Kennisjobs Avis

TrustScore 2.5 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Service de recrutement

Écrit par l'entreprise

Kennisjobs werd in 2017 in Waregem opgericht met 1 missie: een uitzendbureau uitbouwen waarbij de mens weer centraal staat. Bij Kennisjobs ben je niet zomaar een nummer, maar willen we kandidaten écht leren kennen. Deze aanpak bleek een schot in de roos, want in 2018 werden onze kantoren in Oudenaarde en Deinze geopend. De locaties Kortrijk, Roeselare en Ieper volgden al snel. Als nieuwe speler werkt Kennisjobs vanuit de kandidaat. We willen onze kandidaten veel beter kennen dan gangbaar is op de markt. Vandaar: Wij kennen elkaar. We kijken verder dan het CV en zoeken naar de waarden die een kandidaat motiveren in het leven en in het werk. Eens goed kennisgemaakt met de kandidaat, stellen wij die waardevolle kandidaten voor aan onze klanten. Zo wordt de perfecte match gevormd.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Had op 25 januari gebeld naar…

Had op 25 januari gebeld naar kennisjobs Lokeren i.v.m. een vacature die mij aansprak. Zegt dat mens aan de telefoon dat ik mijn CV moest doorsturen en dat ze mij dan enkele uren later wel zou terugbellen. Nou, we zijn nu meer dan een week verder en dat terugbellen lijkt maar niet te lukken!

24 janvier 2023

Arrogant personeel Brugge

Arrogant personeel! Had het nummer in het verleden al geblokkeerd. Vandaag terug een medewerkster uit Brugge aan de lijn die zeer hautain, minachtend, arrogant, zelfgenoegzaam, uit de hoogte mij van antwoord diende. Gefrustreerd door niet behaalde objectieven? Geen idee!
PS: website staat vol schrijffouten
Instagram feed is zeer onprofessioneel.

22 novembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Kan zeker geen reclame maken van jullie

Bij deze laat ik jullie weten dat ik progressief werk(15 uren per week)
Mijn papieren voor de uitbetaling van februari voor de cm zijn nog altijd niet in orde zodat ik mijn uitbetaling nog niet gekregen heb.we zijn nu ondertussen 29 maart.na meermaals contact te hebben opgenomen is er nog niks uit de bus gekomen.tis een echte regel rechte schande.moet ook mijn betalingen doen en als ik telaat ben dan komen er intresten bij.die zal ik van jullie zeker en vast niet krijgen.

29 mars 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

aanrader

toffe neutrale mensen, in vergelijking met wat ik elders meemaak.

28 février 2021

Réponse de Kennisjobs

Dag Ghalid, fijn dat je blij bent met onze samenwerking. Bedankt voor je review! -Delphine van Kennisjobs

Vriendelijk onthaal

Vriendelijk onthaal
Correcte informatie, opstellen contracten en uitbetaling. Dank daarvoor

26 février 2021

Réponse de Kennisjobs

Dag Martine, wat fijn dat je blij bent met de samenwerking! Bedankt voor je leuke review. -Delphine van Kennisjobs

Noté 3 sur 5 étoiles

Bij afhandeling van een einde contract…einde contract

Bij afhandeling van een einde contract kan de communicatie omtrent betaling een stuk vlotter verlopen..
Wij moesten zelf opbellen voor uitleg om een ‘moeilijke factuur’ te verantwoorden

26 février 2021

Réponse de Kennisjobs

Dat kan inderdaad frustrerend zijn. We houden rekening met je feedback, zodat dit in de toekomst vlotter kan verlopen. Fijne dag nog. -Delphine van Kennisjobs

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vond de begeleiding goed kennisjobs…

Ik vond de begeleiding goed kennisjobs reageert direct het personeel is vriendelijk
Uiteindelijk koos het bedrijf voor een jongere kandidaat

25 février 2021

Réponse de Kennisjobs

Dag Gerwin, leuk dat je blij bent met onze diensten. Heb je al eens op onze website gekeken? Of bel met een van onze kantoren om opnieuw op zoek te gaan . Hopelijk vinden we snel een match voor jou! -Delphine van Kennisjobs

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede samenwerking

Goede samenwerking, jammer genoeg niet lang.

25 février 2021

Réponse de Kennisjobs

Jammer dat het een korte samenwerking was. Hopelijk kruisen onze paden binnenkort nog eens! -Delphine van Kennisjobs

heel correcte service

heel correcte service
stipte betaling
vlugge reactie bij een vraagstelling

24 février 2021

Réponse de Kennisjobs

Fijn dat je blij bent met onze diensten. Fijne dag nog. -Delphine van Kennisjobs

Top Team

Top Team, gecoacht door een goeie teamleader.

Réponse de Kennisjobs

Leuk dat je blij bent met ons team! -Delphine van Kennisjobs

samenwerking met Kennisjob

geen goede opvolging van de contracten , uitbetalingen ( berekeningen ) liepen fout, alsook de communicatie verliep niet vlekkeloos.
Ik vond dit geen aangename ervaring en moest regelmatig bellen naar het kantoor om de zaken recht te zetten.
Alles is dan uiteindelijk in orde gekomen.
Mijn besluit is dat ik geen beroep meer zal doen op jullie uitzendkantoor.
mvg

Réponse de Kennisjobs

Dag Gina, dat zijn inderdaad erg vervelende situaties. Alvast onze excuses voor het ongemak. We willen dit graag rechtzetten. Ik zal je klacht doorgeven aan het betrokken kantoor, zodat dit niet opnieuw kan gebeuren. Prettige dag verder. -Delphine van Kennisjobs

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechtste ervaring ooit met dit uitzendkantoor

Heel lang moeten wachten op mijn uitbetaling van een arbeidsongeval. Na wekenlang bellen naar een zeer ongeinteresseerde en soms onvriendelijke medewerkers eindelijk voor een deel uitbetaald. Medewerkers zijn totaal niet op de hoogte van hoe verzekeringen werken en zijn niet bezig met hun werknemers te ondersteunen met correcte informatie of hulp. Ik heb praktisch alles zelf moeten regelen. Persoonlijk zie ik uit naar het moment dat mijn contract afloopt bij dit interimkantoor en zal indien ik er ooit nog een nodig heb kennisjobs mijden als de pest. Verder zou ik ook iedereen aanraden een ander uitzendkantoor te contacteren. Het enige wat dit bedrijf interesseert is het 2,5x uurloon wat zij ontvangen van de werkgever voor uw arbeid.

Réponse de Kennisjobs

Dag Mo, wij tonen veel begrip voor jouw situatie en het spijt ons dat je geen goede ervaring hebt opgedaan bij Kennisjobs. We hebben telkens actie ondernomen en onze verzekeringsmakelaar gecontacteerd. Alles is correct doorgegeven door onze preventieadviseur en onze makelaar ondernam de nodige stappen om aan je vraag tegemoet te komen. Hopelijk kunnen we dit zo snel mogelijk oplossen voor jou. Je mag ons zeker verder contacteren en alvast bedankt voor je eerlijke review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een bruisende ervaring in een warm…

Een bruisende ervaring in een warm jasje. Zo kan ik het best mijn werkervaring te Kennisjobs benoemen.
Een hands on mentaliteit is een must, maar er is steeds een collega om te helpen, te adviseren. Met het warme jasje verwijs ik naar de leuke Zooms af en toe een taartje en gezellige babbel. Zelfs tijdens Corona weet men het familiale gevoel hoog te houden. Dit zorgt er steeds voor dat je met volle " goesting" & Drive de dag begint !

29 janvier 2021

Goede hulp

Ik heb een interim gevonden via kennisjobs. Ze hebben mij zeer goed ondersteund!

29 janvier 2021

Réponse de Kennisjobs

Dag Brynn, Fijn dat je blij bent met onze diensten. Nog een prettige dag. -Delphine van Kennisjobs

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus