Lisez les avis des autres

À propos de l'entreprise

1. Service de distribution

Écrit par l'entreprise

Kenners BV heeft gemiddeld een score van 9,3 met ruim 4400 onafhankelijke en geverifieerde reviews op diverse beoordelingswebsites, en 98% beveelt ons aan. Voor échte reviews check https://www.kiyoh.com/location-group/kenners

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Vacumeermachine

Vorig jaar een Anova vacumeermachine als verjaardagscadeau gekregen, afkomstig van Kenners.nl. Deze heb ik met veel plezier gebruikt totdat er een strip losliet waardoor het apparaat niet meer naar behoren functioneerde. Ik heb het retour/garantieformulier ingevuld en binnen een paar weken kreeg ik een gloednieuw, luxer model vacumeermachine geleverd! Erg blij mee en zeer goeie garantieafhandeling!

10 avril 2026

Prima!

Snelle levering, goed product en reactieve klantenservice bij een vraag.

20 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte afhandeling van schade product

Aan de binnenkant van de deksel zaten gaten met bruine ringen. Afhandeling hiervan kon beter. Ipv vervanging deksel werd eerst vermeld dat het een cosmetische schade is en kreeg daarvoor 20 euro tegoed. Vervolgens retour aangemeld en toen zeiden ze dat het puntlassen waren die niet schadelijk is bij gebruik dus ze trokken de 20 euro tegoed weer in. Wel wilden ze 10 euro tegoed geven bij mijn volgende bestelling. Die ben ik overigens kwijt als ik het op mijn eigen kosten moet terugsturen met verzenddoos wat vreemd is. Het kwam niet eens aan in een verzenddoos maar in een productdoos! Overal, jammer dat het zo is afgehandeld.

2 avril 2026

Beste Ka,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat jammer om te lezen dat de afhandeling voor u niet prettig heeft gevoeld. Wij begrijpen goed dat het teleurstellend is wanneer u bij ontvangst van een product twijfelt aan de staat ervan en vervolgens het gevoel krijgt dat de oplossing niet aansluit op uw verwachting. Daarvoor willen wij allereerst onze oprechte spijt uitspreken.

Wij vinden het belangrijk om uw klacht zorgvuldig toe te lichten. Wij hebben u uitgelegd dat de de punten aan de binnenzijde van het deksel waar u naar verwijst, puntlassen zijn. Deze zijn een normaal onderdeel van de constructie van dit type deksel en worden gebruikt om het handvat stevig aan de deksel te bevestigen. Bij dit productieproces kunnen kleine zichtbare puntjes ontstaan, soms met een lichte verkleuring van het materiaal. Dat is vervelend als dit onverwacht overkomt, maar het betreft in dit geval geen defect, geen beschadiging door gebruik en ook geen afwijking die invloed heeft op de veiligheid of werking van het product.

Dit is de foto die wij ontvingen van de "schade" en hierin zijn geen "bruine ringen" zichtbaar: https://drive.google.com/file/d/1K-Cq_52zltV8x56hj06iV8Uceu9g91oH/view?usp=sharing ZOl

Als u op internet zoekt op "instant pot lid spot welding marks" dan vindt u honderden foto's van deksel met exact dezelfde punten.

Wij begrijpen tegelijkertijd dat dit voor u anders kan overkomen wanneer u deze punten voor het eerst ziet. Daarom snappen wij ook dat u dit als cosmetische schade heeft ervaren. Vanuit onze beoordeling hebben wij vastgesteld dat een vervangende deksel hetzelfde productiekenmerk zou hebben gehad, waardoor vervanging voor ons geen passende structurele oplossing was. Om die reden viel het product ook niet onder kosteloze retourzending wegens een defect. Wij realiseren ons dat dit onderscheid tussen een normaal productiekenmerk en een beschadiging in de praktijk soms niet duidelijk of onbevredigend kan voelen, zeker wanneer u hoopte op een andere uitkomst.

Dat neemt niet weg dat wij uw teleurstelling over de communicatie en de opvolging serieus nemen. Wanneer een klant met een zorg bij ons aanklopt, willen wij niet alleen inhoudelijk correct handelen, maar ook zorgen dat de uitleg helder, consistent en klantvriendelijk overkomt. Als u dat anders heeft ervaren, dan is dat voor ons een belangrijk signaal. Wij nemen uw feedback daarom mee om onze communicatie in dit soort situaties verder te verbeteren.

Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten en een nette service. Op basis van de door u gedeelde Kiyoh-cijfers worden wij momenteel beoordeeld met een 9,1 op basis van 4.619 beoordelingen en beveelt 98% van de klanten ons aan. Juist omdat wij dagelijks veel zeer positieve reviews ontvangen, vinden wij het extra belangrijk om ook kritische ervaringen zoals die van u serieus te nemen en daar lering uit te trekken.

Mocht u uw ervaring alsnog verder met ons willen bespreken, dan staan wij daar vanzelfsprekend voor open. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 301 2306. U kunt ons ook een e-mail sturen via onze Helpdesk of via Kenners - neem contact met ons op!. Wij proberen binnen 24 uur op uw e-mail te reageren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Product retour, geen geld terug!

Defect product ontvangen en geretourneerd.
Na bijna een maand nog steeds geen terugbetaling, terwijl de verkoper het product wel heeft.
Alleen standaardreacties dat het te druk is.
€200 kwijt zonder oplossing.

Deze webshop raad ik niet aan.

1 janvier 2026

Beste Leia,

Hartelijk dank voor je review. Wat ontzettend jammer om te lezen dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad. We begrijpen heel goed dat het vervelend is wanneer je een defect product retour stuurt en vervolgens langer op je terugbetaling moet wachten dan je had gehoopt.

We hebben echter zorgvuldig gekeken, maar we kunnen deze review helaas niet verifiëren als afkomstig van een bij ons bekende klant. Ook ons verzoek via Trustpilot om meer informatie aan te leveren is helaas onbeantwoord gebleven. Hierdoor kunnen we je situatie niet controleren of oplossen, wat we uiteraard wel graag zouden willen doen. We nemen klachten namelijk altijd serieus.

We willen benadrukken dat bij Kenners BV alle retouren en terugbetalingen doorgaans binnen 14 dagen worden verwerkt, in lijn met de geldende wet- en regelgeving. Alleen in een recent, uitzonderlijk drukke periode is dit in een enkel geval uitgelopen naar maximaal 3 weken. In die gevallen hebben we al onze klanten proactief geïnformeerd over de vertraging, juist om verwarring of zorgen te voorkomen. Een vertraging van bijna een maand zonder communicatie past dan ook niet bij onze werkwijze.

We vinden transparantie en klanttevredenheid ontzettend belangrijk. Dit blijkt ook uit onze klantwaarderingen: inmiddels hebben we op Kiyoh 4.612 reviews ontvangen, met een gemiddelde score van 9.4. Daarnaast beveelt maar liefst 98% van onze klanten ons actief aan. Deze cijfers laten zien dat betrouwbaarheid, service en klantgerichtheid bij ons hoog in het vaandel staan. Onze reviews op Kiyoh: https://www.kiyoh.com/location-group/kenners

Mocht je alsnog met ons in contact willen komen om dit op te lossen, dan nodigen we je van harte uit om ons rechtstreeks te benaderen. We helpen je graag verder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijk besteld, super snel geleverd

Mijn bestelling werd zeer snel afgehandeld. Besteld op vrijdagavond en op dinsdagochtend geleverd. Ik was na het lezen van sommige reviews en de lage score (3.0) wel beetje huiverig (had ze pas na bestellen gelezen) maar mijn ervaring is gewoon erg goed met dit bedrijf dus voor mij zeker 5 sterren waard en de airfryer is perfect

16 janvier 2026

Réponse de Kenners BV

Hoi Jamie. dank je wel voor je review. Helaas trekt TrustPilot relatief veel klagers aan, ondanks dat we iedereen actief uitnodigen om te reviewen via https://www.kiyoh.com/location-group/kenners waar we bijna ruim 4600 reviews hebben met een gemiddelde van 9,4 en waarvan 98% ons aanbeveelt. Wij snappen het ook niet.

Noté 1 sur 5 étoiles

Instant pot duo 3L aangeschaft via…

Instant pot duo 3L aangeschaft via BOL.com. Na openen doos zag ik direct dat deze beschadigd was op de laklaag. Product de volgende dag retour gestuurd. Deze is de dag daarna ontvangen door Kenners. Na 4 emailtjes en 3 ingevulde contactformulieren geen reactie ontvangen.
16 dagen na retour nogsteeds geen terugbetaling ontvangen. Na enig aandringen bij BOL.com vandaag een standaard email ontvangen van Kenners: het is druk en er zijn zieke werknemers. Ik moet nog maar een paar dagen wachten op mijn centjes!
Waardeloos product. Waardeloze service en ook nog maling aan klanten.
Advies: blijf bij hun uit de buurt en koop elders.

6 janvier 2026

Beste Michael,

Hartelijk dank voor je review en dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. We vinden het oprecht jammer om te lezen dat jouw bestelling en de afhandeling van de retour niet naar wens zijn verlopen. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden en we begrijpen heel goed dat het vervelend is als je langer moet wachten op je terugbetaling – zeker wanneer je daar meerdere keren contact over hebt gezocht.

We willen je dan ook onze welgemeende excuses aanbieden voor de vertraging. Je hebt helemaal gelijk: de wettelijke termijn voor terugbetaling bij een retour is maximaal 14 dagen, en we hebben in jouw geval helaas 19 dagen nodig gehad om dit af te ronden. Dat had sneller gemoeten en daar nemen we onze verantwoordelijkheid voor. Het was in deze periode uitzonderlijk druk en daarbovenop waren twee van onze collega’s – met specialistische kennis die lastig te vervangen is – langdurig afwezig door ziekte. Dat heeft impact gehad op onze snelheid van afhandeling, wat natuurlijk niet mag afdoen aan jouw recht op tijdige service.

We willen je echter wel geruststellen dat je bij ons (én via bol.com) altijd kunt vertrouwen op een correcte afhandeling. Zowel wij als bol.com zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Je kunt er dus altijd op rekenen dat je je geld terugkrijgt wanneer je een product retour stuurt – zoals in jouw geval ook netjes is gebeurd.

We betreuren het dat je onze service als “waardeloos” hebt ervaren, zeker omdat we dagelijks ontzettend veel klanten wél blij maken. Op beoordelingsplatform Kiyoh scoren we op dit moment een 9,4 uit maar liefst 4.606 reviews, en maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan. Dat doet ons uiteraard goed, maar we beseffen dat dat jouw persoonlijke ervaring niet minder vervelend maakt. We hopen desondanks dat je begrijpt dat je situatie een uitzondering was in een moeilijke periode, en dat we ervan leren om het in de toekomst beter te doen.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Noté 1 sur 5 étoiles

Defect apparaat en nooit geld terug

Defect apparaat gekregen. Na een eindeloze mailwisseling incl fotos opvragen (hoe maak je een bewijs foto van een apparaat dat niet aangaat om te bewijzen dat hij niet aangaat?) eindelijk het product retour kunnen sturen. Inmiddels ben ik bijna een maand verder. Ik heb geen vervangend apparaat gekregen ook mijn geld niet retour. Telkens hetzelfde bericht dat ze het te druk hebben.
Wees voorzichtig met deze website!!

17 décembre 2025

Beste Paul,

Allereerst dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat je een defect apparaat hebt ontvangen en dat je vervolgens het gevoel hebt gekregen dat je in een eindeloze mailwisseling terechtkwam, zonder dat er snel een duidelijke oplossing werd geboden. Dat is niet de service die je van Kenners BV mag verwachten, en ik begrijp heel goed dat dit frustratie en wantrouwen oproept—zeker wanneer je al bijna een maand verder bent en nog geen vervanging of terugbetaling hebt ontvangen.

Je punt over het aanleveren van “bewijs” is ook heel begrijpelijk. Wanneer een apparaat niet eens meer aangaat, is het natuurlijk lastig om dat op een manier vast te leggen die voor iedereen direct overtuigend is. Het doel van zulke vragen is doorgaans om samen te voorkomen dat er misverstanden ontstaan en om snel de juiste oplossing te kunnen bieden, maar als dit in jouw geval vooral voor vertraging en irritatie heeft gezorgd, dan is dat duidelijk verkeerd uitgepakt.

Drukte is géén excuus, wél een verklaring

We willen je graag eerlijk toelichten dat het momenteel een zeer drukke periode is, waardoor sommige dossiers helaas langer zijn blijven liggen dan normaal. Daarnaast zijn we door onverwachte uitval van collega’s tijdelijk onderbezet geweest en is het mogelijk dat (mede door nieuwe medewerkers) jouw klacht niet goed of niet volledig is opgepakt. Dat is vervelend en daarvoor bieden we je onze excuses aan.

We willen dit direct voor je oplossen

Omdat we aan de hand van een review niet kunnen zien om welke specifieke casus het gaat, willen we je vragen om contact met ons op te nemen en expliciet te vragen naar “directie”. Dan zorgen we dat jouw dossier met prioriteit wordt opgepakt, onderzocht en dat er snel een passende oplossing komt—of dat nu terugbetaling is of vervanging, afhankelijk van jouw voorkeur en de status van je retour.

We vinden het extra belangrijk om te benadrukken dat Kenners BV altijd tot een goede oplossing komt. We zijn lid van Thuiswinkel Waarborg, en klanten hebben daardoor extra zekerheden. Mocht je het gevoel hebben dat je er met ons niet uitkomt (al gaan we er alles aan doen om dat wél te voorkomen), dan kun je ook een klacht indienen via:

Onze reviews laten normaal een heel ander beeld zien.
We balen er juist daarom van dat jij dit zo hebt ervaren, omdat dit niet past bij hoe het bij de meeste klanten wél gaat. Op Kiyoh scoren we momenteel een 9,3 op basis van 4.597 beoordelingen, en 98% van de klanten beveelt ons aan. Dat maakt jouw ervaring des te serieuzer voor ons: als er ergens iets misgaat, willen we daarvan leren én het oplossen.

Paul, we nemen je melding serieus en willen dit graag persoonlijk met je rechtzetten. Neem je contact met ons op en vraag je naar “directie”? Dan zorgen we dat je niet langer hoeft te wachten en dat dit dossier de aandacht krijgt die het verdient.

Geweldig

Geweldig! Persoonlijk advies via email binnen een dag en ben erg blij met mijn sousvide pakket.

4 décembre 2025

Multicooker besteld 5 dagen geleden

Multicooker besteld 5 dagen geleden, terwijl...nu besteld...morgen in huis? Tuurlijk. Nog steeds geen bericht gehad over wanneer de pan geleverd gaat worden. Telefonisch niet bereikbaar vanwege drukte zwarte vrijdag...ja dat kun je wel zeggen zwarte vrijdag... stuur maar een retour label...ik bestel wel bij bol. Dan weet ik zeker dat ik het snel heb.

Uiteraard heb ik contact opgenomen en kreeg dus, zoals ik al schreef, het antwoord...wegens black Friday vertraging. Wat ik vooral nu lees vanuit u ..is een narcistische gaslighting reactie...blame the victim... Het buiten jezelf leggen en de ander blamen 🤮.. ook dat nog. De bestelling heb ik al 26 november gedaan...Ik had dus contact opgenomen met media markt en ook proberen te bellen met jullie, een bandje vertelde mij op een onpersoonlijke manier...dat contact niet mogelijk was wegens drukte. In de avond volgende dag kreeg ik een opdringerig appje waar ik nooit om vroeg waarom werd geschreven dat jullie het druk hebben 🤣🤣. Dan ook geschreven naar uw bedrijf en naar MediaMarkt..En dat er iets fout gaat met transport is niet mijn zaak, het artikel zou twee dagen later geleverd worden... 1december omdat het weekend er tussen zat...Inmiddels is het een week geleden, vandaag 4 december en heb ik nog steeds niets... helemaal niets vernomen over wanneer er iets wordt geleverd. Dankjewel voor....niks

2 décembre 2025

Beste Roos Karel,

Hartelijk dank voor uw review. Wat jammer om te lezen dat uw ervaring met onze levering niet naar verwachting is verlopen. We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer u een bestelling met een bepaalde verwachting plaatst en deze vervolgens niet binnen de gebruikelijke tijd ontvangt.

Uw bestelling is op 27 november 2025 bij ons binnengekomen en diezelfde dag nog verzonden. Helaas zien we dat er bij de vervoerder iets is misgegaan, waardoor de levering vertraging heeft opgelopen. In deze uitzonderlijk drukke Black Friday-periode hebben vrijwel alle bezorgdiensten het zwaarder dan normaal, en helaas merken wij – net als veel andere bedrijven – dat leveringen hierdoor soms vertraging oplopen. Dit is uiteraard geen excuus, maar wel een verklaring die wij u graag hadden willen geven als u rechtstreeks contact met ons had opgenomen.

Wij zijn dagelijks bereikbaar – zowel telefonisch als via e-mail – en helpen klanten juist in dit soort situaties snel en effectief. We hadden u dan ook graag persoonlijk verder geholpen met een passende oplossing. Het is jammer dat u ervoor gekozen heeft om direct een negatieve review te plaatsen zonder contact met ons of via MediaMarkt op te nemen.

We willen wel benadrukken dat de ervaring die u beschrijft absoluut niet representatief is voor hoe het meestal gaat bij Kenners BV. Wij worden namelijk door maar liefst 98% van onze klanten aanbevolen, hebben op het platform Kiyoh een gemiddelde beoordeling van 9,4 uit 10, en ontvingen al 4.589 reviews. Daar zijn wij uiteraard enorm trots op, en het motiveert ons dagelijks om onze service op het hoogste niveau te houden. U vindt onze beoordelingen hier: v

NB we maken geen gebruiken van TrustPilot en dit platform staat er om bekend dat alleen uitzonderlijke gevallen en klachten hier worden geplaatst. De score hier is dus niet representatief voor onze algemene prestaties.

Mocht u alsnog contact met ons willen opnemen om dit netjes af te ronden, dan staan we daar uiteraard volledig voor open. U kunt ons bereiken via info@kenners.nl. We proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Hopelijk mogen we in de toekomst alsnog uw vertrouwen terugwinnen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb een instant pot besteld van een…

Ik heb een instant pot besteld van een 200€. Had speciaal een dagje vrij om hem te ontvangen. Ik wou deze asap dus daarom bij Kenners besteld. Snel geleverd. We zijn de dag waarop hij zou aankomen en ik zag via de tracking dat hij terug naar afzender is gegaan. Heb hen tot 2 maal toe gebeld. Geweldig zo’n service desk… gelieve een mailtje te sturen a.u.b. dat heb ik ook gedaan. 2 stuks. Geen reactie. Ik wou horen of ik eentje ergens kon ophalen of zo zodat deze dag niet voor niets is geweest. Het is geëindigd dat ik opnieuw best bestel want anders duurt het nog dagen… maar geen reactie van hun kant.

Waarschijnlijk wel weer op een comment zoals deze…

30 septembre 2025

Beste Vanessa D'haen,

Hartelijk dank voor uw bericht. We vinden het erg jammer dat u niet tevreden bent over uw recente ervaring met Kenners BV.

We nemen elke klacht serieus en beantwoorden die graag met volledige openheid en eerlijkheid.

Allereerst willen we aangeven dat wij, als organisatie die dagelijks honderden pakketten verzendt, nooit handmatig adresgegevens wijzigen. De adresinformatie die u tijdens het bestelproces invult, wordt automatisch verwerkt en direct doorgestuurd naar de vervoerder. In uw geval is het huisnummer 26 opgegeven, terwijl dit volgens uw eigen toelichting 16 had moeten zijn. Dat betreuren we zeer, maar het is overduidelijk dat dit een typefout van uw kant is geweest.

Omdat we niet binnen één uur reageerden op uw email heeft u een nieuwe order geplaatst (en de andere geannuleerd) en wonder boven wonder heeft deze wel het juiste huisnummer!

Dat u ons vervolgens publiekelijk verantwoordelijk probeert te houden voor deze fout – en onze reputatie op deze manier probeert te schaden – vinden wij oneerlijk en kwalijk. Transparantie is voor ons belangrijk, en daarom willen we dit ook duidelijk stellen.

Wat betreft de telefonische bereikbaarheid: we hebben momenteel te maken met ziekte binnen het team, waardoor onze vaste telefoniste tijdelijk vervangen moest worden door een receptioniste die helaas minder direct kan schakelen. Zij noteert berichten maar kan inhoudelijk minder goed vragen beantwoorden. Wij hebben echter geen gemiste oproepen van u geregistreerd in onze telefooncentrale, noch zien we twee oproepen van hetzelfde nummer binnen het aangegeven tijdsbestek. Mocht u van mening zijn dat dit niet klopt, dan ontvangen wij graag het nummer waarmee u heeft gebeld, zodat we dit intern kunnen onderzoeken. Mocht de receptioniste uw melding niet correct hebben doorgegeven, dan nemen we dit uiteraard op met haar, maar vooralsnog lijkt ook hier sprake van een misverstand.

Verder willen we u erop wijzen dat uw eerste e-mail ons om 14:00 uur 's middags bereikte, exact 24 uur na de verzending van het pakket. Daarmee zijn we volledig binnen onze leverbelofte gebleven. Helaas heeft de ontvanger op huisnummer 26 – dat u zelf heeft ingevuld – het pakket terecht geweigerd, wat voor ons betekent dat het retour komt. Dat brengt voor ons een verlies van circa €15,- met zich mee, kosten die wij niet kunnen verhalen, en die wij simpelweg moeten accepteren.

Desondanks hebben wij direct actie ondernomen om te kijken of het pakket nog kon worden aangepast en alsnog kon worden bezorgd. Of dit lukt, is afhankelijk van de medewerking van DHL. We doen echter altijd ons uiterste best om zelfs in complexe situaties mee te denken en een passende oplossing te bieden.

Tot slot willen we u met klem vragen om bij een volgende bestelling vooraf contact met ons op te nemen als u specifieke wensen heeft. Indien u een pakket liever bij een afhaalpunt ontvangt, kunnen wij dat in de meeste gevallen voor u regelen – wat de kans op succesvolle levering aanzienlijk vergroot. “Vakantie nemen” om een pakket te ontvangen is, zoals u zelf heeft ervaren, helaas altijd een risico.

Wij hopen dat u begrijpt dat dit incident een uitzonderlijk geval is en dat de fout niet bij ons ligt. Kenners BV wordt op Kiyoh.nl namelijk beoordeeld met een prachtige 9,2 uit 10, op basis van 4.555 reviews. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan, en daar zijn we uiteraard trots op. We spannen ons dagelijks in om deze kwaliteit en service voor al onze klanten te blijven waarborgen.

Wij hopen dat u ondanks deze situatie uw vertrouwen in ons behoudt, en dat we u in de toekomst alsnog naar volle tevredenheid mogen bedienen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Heel moeilijk doen terwijl zij een fout hebben gemaakt

Verkeerd product geleverd. Terwijl ze overal adverteren met snelle levering, wordt het plots heel ingewikkeld om een verkeerd geleverd product te vervangen. Ik moet bewijsfoto's leveren (waarom zouden ze je niet gewoon geloven als je het toch gaat retourneren?), ik moet eerst het product retourneren voor ze het product waarvoor ik heb betaald wel eens een keer naar me opsturen. En dat moet dan wel ineens drie dagen duren voor dat plan is opgezet. Niet zo netjes.. zeker niet als je aangeeft dat je het product binnen afzienbare tijd nodig hebt.

19 septembre 2025

Beste Denise,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het oprecht vervelend om te horen dat je bestelling niet naar wens is verlopen en willen allereerst onze welgemeende excuses aanbieden voor het ongemak dat je hebt ervaren.

Helaas is er door een vervelende systeemfout een verkeerd artikel naar je verzonden. Deze fout is gelukkig direct door ons opgelost toen deze aan het licht kwam. We begrijpen dat dit soort situaties frustrerend kunnen zijn, zeker wanneer je aangeeft het juiste product binnen afzienbare tijd nodig te hebben. Daarom is het extra jammer dat dit proces niet zo soepel is verlopen als je van ons mag verwachten.

Je opmerking over het verzoek om een foto is volkomen terecht. Een nieuwe medewerkster van ons klantenserviceteam vroeg dit op dat moment, maar dit had in jouw geval inderdaad niet nodig hoeven zijn. We hebben haar hier inmiddels op aangesproken, zodat dit in de toekomst niet opnieuw voorkomt. Ook de vertraging in onze communicatie viel samen met een tijdelijke onderbezetting op de klantenservice door ziekte van onze manager. Dit is natuurlijk geen excuus, maar we hopen dat je begrijpt dat we in die dagen ons uiterste best hebben gedaan om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Gelukkig hebben we de situatie alsnog binnen enkele dagen kunnen oplossen en hebben we het juiste artikel alsnog kosteloos naar je verzonden. We hopen dat het apparaat inmiddels naar tevredenheid in gebruik is genomen.

Bij Kenners BV streven we altijd naar de hoogste klanttevredenheid en daar zijn we trots op: uit 4.555 reviews scoren wij gemiddeld een 9,2, en maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan. Onze servicepagina is inmiddels al meer dan 89.000 keer bekeken, en we doen er elke dag alles aan om deze hoge tevredenheid te behouden.

Dank je wel dat je ons de kans hebt gegeven om dit voor je recht te zetten. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 085 301 2306, of per e-mail via onze Helpdesk
. We reageren doorgaans binnen 24 uur.

Nogmaals excuses voor de gang van zaken, en we hopen je in de toekomst beter van dienst te mogen zijn.

Tijdslijn van jouw ticket:

Denise – 17 sep 2025, 10:39: Meldt dat DHL bezorging toont, maar zij niets ontving en geen burenmelding heeft, vraagt om hulp.

Kenners – 17 sep 2025, 15:54: Reageert dat er melding is van verkeerd product, vraagt welk product verkeerd is ontvangen.
Denise – 17 sep 2025, 21:29: Geeft aan dat zij de Nano 3.0 ontving in plaats van de Wifi 3.0.

Kenners – 18 sep 2025, 14:59: Vraagt om foto van ontvangen artikel inclusief verpakking en barcode.

Denise – 18 sep 2025, 15:59: Stuurt de gevraagde foto.

Kenners – 19 sep 2025, 12:28: Biedt excuses voor vertraging wegens onderbezetting, meldt dat een DHL printerloos retourlabel is verzonden en vraagt dit te controleren.

Denise – 19 sep 2025, 13:51: Meldt dat het label niet is ontvangen, vraagt om de scancode en of het juiste artikel vandaag nog verzonden kan worden.

Kenners – 19 sep 2025, 14:07: Stuurt retourinstructies en label opnieuw in aparte e-mail met onderwerp “Kenners: Retouraanvraag #13632 is akkoord voor retour”, vraagt inbox en spam te controleren.

Denise – 19 sep 2025, 16:15: Bevestigt ontvangst van de code, zegt het pakket morgen te posten, vraagt of het juiste artikel vandaag nog kan worden verstuurd.

Kenners – 20 sep 2025, 10:27: Bevestigt dat het juiste apparaat is verzonden met trackinglink.

Waardeloos bedrijf

Bij ontvangst van het product was er iets defect nou ik heb nog nooit zoiets meegemaakt….van valse beschuldigingen tot afgedankte troep toesturen krijgen terwijl er nieuw beloofd is. Eindeloos mail contact moeten hebben met als excuus “er is wat mis gegaan”, ja alles ging mis wat een ellende. Tot slot willen ze je op sluwe wijze nog een trap na geven. Te waardeloos voor woorden!

1 septembre 2025

Beste Jet,

Dank je wel dat je jouw ervaring met ons deelt. We vinden het heel jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren en dat onze communicatie jou het gevoel heeft gegeven dat we je onterecht beschuldigden. Dat is uiteraard nooit onze bedoeling geweest.

Graag willen we wat achtergrond geven bij hoe dit verlopen is. De melding van de schade aan het handvat ontvingen wij ruim twee weken na levering. Het ging om een volledig nieuw product in gesealde verpakking, waardoor er bij ons geen twijfel was over de nieuwstaat waarin het verzonden is. De beschadiging die je meldde is een ernstige schade die door de plaats en zichtbaarheid vrijwel direct opvalt tijdens gebruik. De foto van de schade die wij ontvingen is te bekijken via deze link: https://drive.google.com/file/d/1MxBv05zncQwBdohXTgQY7EK0OIqMG2Yx/view

Wij hebben voorzichtig gevraagd naar de toedracht om samen te kijken naar een oplossing. Meestal kiezen wij voor het sturen van een gratis vervangend onderdeel tegen minimale verzendkosten (€4,95), en nemen wij de schade vrijwel volledig voor onze rekening (ca €40 voor een nieuwe pressure cooker deksel).

Deze vraag was bedoeld om tot een eerlijk en passend antwoord te komen, niet om jou te kwetsen. We merkten echter dat je hier direct zeer gekwetst en beledigd op reageerde, waardoor de communicatie tussen ons helaas gespannen werd.

Ondanks de duidelijke aanleiding van de schade hebben wij ervoor gekozen coulant te zijn en de kwestie kosteloos voor je op te lossen. Helaas ging er nog iets mis met de levering en ook dat hebben we kostenloos en snel opgelost voor je.

Wat er precies bedoeld wordt met de “sluwe trap na” is ons eerlijk gezegd niet duidelijk, maar we kunnen ons voorstellen dat dit vanuit jouw optiek zo ervaren is.

Wij nemen deze ervaring mee om ons proces en onze communicatie nog zorgvuldiger te maken, zodat we dit soort misverstanden in de toekomst kunnen voorkomen. We willen graag benadrukken dat wij er altijd voor onze klanten zijn en in alle gevallen naar een oplossing streven. Dat zien we gelukkig ook terug in de ervaringen van het overgrote deel van onze klanten: we hebben inmiddels 4.555 reviews, met een prachtige gemiddelde score van 9,2, en maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan. Dat is iets waar we heel trots op zijn en dat onderstreept dat we normaliter juist bekendstaan om onze service en betrouwbaarheid.

Mocht je nog met ons verder in gesprek willen om dit netjes af te ronden, dan horen we dat graag. Je kunt ons bereiken via 085 301 2306, of via onze Helpdesk en Kenners – neem contact met ons op!. We reageren doorgaans binnen 24 uur.

Noté 1 sur 5 étoiles

STOP using DPD as your delivery…

STOP using DPD as your delivery partner. They do a horrible job.

25 avril 2025

Beste Snigdha,

Wij kunnen echter niet bepalen welke bestelling u bij ons geplaatst heeft en u heeft niet gereageerd op ons verzoek dit te voorzien.

Hartelijk dank voor uw review. We begrijpen heel goed hoe vervelend het is als een pakket niet op tijd of niet correct wordt geleverd.

Bij Kenners BV doen wij er alles aan om onze service zo soepel mogelijk te laten verlopen. We verzenden maandelijks duizenden pakketten via DPD, en hoewel dit in de overgrote meerderheid van de gevallen goed gaat, kunnen er helaas – net als bij alle vervoerders – af en toe dingen misgaan. Wat voor ons het belangrijkst is, is dat we altijd ons uiterste best doen om eventuele problemen snel en zorgvuldig op te lossen.

We vinden het dan ook spijtig dat onze dienstverlening als geheel wordt beoordeeld op basis van een externe bezorgpartner. We zouden daarom graag persoonlijk contact met u opnemen om te bekijken wat er precies is misgegaan en hoe we dit kunnen rechtzetten. Zou u ons alstublieft uw bestelnummer of e-mailadres willen sturen? Dan kijken we dit meteen voor u na.

Bij Kenners BV zetten we ons elke dag in voor tevreden klanten. Dat blijkt ook uit de ervaringen van anderen: met een totaalscore van 9.3, gebaseerd op 4.496 beoordelingen, bevelen maar liefst 98% van onze klanten ons aan via Kiyoh. Daar zijn we ontzettend trots op, en we hopen dat we ook u alsnog een positieve ervaring kunnen bieden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Waaraan herken je een goede…

Waaraan herken je een goede klantenservice en een goed bedrijf. Ik vind mede aan de manier waarop klachten en problemen worden opgepakt. Ik kreeg maar geen goede resultaten met mijn slowcooker en na vele mails met heel veel tips en weer proberen is het product terug gestuurd. Hij bleek defect. Waarschijnlijk dus vanaf het begin. Ik kon de pan vervangen of een andere kiezen. Dat is fijn. De communicatie met Jolien van de helpdesk was heel goed. Ze heeft me goed geholpen en bleef geduldig in onze zoektocht naar een oplossing voor het probleem. Dat vind ik dus heel goede service. Hoop wel dat de nieuwe pan beter bevalt en ik eindelijk kan beginnen met slowcooken zoals het hoort.

11 mars 2025

Réponse de Kenners BV

Beste Yvon, namens Jolien en heel Kenners: graag gedaan, en bedankt voor je lovende woorden!

Groeten,

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed product, goede en snelle service.
Ik had een verkeerd onderdeel ontvangen en dat werd snel en heel professioneel opgelost. Dikke Pluim!

28 janvier 2025

Réponse de Kenners BV

Bedankt voor je lovende beoordeling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Great service, great prices and great products

Ordered the Instant Pot airfryer and I’m very happy with the product and the price was excellent! Delivery only took a few days (busy holiday season), customer service support was top in assisting me with my questions related to delivery. Fast replies and great friendly service. Highly recommend. Thank you!

31 décembre 2024

Réponse de Kenners BV

Dear Pia, thank you for you positive review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer correcte en snelle reacties

Zeer correcte en snelle reacties. Blijf hier zeker klant!

28 décembre 2024

Réponse de Kenners BV

Beste NN, dank je wel voor je positieve review!

Incredible customer service

Incredible customer service
Incredible customer service! Ordered an Instant Pot here, the most expensive model. To my surprise and dissappointment it was severely damaged during transport. After contacting customer service and sending them a video of the damage the unit was replaced the next day. It's very reassuring to know you're in such good hands when purchasing an expensive product and I will definetily buy from them (Kenners) again on any of their webshops.

10 décembre 2024

Réponse de Kenners BV

Dear Einar, thank you very much for you positive review!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus