everything that you should be prepared for , while most schools try to squeeze every single Euro from your pocket without any consideration , I considered myself LUCKY to have found this school just out of curiosity .

16 juin 2026

Bedste kørelærer!

Kan ikke andet end at anbefale denne køreskole. Bestod både teoriprøve og køreprøve første gang. Jimmi, er verdens bedste til det. Han er så god til at forklare så man virkelig forstår det! Ellers tager han den gerne en gang til. ;) Alt ros hans vej, det har været en leg at tage det kørekort med ham ved min siden!

22 juin 2026

Efter at have bestået køreprøven i kode…

Efter at have bestået køreprøven i kode 148 fra en anden køreskole følte jeg mig ikke tryg i at køre vores bil med manuelt gear. Min kørelærer anbefalede mig at tage nogle lektioner med Rune. Det var en god oplevelse - Rune er tålmodig, positiv og god til at opbygge en tro på, at man godt kan selv - og at man har lige så meget ret til at køre bil som alle andre, selvom man er ny i trafikken :)

27 mai 2026

KÆMPE ANBEFALING!

“Byens bedste køreskole” burde nok nærmere hedde “Verdens bedste køreskole”. Absolut fornøjelse at tage mit kørekort ved Københavns Trafikskole.
Havde Silas som kørerlærer, som var verdensklasse! 💪🏼
Havde aldrig forstillet mig jeg skulle have kortet så hurtigt, men med Silas som kørerlærer, samt de andre nede på kørerskolen. Bliver det, gjort nemt og hurtigt for en.
Der bliver altid svaret lige med det samme og kommunikation er i top - hele vejen igennem.

KÆMPE ANBEFALING HERFRA!

21 mai 2026

Den bedste og hyggeligste køreskole

Det var bare en mega fed oplevelse fra start til slut.
Sjove og hyggelige undervisere til det teoretiske, og ligeledes i bilen til det praktiske.
Jeg har nydt hele forløbet, og har altid set frem til det næste.
..det er faktisk ret kedeligt at jeg bestod begge prøver i første forsøg.
Men de siger heldigvis, at man altid er velkommen til at komme på besøg.

Jimmy, Rune og Silas er The GOATs, der kan umuligt findes bedre kørelærere.

13 mai 2026

Jeg bestod både teori- og køreprøve i…

Jeg bestod både teori- og køreprøve i første, hvilket i høj grad er på grund af Runes kompetente undervisning og vejledning. Jeg blev mødt i øjenhøjde ift. mine pædagogiske behov og erfaring.

7 mai 2026

Rune er verdens bedste kørelærer

Rune er verdens bedste kørelærer. Han var utrolig hjælpsom og effektiv i min forberedelse til ombytteprøven af mit udenlandske kørekort. På rekordtid fik han mig gjort klar til prøven, og hans tilgang var både konstruktiv og yderst professionel hele vejen igennem.

Rune har en særlig evne til hurtigt at forstå ens situation og tilpasse undervisningen derefter, så man får præcis den støtte, man har brug for. Jeg følte mig tryg og godt guidet fra start til slut, og det gjorde en stor forskel for mit resultat.

Jeg er virkelig taknemmelig for at have haft Rune som kørelærer og kan kun give ham mine allerbedste anbefalinger.

13 avril 2026

Réponse de Københavns Trafikskole

Tak for de pæne ord, glad for jeg kunne hjælpe dig igennem hurtigt, så det bliver lidt nemmere ifht arbejde 😉

Tillykke med kørekortet 🇩🇰🙌

Bedste køreskole

Silas, Jimmy og Rune er et all-star lineup af kørelærer! Jeg kom nemt igennem hele køre forløbet og det var sindssygt hyggeligt!

9 avril 2026

Réponse de Københavns Trafikskole

Mange tak for de fine ord 😃💪

Det har været en fornøjelse, at have dig på skolen.. 😉

Kæmpe tillykke 🙌 med kørekortet, du skal altid være velkommen til at stikke hovedet forbi, og sige hej 👋

Genial køreskole!!

Kæææmpe anbefaling herfra! Kunne ikke have været mere glad for min kørekorts-undervisning! Rune gør det meget trygt at køre i bil og er virkelig god til at hjælpe. Teoriundervisningen med Jimmi blev gjort på en måde, der gjorde det sjovt men samtidig lærerigt. De er begge to rigtig dygtige og gode til at håndtere, hvis man er nervøs for noget. Derudover er de også virkelig sjove, hvilket jo altid er et plus🤩

2 mars 2026

Réponse de Københavns Trafikskole

Tak for de fine ord, og kæmpe tillykke med kørekortet 💪🇩🇰👌

Det har været en fornøjelse at undervise dig 😃

Top class

Easy. Fast. Simple. Rune the legend 👑

17 février 2026

Thank you Hassan, you put in all the work 💪

Fantastisk køreskole

Rune er mega god til at forklare tingene på vejen roligt og så man kan forstå det.
Jimmy gør teoriundervisningen sjov og nem at følge med i.

7 janvier 2026

Réponse de Københavns Trafikskole

Tak for de fine ord, vi har været glade for at kunne hjælpe dig i mål, med flot beståelse første gang i både teori og praktisk.

Held og lykke i forsvaret 😉

Endnu en gang stort tillykke med kørekortet

Sjove teori timer med god undervisning…

Sjove teori timer med god undervisning og en meget kompetent kørelærer (Rune), som har tålmodighed og er god til at motivere en, når man synes det er lidt svært. Kan stærkt anbefales

20 novembre 2025

Super god køreskole til dig som er…

Super god køreskole til dig som er første gangs erhverver eller generhverv
Mega dygtig kørelære der er gode til at forklare og få en til at forstå reglerne så det hele bare spiller kan varmt anbefales
Klart Københavns bedste køreskole

6 novembre 2025